آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
سلامی مجدد
1مادربرد دیگه .هیچ علائم حیاتی نداره.روشن نمیشه ولی از با اجازتون 1 دفعه یکسرش کردم و روشن شد و روی تستر f0 ( صفر ) زد ولی دیگه 1سرش نکردما.مادربردشم amd است.ممنون میشم راهنمائیم کنین.
راستی امکانش هست عکسشو بزارم؟؟؟؟ شاید اینجوری بهتر باشه.

شما آیا پین های مربوط به پاور یکسره کردید اگر می توانید عکس از مادربرد بگذارید همراه با مشخص کردن جایی که اتصال دادید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bita_1th

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
دوست عزیز منظور شما دقیقا کدام قسمت لطفا توسط نقشه یا عکس مشخص کنید سوکت های ساتا روی مین برد دارای ولتاژهای نسبتا پایینی هستند که برای وصل کردن هارد یا سی دی رام کارایی دارند حال شما می خواهید ولتاژ حروجی سوکت های ساتا بدانید ؟
سلام
بله در مورد ولتاژهای صحیح قسمت خروجی ساتا.یا به فول تعمیرکاران دیتا شیت قسمت ساتای مادربرد
ممنون از راهنمائیتون

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
سلام من مین برد foxcon دارم که تصویر ندارم و روی دیباگر چراغ ریست روشن می باشد و دو فت کنار چیپست مرکزی کنار cpu هم خیلی داغ میکند من آنها را هم تعویض کردم باز هم داغ میکند مشکل داغ کردن این فت ها از کجا میتواند باشد آیا مشکل از همین قسمت میتواند باشد با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام من مین برد foxcon دارم که تصویر ندارم و روی دیباگر چراغ ریست روشن می باشد و دو فت کنار چیپست مرکزی کنار cpu هم خیلی داغ میکند من آنها را هم تعویض کردم باز هم داغ میکند مشکل داغ کردن این فت ها از کجا میتواند باشد آیا مشکل از همین قسمت میتواند باشد با تشکر
دوست عزيز شما قبل از هر كاري مخصوصا در اين سري مادر بردها باتري بايوس را در اوريد واتصال كوتاه كنيد سپس مادر برد را روشن كنيد واگر درست نشد دست به تعويض قطعات كنيد اين مورد 4 يا 5 موردي داشتم كه با ريست كردن ان درست شده گرم كردن عادي است

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
من این کار را انجام داده ام اما مشکل حل نشده
در ظمئن وقتی دستمان را روی این دو فت میگذاریم دستمان میسوزد
و cpu هم کم داغ میکند

آخرین ویرایش:

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
من این کار را انجام داده ام اما مشکل حل نشده
در ظمئن وقتی دستمان را روی این دو فت میگذاریم دستمان میسوزد
و cpu هم کم داغ میکند

باسلام

دوست عزیز در مسیر مدار ریست یک آی سی معمولا

14 پایه و16 پایه وجود داره که از پین های ریست تا این آی سی

یکی دو تا مقاومت کم اهم ویاترانزیستور smd

وجود دارد

اون آی سی وترانزیستور smd را تعویض کنید

در ضمن داغ کردن موس فت ها بعلت نشتی این قطعات میباشد

نتیجه را اعلام کنید

• Like

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
سلام من این ایسی را که زیر سوکت ساتا بود عوض کردم اما مین باز هم تصویر نداد در ضمن مین برد من solonx sx-pm800proi-rl میباشد سی پی یو کم داغ میکند و روی کارت دیباگر تمام چراغها روشن است و به نظر مین هنگ است و دو موس فت کنار آیسی مرکزی بسیار داغ میکنند من این دو موس فت را از برد خارج کردم و روی جای این دو موس فت دستم راگذاشتم باز هم خیلی داغ بود

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام من این ایسی را که زیر سوکت ساتا بود عوض کردم اما مین باز هم تصویر نداد در ضمن مین برد من solonx sx-pm800proi-rl میباشد سی پی یو کم داغ میکند و روی کارت دیباگر تمام چراغها روشن است و به نظر مین هنگ است و دو موس فت کنار آیسی مرکزی بسیار داغ میکنند من این دو موس فت را از برد خارج کردم و روی جای این دو موس فت دستم راگذاشتم باز هم خیلی داغ بود

باسلام

دوست عزیز اگه میتونی عکسشو بزار

• Like

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
چگونه میتونم عکسش را بزارم
علی آقا من منتظرم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا