آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
چگونه میتونم عکسش را بزارم
علی آقا من منتظرم
سلام
دوست عزیز از سایتهای مختلفی مانند uplod.ir و .... بصورت رایگان استفاده کنی.متاسفانه خیلی از دوستان این مشکلو دارن.تو این قبیل سایتها عکس خود را آپلود کنین و آدرسه آپلود شده را اینجا Past کنین
موفق و پیروز باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara62

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوستان واساتید
مادربرد گیگا هیچی رو تستر نمیزنه وled های تستر خاموشه.فقط rst روشنه.cpu هم گرم نمیشه.خازنهای دور cpu بادکرده بودند .عوضشان کردم.مدار rst کدام قسمتشه که من باید نگاش کنم؟lm324 را عوض کنم ؟؟ یا ربطی نداره؟؟
با تشکر فراوان از شماها

abza

کاربر
2008-09-28
67
165
با سلام من یک لب تاب هیتاچی مدل 3 درام که وقتی از کارت تی وی در بقل ان استفاده می کنم سی دی ان نصب می شود نرم افزار هم خوب اجرا می شود ولی وقتی از ورودی کارت یا شبکه می خواهم استفاده کنم تصویر دوتا می شود ود بعضی وقتها هم تصویر خیلی سیاه می شود وصدای ان به صورت قطع و وصل شنیده می شود هم از روی یو اس بی این طور است وهم از بقل کامپیوتر تعمیر کاران کامپیوتر گفته اند که شما کارت یو اس بی وان می
خواهید حال شما کمک کنید تا عیب را پیدا کنم با کمال تشگر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام من یک لب تاب هیتاچی مدل 3 درام که وقتی از کارت تی وی در بقل ان استفاده می کنم سی دی ان نصب می شود نرم افزار هم خوب اجرا می شود ولی وقتی از ورودی کارت یا شبکه می خواهم استفاده کنم تصویر دوتا می شود ود بعضی وقتها هم تصویر خیلی سیاه می شود وصدای ان به صورت قطع و وصل شنیده می شود هم از روی یو اس بی این طور است وهم از بقل کامپیوتر تعمیر کاران کامپیوتر گفته اند که شما کارت یو اس بی وان می
خواهید حال شما کمک کنید تا عیب را پیدا کنم با کمال تشگر
با سلام
دوست عزيز درايور كارت گرافيك را نصب كن اين مشكلات معمولا از كارت گرافيك ميباشند احتمال دوم كمبود رم و احتمال سوم ويندوز را يكبار ديگر نصب كنيد واقدامات خود را بيان كنيد

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
یک مادربرد MSi 6580 دارم که پورتهای USB عقب و جلوی آن کار نمیکند اگه لطف کننین کمکم کنید ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
یک مادربرد ASUS P5GC-MX دارم که مشکل صدا دارد یعنی از خروجی صدا ، صدا خیلی ضعیف است ضمنا آیکن کارت صدا در قسمت Task Bar مدام پیغام قطع و وصل jack اسپیکر رو هم میدهد ولی باز هم صدا خیلی ضعیف است.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
یک مادربرد MSi 6580 دارم که پورتهای USB عقب و جلوی آن کار نمیکند اگه لطف کننین کمکم کنید ممنون میشم.
با سلام
دوست عزیز اگر به تایپک های قبلی سری بزنی جواب خودتو میگیری.ولی برای راهنمایی
شما باطری مادربرد را در بیار ( میخواهیم بایوس را صفر کنیم ) یا با جامپرهای روی مادربرد بایوس را صفر کن و وارد setup شده دوباره loud کن.من دقیقا این مشکل را داشتم که به این صورت رفع کردم
امتحان کن و جواب بده.موفق باشی

• Like

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
یک مادربرد asus p5gc-mx دارم که مشکل صدا دارد یعنی از خروجی صدا ، صدا خیلی ضعیف است ضمنا آیکن کارت صدا در قسمت task bar مدام پیغام قطع و وصل jack اسپیکر رو هم میدهد ولی باز هم صدا خیلی ضعیف است.
با سلام.
شما اول : ویندوز را عوض کن.2 : اگر حل نشد 1 کارت صدا جدا به اسلات اضافه کن و با کارته دیگری امتحان کن.
تا اینجا برو تا بعدی را بگم
منتظر جوابم.
موفق وپیروز باشید

• Like

Saeed_h

کاربر vip
کاربر
2007-08-06
94
420
تالش
بهترین راه حل غیر فعال نمودن سیستم صدا از بایوس ونصب کارت صوتی pci میباشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا