آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

عصر ارتباط

کاربر
2011-12-04
164
750
مشهد
سلام دوستان
مادربرد ایسوس مدل P5QL/EPU دستم رسیده که چهارتا خازن با ظرفیت 820 میکرو 6.3 ولت آن باد کرده بود مشکلش این بود که روشن نمیشد. خازنها تعویض شدن ولی مادربرد بازهم روشن نمیشه استارت میشه اما تصویر نمیده بوق هم ندارم. چیپ شمالی و جنوبی گرم میشن اما سی پی م نمیشه 6 تا بالای سی پی یو ماس فت هست که سه تا رو روی مدار چک کردم و سه تا رو بیرون بنظر سالم میان.گاهی مادر برد هی ریستارت میکنه و گاهی خوب کار میکنه اما در هر صورت نه بوق دارم نه تصویر راستی فن سی پی یو هم کار نمیکنه.
مشکل چی میتونه باشه؟
راستی ماس فتهای بالا و کنار سی پی یو توسط کدوم قطعه فعال میشن؟ ممکنه از اون باشه؟
ممنونم
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی اگر میتوانید یک عکس حد ال امکان از مین برد بگیرید و در سایت قرار دهید

و بعد از این کارها شما منبع تغذیه را چک کنید و ببینید ولتاژهای که پاور اعمال میکند ایا درست است با اهم متر دیجیتال چکد شود

باطری بایاس را خارج کرده و سیستم را روشن کنید ببینید بوق ممتد دارید یا نه رمها را چک کنید موفق باشید منتظر جواب هستم

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
مادربرد گیگابایت مدل GA-EP35-DS3L دارم که تا روشنش میکنم به یک یا دو ثانیه نمیکشه که ریستارت میشه و تا پاور از پشت خاموش نکنم
مادربرد همینطور خودبخود ریستارت میشه .تمام قطعات رو از روش درآوردم ولی بازم ریستارت میشه در ضمن هیچ بوقی هم نمیزنه ولی زمانیکه سوکت
4 پین کنار cpu رو در میارم دیگه ریستارت نمیشه ضمنا پاور و cpu هم عوض کردم بازم جواب نداد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز اینطور که از شواهد پیداست مشکل از خازن یا ریگلاتورهای دور cpu میباشد آنها را خوب بررسی کنید
نکته دیگر اینکه بانک cpu را خوب نگاه کنید ببیند که اتصالی یا شکسته نباشد
موفق باشید

farah naz

کاربر
2012-05-13
18
52

با درود خدمت شما
شما اول بایوس را پروگرام کنید و نتیجه را اعلام کنید

سلام آقا مهندس با فایلی که شما زحمتشو کشیده بودید بایوس مادربرد را پروگرم کردم باز هم مشکلات زیر را دارم

فن میچرخد بوت نمی شود
حرارت چیپ شمالی نرمال
حرارت CPU نرمال

کد دیبگر - - - -
-12ولت روشن
+12 ولت روشن
+5 ولت روشن
+3.3 ولت روشن
IRDY خاموش
RST خاموش

ایسی صدا داغ میکرد از مدار حذف کردم
باطری بایوس تخلیه شده بود عوض کردم

بنظرم حرارت چیپ جنوبی یه مقدار غیرطبیعی به نظر می رسد دست را نمی سوزاند ولی حرارتش به نظر زیاد می رسد

دو عدد فت مابین رمها و چیپ جنوبی قرار دارد حرارت آنها هم زیاد است

farah naz

کاربر
2012-05-13
18
52
لطفا توضیح کد دیباگر چهار خط - - - - به معنای چیه؟ یعنی مادربرد چی مشکل دارد؟
و همچنین چراغ IRDY , RST روشن و خاموش بودنشان چه مفهموی دارد؟

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
شما تمامی ریگلاتور ها و خازن ها را کاملا بررسی و ولتاژ گیری کنید تا از صحت آنها مطمئن شوید
البته در اون قسمتی که فرمودید چیپ و ریگلاتور داغ میکند ( بله احتمال میرود مشکل داشته باشد )
یک مطلبی که باید خدمت دوستان عرض کنم اینکه با توجه به مدل های بینهایت زیاد مادربرد که هر کدام با هم تفاوت دارند و مشکلات متفاوت میباشند ما و دوستانی که راهنمایی میکنند میتوانند محدوده مشکل را به صورت کلی بیان کنند بقیه کار به عهده خود شما میباشد باید حسابی وقت بگزارید چون هر مادربردی که برای تعمیر به دست شما میرسد مثل یک معماست که باید حل شود
البته بعضی از مدل مادربردها مشکلات مشترکی دارند که سعی شده به کمک دوستان در بخش تجربیات مادربرد بیان شود فقط دوستان سعی کنند بیشتر بخشهای تعمیرات مادربرد را مطالعه کنند اطلاعات بسیار مفیدی در آن وجود دارد
اون چهار خطی که شما فرمودید دیباگر نمایش میدهد ( نشانگر اینست که بایوس فرمان نمیدهد )
RST : این LED در حالت عادی باید خاموش باشد مگر در هنگام ریست شدن مادربرد که یک لحظه این LED روشن میشود
البته تمامی ارورهای دیباگر با بایوس های مختلف در فایل زیر قرار دارد
موفق باشید

پیوست‌ها

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
با سلام
مادربرد گیگابایت مدل GA-EP35-DS3L دارم که تا روشنش میکنم به یک یا دو ثانیه نمیکشه که ریستارت میشه و تا پاور از پشت خاموش نکنم
مادربرد همینطور خودبخود ریستارت میشه .تمام قطعات رو از روش درآوردم ولی بازم ریستارت میشه در ضمن هیچ بوقی هم نمیزنه ولی زمانیکه سوکت
4 پین کنار cpu رو در میارم دیگه ریستارت نمیشه ضمنا پاور و cpu هم عوض کردم بازم جواب نداد.

تمامی خازن ها رو از لحاظ نشتی و اتصال کوتاه چک کن. به ظاهر خازن ها اعتماد نکن. همچنین روی برد رو هم به دقت نگاه کن پریدگی نداشته باشه

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
سلام خدمت مهندسین عزیز
دوستان من یه مین دارم msi ms-7043 ver:100 که سی پی یو رو نمیخونه ریگولاتورها همه سالم هستن خازن ها هم سالم هستن چیپ شمالی و جنوبی هم گرم نمیکنن الان میخوام بایوس کنم این ورژن که میخوام گیرم نمیاد همش میزنه ورژن 2.2 چیکار کنم دوستان خیلی گشتم راهنمای کنین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا