سلام خدا قوت .
مادر بورد asus p5nd2 se دارم كه پيغام A0 00 ميده . بايوس رو آپديت كردم . دماي آيسي ها هم كه چك كردم خوب بود ولي مشكل هنوز پا برجاست .
لطفا راهنمايي كنيد ممنون .
به نام تک دوست
سلام
یک مادر برد HP-P5BW-LA دارم که موقع نصب ویندوز سون ( نصب آخرین گزینه ستاپ-بعد از مرحله پارتیشبندی و کپی شدن ویندوز ) گیر میکنه-همیشه اونجا گیر میکنه-نزدیک به 30 بار وین عوض کردم -همون جا گیر میکنه
کارهای انجام شده : شستن مادربرد با تینر 20000
تعویض سی پی یو-رم-پاور-گرافیک-هارد
یک عدد خازن 220/16 ولت در بالای چیپ جنوبی خیلی داغ میکرد اون هم تعویض شد-بعد از تعویض آن برای یک بار ویندوز عوض شد ولی مجددا که وین عوض کردم باز گیر کرد
با درود/دوست گرامي در بعضي از موارد درايور XP براي چنين مدل گرافيكي وجود ندارد يعني خود كمپاني درايور درست نكرده مثلا من خودم در يك مدل لپ تاپ MSI كه براي بازي طراحي شده بود نتوانستم درايور XP پيدا كنم/بهترين راه اين است كه در سايت NVIDIA به دنبال درايور گرافيگ خود باشيد اگر بود دانلود كنيد اگر هم نبود ديگر سرچ نكنيد/چون بنده براي اين مدل لپ تاپي كه گفتم ساعت ها و روزها در اينترنت سرچ كردم و از همه همكاراني كه در زمينه سخت افزار و نرم افزار بودند راهنمايي خواستم ولي درايور نبود كه نبود/با تشكرسلام یه لپ تاپ هست به نام a53 از برند ایسوس که گرافیک geforce anvedia 630 داره . من وین xp ریختم روش ولی حالا درایور گرافیکشو پیدا نمیکنم لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .