سلام من یه مادربرد دارم که قبلا سی پی یو 2.8 را ساپورت میکرد اما الان فقط با 1.7 ذشمش ئثغشی علت چیست و چگونه باید عیب آن را رفع کنم
بایوس آپدیت و نتیجه را اعلام کنید تا به حال چنین موردی نبوده آیا با پردازنده 1.7 سیستم بدون مشکل کار می کند
سلام من یه مادربرد دارم که قبلا سی پی یو 2.8 را ساپورت میکرد اما الان فقط با 1.7 ذشمش ئثغشی علت چیست و چگونه باید عیب آن را رفع کنم
دوست عزيز اين مشكل شما از اي سي فركانس ساز هم ممكنه باشه چك كنيد.سلام من یه مادربرد دارم که قبلا سی پی یو 2.8 را ساپورت میکرد اما الان فقط با 1.7 ذشمش ئثغشی علت چیست و چگونه باید عیب آن را رفع کنم
علي جان ميشه لطف كنيد بگيد چجوري بايد اين مقدار اهم رو بگيريم منظورم اينه كه مقدارش بايد چقدر باشه سالمه يا خرابهic رگولاتور یا درایور cpu است که باید لاین های ولتاژی که به این ic ختم میشود را مشخص واهم آنجا را نسبت به بدنه بگیرید
من يه مادربرد msi دارم كه بوق رم ميزنه تمام قطعات مربوط به رم رو هم عوض كردم با همكاران تعميركار به اين نتيجه رسيديم كه ايراد از بايوس هست ولي مشكل اينه كه هر مدل بايوسي كه پروگرم مي كنيم ميزاريم ديگه مثل بايوس خودش هم عمل نمي كنه يعني ديگه سي پي يو هم ديتكت نميشه گفتم شايد مشكل از فايل بايوس هست از بايوس فعلي بكاپ گرفتن با يه بايوس ديگه پروگرام كردم ولي بازم سي پي يو ديتكت نميشه ولي با بايوس اصلي خودش اينحوري نيست .
تمام اونها رو تست کردم icرگلاتور رو هم عوض کردم دوتا موس فت کوچیک رو هم قبلا تست کردم و جایگزین کردم تقریبا تمام قطعات رو عوض کردم تمام موسفتها و ای سی و خازنها رو خازنهای میکایی داخل زیف هم ابتدا کمتر از 40 ولی بعد از چند لحظه بیشتر از 40 اهم میشه . از اینکه وقت میزارید و جواب من رو میدید خیلی خیلی ممنونم .