آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام
یک مادربرد MSi 6580 دارم که پورتهای USB عقب و جلوی آن کار نمیکند اگه لطف کننین کمکم کنید ممنون میشم.
با سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara62

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
در مورد asus p5gc من دهها بار ویندوز رو عوض کردم مشکل صدا حل نشد دوم کارت صدا براش گذاشتم مشکل صدا حل شد ولی میخواستم بدونم میشه مشکل صدا خود مادربرد را حل کرد بنظر شما مشکل از کریستال صدا میتونه باشه.ممنون

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيد
دوست عزیز سلام
مادربرد رو یکبار صفر کردم بعد در تنظیمات Setup رفتم و USB ها رو فعال کردم ولی بازهم درست نشد ضمنا بایوس رو هم بصورتonline آپدیت کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و یک مشکل دیگری که دارد روی این مادربرد موقع نصب مرحله دوم ویندوز دستگاه هنگ میکند (در قسمت نصب instaling devices ) حتی 24 ساعت در این حالت گذاشتمش ولی هیچ عکس العملی ندارد.

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
مین برد elite دارم که موس و کیبورد آن و usb آن هیچ کیبور و موس را روشن نمیکند لطفا تمام مراحلی که میشود مشکل آن را حل کرد برایم توضیح دهید با تشکر

mojtaba58

کاربر
2008-02-14
91
153
شهرکرد
به نام خدا
با سلام
مادربورد ایسوس مدل p5gd2-x پاور و گرافیک و هارد و... میسوزونه!!!!!!!!!؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
در مورد asus p5gc من دهها بار ویندوز رو عوض کردم مشکل صدا حل نشد دوم کارت صدا براش گذاشتم مشکل صدا حل شد ولی میخواستم بدونم میشه مشکل صدا خود مادربرد را حل کرد بنظر شما مشکل از کریستال صدا میتونه باشه.ممنون
با سلام
بسیار خوب.دوست عزیز شما توان بیش از اندازه از آیسی صدات کشیدی و متاسفانه آیسی صدا که روی مادربرد است و معروفه به هزار پا سوخته.روی آیسی اصولا مینویسه ac97 ویا ....
باید با هویه گرمایی اونرو عوض کنی.اگر بیرون بدی حدودا 5 تا 10 ازشما دریافت میکنن.( البته به انصاف تعمیرکار بستگی داره)میتونی از مادربرهای اوراقی آیسی مشابه را ورداری وعوض کنی
تشکر را فراموش نکن دوست من. موفق وپیروز باشید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
به نام خدا
با سلام
مادربورد ایسوس مدل p5gd2-x پاور و گرافیک و هارد و... میسوزونه!!!!!!!!!؟

دوست من سلام
2 احتمال وجو دارد
1 : ولتاژهای پاور را چک کامل کن.میتونی به پاور جدا بار اضافه کنی و توان پاور را چک کنی ببینی چی جواب میده
اینکارو بکن تا احتمال دوم را بگم.تشکر فراموش نشه .موفق وپیروز باشید

• Like

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
مین برد elite دارم که موس و کیبورد آن و usb آن هیچ کیبور و موس را روشن نمیکند لطفا تمام مراحلی که میشود مشکل آن را حل کرد برایم توضیح دهید با تشکر
دوست من سلام
لطفا تایپک های قبلی را کامل بخونید بعد سوالی بود در خدمتیم
موفق وپیروز باشید

• Like

mojtaba58

کاربر
2008-02-14
91
153
شهرکرد
دوست من سلام
2 احتمال وجو دارد
1 : ولتاژهای پاور را چک کامل کن.میتونی به پاور جدا بار اضافه کنی و توان پاور را چک کنی ببینی چی جواب میده
اینکارو بکن تا احتمال دوم را بگم.تشکر فراموش نشه .موفق وپیروز باشید

باسمه تعالی
سلام اخوی.ممنون:dast:
پاور را روی یک سیستم دیگه با همین نوع مادربورد چک کردم سالم است.ضمنا کلیه ی قطعات نیز تست شدند مشکلی ندارند اما امان از دست این مادربورد!!!!!!!!!!!!

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست من mojtaba58
باید تستر روی مادربردت بزاری تا ببینیم چه اروری میده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا