آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
مادربرد ALBATRON PM800 PRO VER:2
فن کار می کند سی پی یو گرم می شود روی تستر کد C1 نشون میده و چراغ RST همراه صدای تک/ تیک که از بیزر در میاد به طور متوالی روشن خاموش می شود شاید تو مسیر RST اتصالی دارد به هر حال ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
http://www.albatron.com.tw/Public/Images/Product/MB/Picture/big/pm800_pro_v20.jpg

با سلام دوست عزیز اگر شما کارتان تعمیرات است پس از هر چیز مهمتر یک پاور خوب است . ( مثل Green ) .

همانطور که دیگر دوستان گفتند کد C1 مربوط به رم است .( رم - اسلت رم - فت های کنترلر رم و آی سی کنترل رم ) .

اگر فکر میکنی تو مسیر ریست باشه ، میتونی نقششو از سایت دانلود کنی و قطعات مربوط را تست کنید .

لطفآ با نوک انگشت ترانزیستورهای کنار سی پی یو و رم را لمس کنید و ببینید زیاد گرم نمی شوند ؟ (در تصویر نشان داده شده)

به دقت نگاه کنید و ببینید زیر اسلت گرافیک یه آی سی هست یا نه ؟(تصویر)

هنگام تست از کارت گرافیک استفاده کنید .

با تشکر .

http://www.irantk.ir/attachment.php?attachmentid=19253&stc=1&d=1262213492

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: july61981

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
اگه نقشه این مادبرد رو محبت کنین ممنون می شم
تمامی خازن ها و ایسی خایی رو که علامت زدم رو عوض کردم ولی نشد هنوز مسیر ریست اتصالی دارد

در ضمن بفرمایید که کار کریستال هایی که روی مادبردها هستند چیه:

http://rapidshare.com/files/328336539/1.JPG.html

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
مشکل مین برد foxcon که گفتم با زدن کید پاور روشن می شود از کارت صوتی بود که روی آن انداخته بودم چرا با زدن کارت صوت داخل اسلت pci این مشکل ایجاد می شود کارت صوت های دیگری هم امتحان کردم این مشکل بود

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
کار کریستالی که کعمولا اعدادی مثل 27000 روش نوشته شده که در کنار باطری مادبردها هستش چیه؟

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با سلام
مشکل مین برد foxcon که گفتم با زدن کید پاور روشن می شود از کارت صوتی بود که روی آن انداخته بودم چرا با زدن کارت صوت داخل اسلت pci این مشکل ایجاد می شود کارت صوت های دیگری هم امتحان کردم این مشکل بود
سلام دوست عزیز و با اجازه از اساتید محترم
اول بهتر است شما bios را پروگرام کنید و اگر نشد main شما در یک قسمتی برق دزدی دارد البته بعد از تست پاور .
راستی قبل از این کارها بهتر است sound onboard درون setup را disable کنید . انشاا... مشکل برطرف می گردد

• Like

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
کار کریستالی که کعمولا اعدادی مثل 27000 روش نوشته شده که در کنار باطری مادبردها هستش چیه؟

با عرض سلام خدمت دوست گرامی
در حقیقت کریستالی که درون مادربرد وجود دارد قطعه الکترنیکی است که به صورت مداوم تیک هایی ( پالس ) به طور یکنواخت در ثانیه به cpu ارسال می کند در هر پالس کلاک اتفاقی برای cpu رخ میدهد بنابراین هر چه تعداد این پالس ها بیشتر باشد دیتای بیشتری در ثانیه پردازش میشود در صورت خرابی این قطعه در main یا قطعاتی که کارایی مشابه main دارد استارت نمی زند . امر دیگه ای باشه در خدمتم

آخرین ویرایش:
  • Like

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
مادبرد
Albatron pm800 ver:2.0
کد FF روس تستر نشون می ده سی پی یو گرم می شه ولی بوق نمی زنه بایوس رو هم پروگرام کردم درست نشد چراغ های IRDY , FRAME روی تستر خاموش هستند
لطفا راهنمایی کنید

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام

با سلام دوست عزیز کارت صوت در اسلت های دیگر PCI هم همین مشکل را دارد ؟

یعنی همان کارت صوت را روی دیگر اسلت های PCI تست کرده اید ؟

و آیا صوت آنبرد (On Board ) را از داخل Setup غیر فعال (Disable) کرده اید ؟

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
مادبرد Albatron pm800 که سی پی یو گرم نمی شه
خازن های دور اون رو عوض کردم با چندین سی پی و پاور تست کردم بایوس رو آپدیت کردم روی تستر FF نشون می ده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا