آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shiri_3h

کاربر vip
کاربر
2010-07-31
63
140
سلام من یک مورد مثل اون داشتم که اشکال از جامپرها بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

abootaleb

کاربر
2010-06-05
24
28
با درود خدمت اساتید

من یه مادربرد ایسوس دارم که وقتی روشن میکنم بوت نمیشه و فتهای نزدیک سی پی یو بشدت داغ میکه و وقتی خاموشش کردم و 6 تا از خازنهای نزدیک سی پی یو رو چک کردم
اتصال کوتاه کرده بود و وقتی سی پی یو رو در می یارم اتصال کوتاه بر طرف میشه و دو باره مادربرد روشن می کنم فتها داغ نمیکنه می خواستم بدونم اشکال از سی پی یو

saghi88

کاربر vip
کاربر
2009-08-06
132
269
سلام
این مادربوردهای اینتل سری h61 چرا وقتی میخوای از راه مادربورد (از طریق ویندوز) بایوس رو آپدیت کنی خطا میگیره میگه بایوس رایت پروتکت هست و اجازه آپدیت نمیده ....

مثلا biostar H61MHB-Ver 6.xx......

فقط حس کنجکاویه .....آخه چرا رایت پروتکت.... راستی ی جامپر هم داره که تغییری نمیکنه با جابجایی اون.......

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
سلام خسته نباشید. من یه مادربرد دارم.asus psgpl-x se مارکشه.وقتی دو تا پین پاورش رو به هم اتصال میدم.یه صدای لحظه ای که فقط یه لحظه فن کار میکنه انگار فقط یه استارت میزنه داره. کسی میدونه مشکلش از کجاست؟من دیباگر ندارم در حال حاضر.مشکل از وقتی شروع شد که فن سی پی یو رو جابه جا کردم.ممنون میشم راهنمایی کنین.

repair_pclt

کاربر
2012-01-12
4
6
به نام یگانه پروردگار هستی
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم این آیسی مربوط به قسمت مدار تولید فرکانس هست.اگر میشود دوستان راهنمایی بیشتری کنند.

ninja yakhi

کاربر
2009-11-03
3
6
سلام یه مداربورد asus به مدل m2n-e برای تعمیر پیشم اوردن مادربورد کلا" سوئیچ نمیشه بعد از بررسی متوجه شدم با زدن کلید پاور بدون اینکه دو پایه سوئیچ رو برای روشن کردن سویچ کنم یک قسمت از مادربورد به شدت داغ میکنه بعد از بررسی مشخص شد یه آی سی رگولاتور به شماره apl1085 هستش که به شدت داغ میکنه البته مادربوردم به هیچ عنوان سوئیچ نمیشه در کل برای امتحان با یه نمونه مشابه یعنی رگولاتور 1117 عوضش کردم دیدم اونم داغ میکنه بایوسم دوباره با نمونه جدید رایت کردم سمت پورت 24 پین پاور رو هم چک کردم دو تا فت بود که عملکردشون طبیعی نبود عوضشون کردم اما همون آش و همون کاسه مادربورد سوکت ای ام دی تک چیپ سته به نظر شما دیگه کجا رو باید چک کنم کدوم ولتاژ از پاور بدون سوئیچ رو مادربورده و اینکه اگه اساتید محترم که به منابع بیشتر دسترسی دارن میتونستن یه عیب یابی طبقه بندی شده ارائه بدم همچنین اینکه طبقات چطوری بهم مرتبط میشن خیلی عالی میشد اینطوری عیب یابی منطقی تر و درست تر بود خیلی ممنون لطفا" جواب بدین

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز شما اول از آی سی با شماره خودش استفاده کنید
در مرحله بعد با cpu دیگر تست کنید
در مرحله بعدی بایوس را با فایل زیر پروگرام کنید
اگر باز هم حل نشد کریستال کنار چیپ را تعویض کنید
البته این را هم خدمت شما عرض کنم یک مورد از این مین به دستم رسیده بود که چیپ خراب کرده بود
باز هم امیدوارم مشکل شما با موارد بالا حل شود
موفق باشید

پیوست‌ها

• 349.9 کیلوبایت بازدیدها: 23
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AREF1369

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
Photo0129.jpg
سلام خسته نباشيد
بايوس اين مدل رو ميخواستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا