آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقای مهندس مین که بایوس رو دادین براش جواب نداد ریگولاتورها رو چک کردم مشکلی نداشتن خازن هاهم همین طور چیپ جنوبی کمی داغ میکنه بایوس هم زدم که جواب منفی هستش فقط دیباگر این پیغام رو میده ffffچراغ ریسیت دیباگر هم خاموش هستش بانک سی پی یو رو هم شستم سی پی یو هم عوض کردم جواب منفی هستش صاحبش میگه دکمه سی دی رایتر رو فشار دادم اینطور شد نظرتون چیه

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
با درود خدمت شما
شما ram و اسلات آن را چک کنید و با اسپری خشک شستشو دهید البته خازن و ریگلاتور دور اسلات رم را هم چک کنید
اگر حل نشد بایوس را پروگرام کنید
نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید

بایوس پروگرام شد. اسلاتهای رم شستشو شدند و پندبار رم رو جا زدم و خارج کردم. خازنهای اطراف رم چک شدند. فقط مونده ریگلاتورها اونهم تست میکنم خبر میدم.

montazar

کاربر
2010-11-02
210
1,103
مادربرد گیگا مدل GA-8IPE1000 Rev 3.x

پیغام 25 24 را نشون می ده

بیرون از کیس با 1001 سی پی یو ، رم ، گرافیک ، پاور تست کردم

هنوز این خطا رو میده
البته بدون رم بوق می زنه اما با وجود رم هیچ عکس العمل یا بوقی نداره

بایوس رو با تمامی ورژنها هم اپدیت کردم

لطفا اگه راه حلی وجود داره بفرمایید و سوال رو با سوال جواب ندهید.

saghi88

کاربر vip
کاربر
2009-08-06
132
269
سلام
این مادربوردهای اینتل سری h61 چرا وقتی میخوای از راه مادربورد (از طریق ویندوز) بایوس رو آپدیت کنی خطا میگیره میگه بایوس رایت پروتکت هست و اجازه آپدیت نمیده ....

مثلا biostar H61MHB-Ver 6.xx......

فقط حس کنجکاویه .....آخه چرا رایت پروتکت.... راستی ی جامپر هم داره که تغییری نمیکنه با جابجایی اون.......

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
مادربرد گیگا مدل GA-8IPE1000 Rev 3.x

پیغام 25 24 را نشون می ده

بیرون از کیس با 1001 سی پی یو ، رم ، گرافیک ، پاور تست کردم

هنوز این خطا رو میده
البته بدون رم بوق می زنه اما با وجود رم هیچ عکس العمل یا بوقی نداره

بایوس رو با تمامی ورژنها هم اپدیت کردم

لطفا اگه راه حلی وجود داره بفرمایید و سوال رو با سوال جواب ندهید.
با درود خدمت شما
دوست گرامی اینجا هیچ فردی با سوال ، جواب کسی را نمیدهد . ولی طبیعی است کسی برای تشخیص بهتر چند سوال بپرسد حتی اگر شخصی هم پیش یک دکتر برود دکتر چند سوال میپرسد تا تشخیص بهتری داشته باشد .
اما در مورد مشکل مادربرد شما باید عرض کنم که اگر شما مواردی که گفتید را به درستی چک کردید
پس باید تمامی خازن ها و ریگلاتورها را تست کنید البته کل مادربرد را از لحاظ سولفات زدگی و پریدگی مقاومت و خازن های smd بررسی کنید و دمای تمام آی سی ها و چیپ ها را تست کنید
بانک رم را نیز با اسپری خشک شستشو دهید
موفق باشید

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقای مهندس مین که بایوس رو دادین براش جواب نداد ریگولاتورها رو چک کردم مشکلی نداشتن خازن هاهم همین طور چیپ جنوبی کمی داغ میکنه بایوس هم زدم که جواب منفی هستش فقط دیباگر این پیغام رو میده ffffچراغ ریسیت دیباگر هم خاموش هستش بانک سی پی یو رو هم شستم سی پی یو هم عوض کردم جواب منفی هستش صاحبش میگه دکمه سی دی رایتر رو فشار دادم اینطور شد نظرتون چیه

کسی از دوستان و مهندس عزیز نیست که جواب بده

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود مجدد خدمت شما
بنده عذر خواهی میکنم پست شما را ندیدم
راستش اون فایلی که آپلود کردم کمی قدیمی است باید با آپدیت جدیدتر پروگرام کنید بنده میگردم شاید پیدا شود و برایتان آپلود کنم
دوستان اگر فایل shuttle AV49V V1.0B را دارید لطفا قرار دهید
موفق باشید

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام خدا قوت .
مادر بورد asus p5nd2 se دارم كه پيغام A0 00 ميده . بايوس رو آپديت كردم . دماي آيسي ها هم كه چك كردم خوب بود ولي مشكل هنوز پا برجاست .
لطفا راهنمايي كنيد ممنون .

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود
با این فایلی که در آرشیو بنده موجود بود یک بار پرگرام کنید و نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید

پیوست‌ها

• 375.8 کیلوبایت بازدیدها: 12
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا