آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
سلام . در مورد پرگرامر بایوس و شابلونهای تعویض چیپ سوال داشتم واسه اینکه یه چیزا ارزون بگیرم و کارمو راه بندازه کمک کنید یه سری پرگرامر ارزون که تو الکتونیکی ها هست که ظاهر زیف های اون مثه همین بایوس خودمونه ایا کارمیکنه یا نه واسه خرید وسایل کمک کنید

ابن پروگرامر مختص پروگرام ای سی های بایوس و کارایی دیگری ندارد شابلون برای چیپ های مین برد ایران نیست خودتان می توانید توسط ورق های نازک المینیوم درست کنید موفق باشید

fanta

کاربر
2007-03-18
6
3
با سلام . یک مادربرد asrock 775v88 دارم مشکل رم داره موس فت رم رو عوض کردم وقتی که سیستم روشن میشه ولتاژ 2.6 داره به محض اینکه شروع به شناسایی رم میکنه ولتاژ 2.1 میشه و رم شناسایی نمیشه و بالا نمیاد. موس فت رم هم یکی از پایه هاش ولتاژ 4.8 داره که از ای سی 14 پایه کنار باطری مادربرد میگیره که وقتی رم شناسایی میشه ولتاژ میشه 5.1 و ولتاژ رم هم میشه 2.1 .شماره ای سی هم ez4n607 میخواستم جایگزین کنم نداشتم مشابه چی بزارم

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام خدمت اساتيد
من 2 مادربرد گيگابايت به مدلهاي ga-8ir2003 و ga-8s648 دارم كه هر دو يك مشكل دارند و زماني كه كليد پاور مي زنيم يا پينهاي مربوط به دكمه پاور را مي زنم استارت نمي كند با پاور ديگري هم تست كردم جواب نمي دهد ممنون مي شوم راهنمايي كنيد در ضمن اگر از دوستان كسي بتونه براي من تستر مادربرد تهيه و ارسال كند پيغام خصوصي بدهد ممنون مي شوم.
موفق باشيد.

باسلام

آقا رضا اگر بتونی عکسشو بزاری برای خودت بهتره وبامید خدا زود نتیجه می گیری

روی عکس میگم کدومارو تست .ولتاژگیری وتعویض کنی
---------------
اگر میتونی اول گیگا 2003 (533) رو بزار

اگر مقدور نیست بگو همینجوری راهنمایی کنم
با سلام و تشكر از حسن توجه شما
مدل ga-8ir2003
90.jpg

مدل ga-8s648
91.jpg

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
مادر برد گیگا

باسلام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza388
با سلام خدمت اساتيد
من 2 مادربرد گيگابايت به مدلهاي ga-8ir2003 و ga-8s648 دارم كه هر دو يك مشكل دارند و زماني كه كليد پاور مي زنيم يا پينهاي مربوط به دكمه پاور را مي زنم استارت نمي كند با پاور ديگري هم تست كردم جواب نمي دهد ممنون مي شوم راهنمايي كنيد در ضمن اگر از دوستان كسي بتونه براي من تستر مادربرد تهيه و ارسال كند پيغام خصوصي بدهد ممنون مي شوم.
موفق باشيد.

=======================
دوستان این مدل مادر برد گیگا بایت (533--2003) دست اکثر تعمیر کارها هست .لذا بنحوی توضیح دادم تا همه بتونن با توجه به اون بامید خدا نتیجه بگیرن

تا حالا اکثر مادر بردهایی که بااین مدل واین اشکال تجربه کردم اکثریت آنها در این قطعات اشکال داشتند
---------------------------------------
این توضیحات و ولتاژها می بایست در حالت استند بای وجود داشته باشد

از الویت (1 ) شروع کرده وبا انجام آن مورد در صورتی که اشکالی مشاهده شد بعد از رفع اشکال می تونید تست بگیرید ولی اگر طبق این راهنما بوددرست بود تا آخر انجام داده بعد تست کنید
------------------
نهایتا اگر همه اینها درست بود --کریستال (X3) را عوض کنید.

اگر باز نتیجه نگرفتید .اعلام کنید

motherboard_productimage_ga-8ir2003(rev2.0)_big.jpg

موفق باشید

پیوست‌ها

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
با سلام
من يك مادربرد asus-m2n68-am گرفتم و يك مشكل اساسي دارم .
سي پي يو من amd-athlun 5000 هست و مشكل اينجاست كه سيستم بوت نميشه.با ديباگر مادربرد تست زدم ارور eb ميده و مانيتور روشن نيميشه.باياس رو با سي دي آپديت كردم.تمام ورزن هاي باياس رو چك كردم ولي مشكل حل نميشه.البته براي آپديت مجبور شدم از يك كارت تصوير pci استفاده كردم و بعد از چندين بار ريست به قسمت باياس ريكاوري وارد ميشه و باياس با موفقيت آپديت ميشه ولي مشكل همچنان هست

مشكل حل شد ايراد از رم بود

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
دوستان مادربرد گيكامدل8s661fxmp-rzبه محض اينكه به كابل پاوروصل ميشه روشن ميشه وبعد از اينكه تصوير ميده خاموش ميشه ووقتي پاورو يكسره ميكنم عادي كار ميكنه حدس خودم اتصالي درمسير پينهاي پاوره چون اگر مادربرد سالموهم پين هاي پاوررو اتصال نگه داريم همين طور ميشه دوستان خواهش ميكنم كمك كنن

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
دوستان مادربرد گيكامدل8s661fxmp-rzبه محض اينكه به كابل پاوروصل ميشه روشن ميشه وبعد از اينكه تصوير ميده خاموش ميشه ووقتي پاورو يكسره ميكنم عادي كار ميكنه حدس خودم اتصالي درمسير پينهاي پاوره چون اگر مادربرد سالموهم پين هاي پاوررو اتصال نگه داريم همين طور ميشه دوستان خواهش ميكنم كمك كنن
با سلام
دوست عزيز با پاور ديگري امتحان كن اگر درست بود (باتري بايوس مادر برد را بيرون بيار ويك بار ديگه جا بزن در حالتي كه پاور به برق وصل نيست)

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام
دوست عزيز با پاور ديگري امتحان كن اگر درست بود (باتري بايوس مادر برد را بيرون بيار ويك بار ديگه جا بزن در حالتي كه پاور به برق وصل نيست)

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
با سلام
دوست عزيز من همه اين كارها را كرده ام عيب سخت افزاريه لطفا راهنمايي كنيد

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
دوست عزيز من همه اين كارها را كرده ام عيب سخت افزاريه لطفا راهنمايي كنيد

باسلام

دوست عزیز 2 تا ترانزیستور ودیود smd سر راه پین 5 ولت روی مادر برد را فقط عوض کن اگر پیدا نکردی عکسشو بزار روی عکس مشخص کنم

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا