آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام دوست عزيز در مادر برد msiمعمولا درحالت ديفالتusbها غير فعال هستند شما وارد بايوس شود وگزينه usb را فعال كنيد
دوست عزیز سلام
مادربرد رو یکبار صفر کردم بعد در تنظیمات Setup رفتم و USB ها رو فعال کردم ولی بازهم درست نشد ضمنا بایوس رو هم بصورتonline آپدیت کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و یک مشکل دیگری که دارد روی این مادربرد موقع نصب مرحله دوم ویندوز دستگاه هنگ میکند (در قسمت نصب instaling devices ) حتی 24 ساعت در این حالت گذاشتمش ولی هیچ عکس العملی ندارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: said.b

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
تاپیکهای قبلی را مطالعه کردم setup را clear کردم و آیسی کنترلر را هم عوض کردم فیوزهاهم مشکلی نداشتند جای در پشت مین هم مشکلی ندارد
اصلا چراغ کیبورد و موس روشن نمیشود ایا قطعات دیگر در این مین برد هست که باید عوض شود یک مین برد دیگر داشتم با همین مشکل که یکی از دیودها ترکیده بود ومشکلش حل شد در ضمن موس را وقتی به پورت یواسپی نصب میکنم led آن روشن نمیشود

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
تاپیکهای قبلی را مطالعه کردم setup را clear کردم و آیسی کنترلر را هم عوض کردم فیوزهاهم مشکلی نداشتند جای در پشت مین هم مشکلی ندارد
اصلا چراغ کیبورد و موس روشن نمیشود ایا قطعات دیگر در این مین برد هست که باید عوض شود یک مین برد دیگر داشتم با همین مشکل که یکی از دیودها ترکیده بود ومشکلش حل شد در ضمن موس را وقتی به پورت یواسپی نصب میکنم led آن روشن نمیشود
با سلام
دوست عزيز تغذيه usb.ps2معمولا از 5 ولت استندباي تامين ميشود شما مسير انرا بررسي كنيد يا بطور مستقيم ويا توسط قطعاتي به ان متصل شده شما اگر ولتاژ گيري كرده ايد ولتاژ نيست ميتوانيد پايه 4 سوككت usb را به 5 ولت وصل كنيد پايه 1 بدنه 2 مثبت ديتا 3 منفي ديتا و4 تغذيه

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
دوست عزیز سلام
مادربرد رو یکبار صفر کردم بعد در تنظیمات Setup رفتم و USB ها رو فعال کردم ولی بازهم درست نشد ضمنا بایوس رو هم بصورتonline آپدیت کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و یک مشکل دیگری که دارد روی این مادربرد موقع نصب مرحله دوم ویندوز دستگاه هنگ میکند (در قسمت نصب instaling devices ) حتی 24 ساعت در این حالت گذاشتمش ولی هیچ عکس العملی ندارد.

باسلام

راهنمایی آقای داودپور را دقیقا انجام دهید و

دوست عزیز در تعدادی از مادربردها (ورژن های جدید)ولتاژ موس .کیبورد توسط

یک رگولاتور 8 پین (که بصورت سوئیچ هم عمل می کند)احتمالا به شماره

p07d03

ویا مشابه آن7313 ساخته میشود

موفق باشید

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
دوست عزیز سلام

دوست عزیز این مشکل شایع در بیشتر مین بردها مربوط به چیپ ست کنترل مادربرد که معمولا خروجی و ورودی tx,rx اتصال منفی می شوند

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
سلام خدمت تمامی دوستان
مادربرد گیگا در حین کار با پورت USB ولتاژ 5 ولت با بدنه اتصال کرده
ولتاژ کارت تصویری از کار افتاده و مادر برد با بوت شدن روی کارت تست مادربرد ارور C1 یا 88 رو میده.البته یکی از موسفتها رو عوض کردم ولی در مسفت های اطراف کارت تصویری onboard بین پایه ها اتصالی وجود داره
ممنون میشم کمکم کنید.

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
سلام خدمت تمامی دوستان
در مادربرد گیگا بین پایه های مثبت و منفی خازنها مقاومت 30 اهم بوجود اومده و مادربرد روشن نمیشه
مسفت هارو تست کردم سالمند
هیچ خازنی هم باد نرکده
همونطوری که میبینید اکثر قطعات رو هم از برد جدا کردم
ایراد از کجا میتونه باشد؟
ممنون

پیوست‌ها

• 113.6 کیلوبایت بازدیدها: 221
آخرین ویرایش:

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
باسلام
در ماردبرد Abit km9 هارد Sata دتکت نمی شود
IDE مشکلی ندارد اما ساتاها ساپورت نمیشود
بایاس رو هم به روز کردم مشکل حل نشد
حدس میزنید ایراد از کجاست؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا