با سلامسلام به همه شما من تازه اين جا عضو شدم يه سوال داشتم من ميخوام يه دستگاه پروگرامر بخرم ميشه من ور راهنمايي كنيد از لحاظ قيمت و نوع دستكاه ممنون بخاطر زحماتتون
با سلام دوست عزيز اگر منظورتان مادر بردهاي جديد ايسوز هست در شركت از طريق پروگرامر هاي قابيت پروگرام كردن از طريق اسلت يا پورت يوس ابي انجام ميشودسلامی مجدد
مادربردی که بایوس آن onbord است وبالا نمی آید چطور میتوانیم آپدیت کنیم ؟؟؟شنیدم بدون دستگاه پروگرامر میشود.چطوری ؟؟؟ مادربردها بالا نمی آیند
ممنون
اگر پروگرامر فقط جهت پروگرام بایوس نیاز دارید می توانید ازپروگرامرهای مختص که برای این نوع تراشه موجود خریداری کنید و قیمتی حدود 40 هزار دارد اما اگر یک پروگرامر حرفه ای می خواهید با قیمت مناسب پروگرامر tnm plus 2000 که اکثر قطعات ساپورت می کند و برای پروگرام کردن ای سی های بایوس مشکلی نخواهید داشت موفق باشیدمرسي از جوابتون من نميخوام زياد گرون باشه
سلامی مجدد
مادربردی که بایوس آن onbord است وبالا نمی آید چطور میتوانیم آپدیت کنیم ؟؟؟شنیدم بدون دستگاه پروگرامر میشود.چطوری ؟؟؟ مادربردها بالا نمی آیند
ممنون
دوست عزیز پروگرامر این قطعات خاص از طریق jtag ممکن که معمولا روی مین برد قسمتی برای وصل کردن کابل جیتک موجود اما نرم افزار فعلا فقط نمایندگی ها در اختیار دارند که شما توسط یک سیستم دیگر و وصل کردن کابل جیتک به پورت 20 پین سیستم دیگر می توانید تراشه های onbord پروگرام کنید البته این روش مدتی قبل انجام می شد جدیدا اینترفیس خاصی برای اینکار طراحی شده که توسط پورت usb هم این کار انجام می گیرد