آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلامی مجدد
مادربردی که بایوس آن onbord است وبالا نمی آید چطور میتوانیم آپدیت کنیم ؟؟؟شنیدم بدون دستگاه پروگرامر میشود.چطوری ؟؟؟ مادربردها بالا نمی آیند
ممنون

arezo

کاربر
2009-02-18
3
1
سلام به همه شما من تازه اين جا عضو شدم يه سوال داشتم من ميخوام يه دستگاه پروگرامر بخرم ميشه من ور راهنمايي كنيد از لحاظ قيمت و نوع دستكاه ممنون بخاطر زحماتتون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام به همه شما من تازه اين جا عضو شدم يه سوال داشتم من ميخوام يه دستگاه پروگرامر بخرم ميشه من ور راهنمايي كنيد از لحاظ قيمت و نوع دستكاه ممنون بخاطر زحماتتون
با سلام
دوست عزيز براي پروگرام كردن چه ايسيهاي رنج قيمتي ان وكاراي ان را ذكر كنيد تا بهتر به نتيجه برسيد

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلامی مجدد
مادربردی که بایوس آن onbord است وبالا نمی آید چطور میتوانیم آپدیت کنیم ؟؟؟شنیدم بدون دستگاه پروگرامر میشود.چطوری ؟؟؟ مادربردها بالا نمی آیند
ممنون
با سلام دوست عزيز اگر منظورتان مادر بردهاي جديد ايسوز هست در شركت از طريق پروگرامر هاي قابيت پروگرام كردن از طريق اسلت يا پورت يوس ابي انجام ميشود

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
مرسي از جوابتون من نميخوام زياد گرون باشه
اگر پروگرامر فقط جهت پروگرام بایوس نیاز دارید می توانید ازپروگرامرهای مختص که برای این نوع تراشه موجود خریداری کنید و قیمتی حدود 40 هزار دارد اما اگر یک پروگرامر حرفه ای می خواهید با قیمت مناسب پروگرامر tnm plus 2000 که اکثر قطعات ساپورت می کند و برای پروگرام کردن ای سی های بایوس مشکلی نخواهید داشت موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
سلامی مجدد
ممنون

دوست عزیز پروگرامر این قطعات خاص از طریق jtag ممکن که معمولا روی مین برد قسمتی برای وصل کردن کابل جیتک موجود اما نرم افزار فعلا فقط نمایندگی ها در اختیار دارند که شما توسط یک سیستم دیگر و وصل کردن کابل جیتک به پورت 20 پین سیستم دیگر می توانید تراشه های onbord پروگرام کنید البته این روش مدتی قبل انجام می شد جدیدا اینترفیس خاصی برای اینکار طراحی شده که توسط پورت usb هم این کار انجام می گیرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali m.g

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست عزیز پروگرامر این قطعات خاص از طریق jtag ممکن که معمولا روی مین برد قسمتی برای وصل کردن کابل جیتک موجود اما نرم افزار فعلا فقط نمایندگی ها در اختیار دارند که شما توسط یک سیستم دیگر و وصل کردن کابل جیتک به پورت 20 پین سیستم دیگر می توانید تراشه های onbord پروگرام کنید البته این روش مدتی قبل انجام می شد جدیدا اینترفیس خاصی برای اینکار طراحی شده که توسط پورت usb هم این کار انجام می گیرد

باسلام و تشکر خدمت دوست عزیز
علی آقا لطفا مقداری در مورد jtag توضیح دهید و اگر عکس یا مشخصات کاملتری هست لطف کنید.
ولی سوال من:مادربردی که بالا نمی آید و ایراده مایوس دارد را میخواهم پروگرام کنم.فرمودین از طریق USB.لطفا بیشتر راهنمایی کنید.کارته خاصی دارد؟؟؟ از کجا میتوانم تهیه کنم ؟؟؟؟
کار کردن با آن بچه صورت است ؟؟؟
با تشکر فراوان:dast:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام بدوستان
من 3 تا مادربرد خراب دارم که تو 3 تایپیک مطرح میکنم
مادربرد asrock Prescott 800
تستر اول FF وبعد از 2 ثانیه شماره 85 میزنه . جالبیش اینکه اصلا CPU داغ نمیشه
باتشکر

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلامی مجدد
مادربرد Giga Ga-81Dx
1 کی از خازنها باد کرده بود.تعویض کردم ولی بالا نمی یاد.رو تسترم اصلا هیچی نشون نمیده و CPU هم گرم نمیشه
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا