آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pcbh

کاربر
2012-04-04
88
496
سلام و خسته نباشید
یک مادربرد GIGABYTE مدل GA-G41M-ES2L ...REV :1.1 دستم اومده وقتی فیش atx 20 پین را وصل می کنم رگولاتور بشدت داغ و پل جنوبی هم شروع به داغ کردن می شود . بعد از تجزیه متوجه شدیم که دو تا از فت ها پایه سورس و درین شورت شده .
دیدم تا مثبت و منفی به هم وصل شده اند . هنوز ندونستم شورتی از کجا میگیرد . در ضمن گرند مادربرد هم به مثبت و هم به منفی وصل شده اند .

pcbh

کاربر
2012-04-04
88
496
سلام و خسته نباشید
یک مادربرد GIGABYTE مدل GA-G41M-ES2L ...REV :1.1 دستم اومده وقتی فیش atx 20 پین را وصل می کنم رگولاتور بشدت داغ و پل جنوبی هم شروع به داغ کردن می شود . بعد از تجزیه متوجه شدیم که دو تا از فت ها پایه سورس و درین شورت شده .
دیدم تا مثبت و منفی به هم وصل شده اند . هنوز ندونستم شورتی از کجا میگیرد . در ضمن گرند مادربرد هم به مثبت و هم به منفی وصل شده اند .

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
خدمت دوستان عرض کنم که امروز سی پی یو رو عوض کردم فعلا مشکلش حل شد
سی پی یو قبلیش Intel Q6600 CORE2 QUAD 2.4HZ-8M بود
الان سی پی یو intel 540 P4-3.6 HZ گذاشتم- چند بار که ویندوز عوض کردم هیچ مشکلی از خودش نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی فرمائید

سلام دوست من ،
6600 که گذاشتی سی پی یو داغی هست آیا از فن قوی و مناسب استفاده کردی؟؟؟ با یه فن کولر مستر امتحان کن و از بایوس دمای سی پی یو رو چک کن.

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
سلام و خسته نباشید

سلام دوست من ،
شما تو مدار PWM دنبال اتصالی بگرد ، از خازن و مقاومتها و دیودهای SMD شروع کن در نهایت اگه چیزی پیدا نکردی آی سی PWM و ماسفتهای درایور رو بردار از روی برد ببین شورتی برطرف میشه؟
احتمال داره خود این آی سی ها اتصالی کرده باشند.
یا حق.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
سلام و خسته نباشید
با درود
آن دو فت را علامت میزدید
شما آن دو فت را تعویض کنید اگر دیدید بعد از تعویض مجدد داغ میکند و آن دو فت به چیپ جنوبی نزدیک است یعنی چیپ جنوبی سوخته است
موفق باشید

abootaleb

کاربر
2010-06-05
24
28
با سلام خدمت اساتید محترم

می خواستم بپرسم اگر سی پی یو بسوزه آیا به قطعات دیگه هم آسیب میرسه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yp1248

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
معمولا cpu سوخته به قطعات دیگر آسیب نمیزند
البته شما باید بررسی کنید که چرا cpu سوخته . چون احتمال دارد Cpu بعدی را نصب کردید بسوزد
موفق باشید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
علت سوختن سی پی یو داغ کردن بیش از حد میباشد و درست کارنکردن و یا اصل خراب بودن فن میتواند باعث سوختن و یا نمیسوز شدن سی پو شود و چون در اینحالت گرمای اطراف سی پی یو زیاد میباشد معمولا به مدار سی پی یو بخصوص خازنها و فتها نیز صدمه میزند

معمولا موقع داغ کردن فن و گرمای زیاد مدار pwm مادربرد و تغذیه سی پی یو عمل کرده و خودکار مادربرد و سیستم را خاموش می کند ولی اگر سیستم بوت نکند و مادربرد روشن شود و فن نچرخد سی پی یو صددرصد میسوزد​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا