آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,757
4,779
با سلام
يك مادر برد ايسوس مدلpspl2دارم وقتي ديباگر را ميزنم پيغامno spu ميدهد وخود سي پي يو گرم مي شود ولي تصوير نميدهد بايوس زدم

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
یه کم مشکل میشه فهمید ایراد از کجاست
طبق تشخیص خودتون مورد مشکوک همون بایوس هست
یه توضیح کامل می نویسم امیدوارم بدردتون بخورد
از ولتاژ CPU , و مدار تغذیه CPU اگر مطمئنی
در اینصورت در نظر اول بازم باید به خود بایوس و کریستال بایوس و لحیم سردی و مدار تغذیه بایوس - باطری بک آپ بایوس و یا پروگرم و فایل بایوس باید مشکوک باشی
اگر کارایی این قسمتها درست باشه بقیه جاهایی که باید تست بشن عرض خواهم کرد ...
بازم نظر بقیه اساتید بر من مقدم است و بنده سعی می نمایم با دوستان عزیز همکاری داشته باشم و میدونم که خود شما در مقام استادی بنده هستید
لطفا دوستان هرچی نظر داشته باشن هرچند نادرست (جسارت نباشه ) مثل نظر خودم نظر خودشونو اعلام فرماین
مایه دلگرمی ما خواهید بود

آخرین ویرایش:

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام
اگه به جاي خازن 1800 ميكروفارا 6.3 ولت خازن 1500 ميكروفارا 6.3 ولت بذارم موردي ندارد
تشكر

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
نه هیچوقت از خازن ظرفیت پایین استفاده نکن خازن منفجر میشه ولی ناچارا از 2200 میکرو 6.3 میتونی استفده کنی که اونم کار اصولی نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
میتونید از سیم های نازک استفاده کنید . ( سیم افشان ) . و براش پایه درست کنید فقط یک مقداری لحیم زدن پایه ها دردسر داره . ولی اگر یک خشاب 8 پایه بگیری بهتره
برای خرید خشاب میتونید به فروشگاه سایت ، آقای زارع مراجعه کنید

آقای مهندس از این روش روی خود مادربرد بدون اینکه آیسی رو دربیاری استفاده کرده ای ؟
میخواستم بدونم در اینحالت بایوس پروگرم میشه و جواب میده؟

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت مهندس عزیزم آقا رضا
معمولا بایوس را درمیارم و روی مدار این کار را انجام نمیدم
فقط یک نکته میمونه اینکه بهتره ( از سیم افشان ارت مانیتور CRT ) استفاده بشه . چون هم ضخامت بیشتری داره و هم ایستادگی بیشتر داره . همون سیم مشگی ها :32000000:
موفق باشید

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام
يه مادربرد elite دارم مدل GeForce6100PM-M2 V:2.0 هست
مشكلي كه هست CPU داغ نمي كند
دكمه خاموش رو كه نگه مي دارم مين خاموش نمي شه مگر از برق جدا شود
ممنون
خازن ها رو هم عوض کردم فایده نداشت.
ولتاژ vcore صفره .

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,757
4,779
یه کم مشکل میشه فهمید ایراد از کجاست طبق تشخیص خودتون مورد مشکوک همون بایوس هست یه توضیح کامل می نویسم امیدوارم بدردتون بخورد از ولتاژ CPU , و مدار تغذیه CPU اگر مطمئنی در اینصورت در نظر اول بازم باید به خود بایوس و کریستال بایوس و لحیم سردی و مدار تغذیه بایوس - باطری بک آپ بایوس و یا پروگرم و فایل بایوس باید مشکوک باشی اگر کارایی این قسمتها درست باشه بقیه جاهایی که باید تست بشن عرض خواهم کرد ... بازم نظر بقیه اساتید بر من مقدم است و بنده سعی می نمایم با دوستان عزیز همکاری داشته باشم و میدونم که خود شما در مقام استادی بنده هستید لطفا دوستان هرچی نظر داشته باشن هرچند نادرست (جسارت نباشه ) مثل نظر خودم نظر خودشونو اعلام فرماین مایه دلگرمی ما خواهید بود

با سلام من اون قسمتها رو چك كردم درسته حالا علت از كجا ميتونه باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا