آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
سلام من یه مادربرد دارم که قبلا سی پی یو 2.8 را ساپورت میکرد اما الان فقط با 1.7 ذشمش ئثغشی علت چیست و چگونه باید عیب آن را رفع کنم

بایوس آپدیت و نتیجه را اعلام کنید تا به حال چنین موردی نبوده آیا با پردازنده 1.7 سیستم بدون مشکل کار می کند

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
سلام من یه مادربرد دارم که قبلا سی پی یو 2.8 را ساپورت میکرد اما الان فقط با 1.7 ذشمش ئثغشی علت چیست و چگونه باید عیب آن را رفع کنم
دوست عزيز اين مشكل شما از اي سي فركانس ساز هم ممكنه باشه چك كنيد.

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
ic رگولاتور یا درایور cpu است که باید لاین های ولتاژی که به این ic ختم میشود را مشخص واهم آنجا را نسبت به بدنه بگیرید
علي جان ميشه لطف كنيد بگيد چجوري بايد اين مقدار اهم رو بگيريم منظورم اينه كه مقدارش بايد چقدر باشه سالمه يا خرابه

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
من يه مادربرد msi دارم كه بوق رم ميزنه تمام قطعات مربوط به رم رو هم عوض كردم با همكاران تعميركار به اين نتيجه رسيديم كه ايراد از بايوس هست ولي مشكل اينه كه هر مدل بايوسي كه پروگرم مي كنيم ميزاريم ديگه مثل بايوس خودش هم عمل نمي كنه يعني ديگه سي پي يو هم ديتكت نميشه گفتم شايد مشكل از فايل بايوس هست از بايوس فعلي بكاپ گرفتن با يه بايوس ديگه پروگرام كردم ولي بازم سي پي يو ديتكت نميشه ولي با بايوس اصلي خودش اينحوري نيست .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

fanta

کاربر
2007-03-18
6
3
تمام اونها رو تست کردم icرگلاتور رو هم عوض کردم دوتا موس فت کوچیک رو هم قبلا تست کردم و جایگزین کردم تقریبا تمام قطعات رو عوض کردم تمام موسفتها و ای سی و خازنها رو خازنهای میکایی داخل زیف هم ابتدا کمتر از 40 ولی بعد از چند لحظه بیشتر از 40 اهم میشه . از اینکه وقت میزارید و جواب من رو میدید خیلی خیلی ممنونم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

partorayan

کاربر
2008-12-26
4
5
سلام . در مورد پرگرامر بایوس و شابلونهای تعویض چیپ سوال داشتم واسه اینکه یه چیزا ارزون بگیرم و کارمو راه بندازه کمک کنید یه سری پرگرامر ارزون که تو الکتونیکی ها هست که ظاهر زیف های اون مثه همین بایوس خودمونه ایا کارمیکنه یا نه واسه خرید وسایل کمک کنید

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
با سلام
من يك مادربرد Asus-m2n68-AM گرفتم و يك مشكل اساسي دارم .
سي پي يو من AMD-Athlun 5000 هست و مشكل اينجاست كه سيستم بوت نميشه.با ديباگر مادربرد تست زدم ارور Eb ميده و مانيتور روشن نيميشه.باياس رو با سي دي آپديت كردم.تمام ورزن هاي باياس رو چك كردم ولي مشكل حل نميشه.البته براي آپديت مجبور شدم از يك كارت تصوير PCI استفاده كردم و بعد از چندين بار ريست به قسمت باياس ريكاوري وارد ميشه و باياس با موفقيت آپديت ميشه ولي مشكل همچنان هست

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
من يه مادربرد msi دارم كه بوق رم ميزنه تمام قطعات مربوط به رم رو هم عوض كردم با همكاران تعميركار به اين نتيجه رسيديم كه ايراد از بايوس هست ولي مشكل اينه كه هر مدل بايوسي كه پروگرم مي كنيم ميزاريم ديگه مثل بايوس خودش هم عمل نمي كنه يعني ديگه سي پي يو هم ديتكت نميشه گفتم شايد مشكل از فايل بايوس هست از بايوس فعلي بكاپ گرفتن با يه بايوس ديگه پروگرام كردم ولي بازم سي پي يو ديتكت نميشه ولي با بايوس اصلي خودش اينحوري نيست .

دوست عزیز تراشه بایوس ها کاملا متفاوت و هر یک دارای الگوریتم و ساختار منحصر به فرد برای رفع مشکل باید از ای سی بایوس مربوطه استفاده کنید که دقیقا دارای شماره ای سی قطعه اصلی باشد و از جدیدترین ورژن استفاده کنید اما بوق رم مربوط به بایوس نیست مگر اینکه از پروگرام اشتباه استفاده شود

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
تمام اونها رو تست کردم icرگلاتور رو هم عوض کردم دوتا موس فت کوچیک رو هم قبلا تست کردم و جایگزین کردم تقریبا تمام قطعات رو عوض کردم تمام موسفتها و ای سی و خازنها رو خازنهای میکایی داخل زیف هم ابتدا کمتر از 40 ولی بعد از چند لحظه بیشتر از 40 اهم میشه . از اینکه وقت میزارید و جواب من رو میدید خیلی خیلی ممنونم .

بنابراین مشکل از چیپ اصلی و باید تعویض کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا