با سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيدبا سلام
یک مادربرد MSi 6580 دارم که پورتهای USB عقب و جلوی آن کار نمیکند اگه لطف کننین کمکم کنید ممنون میشم.
با سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيدبا سلام
یک مادربرد MSi 6580 دارم که پورتهای USB عقب و جلوی آن کار نمیکند اگه لطف کننین کمکم کنید ممنون میشم.
دوست عزیز سلامبا سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيد
با سلامبا سلام
در مورد asus p5gc من دهها بار ویندوز رو عوض کردم مشکل صدا حل نشد دوم کارت صدا براش گذاشتم مشکل صدا حل شد ولی میخواستم بدونم میشه مشکل صدا خود مادربرد را حل کرد بنظر شما مشکل از کریستال صدا میتونه باشه.ممنون
به نام خدا
با سلام
مادربورد ایسوس مدل p5gd2-x پاور و گرافیک و هارد و... میسوزونه!!!!!!!!!؟
دوست من سلامبا سلام
مین برد elite دارم که موس و کیبورد آن و usb آن هیچ کیبور و موس را روشن نمیکند لطفا تمام مراحلی که میشود مشکل آن را حل کرد برایم توضیح دهید با تشکر
دوست من سلام
2 احتمال وجو دارد
1 : ولتاژهای پاور را چک کامل کن.میتونی به پاور جدا بار اضافه کنی و توان پاور را چک کنی ببینی چی جواب میده
اینکارو بکن تا احتمال دوم را بگم.تشکر فراموش نشه .موفق وپیروز باشید