آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
درسته دیباگرت چون رو cpu متمرکز میشه دیگه سایر خطاهارو نشون نمیده
منکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه تنها میتونم بگم ایراد از مدار و یا خود چیپ هستش اگر از دوستان روش ولتاژگیری روی این مادربرد رو بلد هستن لطفا توضیح بدهند

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با سلام خدمت دوستان عزیز اقا این مشکل مین برد ما حل نشد که cpuرو شناسای نمیکرد ریگولاتور ها همه سالم بودن چیپ شمالی و جنوبی گرم نمیکنن سی پی یو رو هم عوض کردم بایوس رو ابدیت کردم جواب نداد مدل مین هم GIGA EP41-UD3L هستش من ولتاژ 12 رو به قسمت سی پی یو دادم هیچ کدوم از ریگولاتورها درست ولتاژ نمیدن همه یه پایه 11.5ولت نشون میده من شکم به ای سی تغذیه ولتاژ رفته مدلشISL6334 CRZ هستش می تونم ISL6312 CRT رو بزارم:108:

با درود خدمت شما
دوست عزیز بهتره در این مورد از آی سی مشابه استفاده نکنید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
ولتاژهای ورودی از p1 تا چیپ جنوبی رو کنترل کن اگر درست باشند و چیپ جنوبی اصلا گرما جزئی هم نداشته باشد چیپ جنوبی خرابه و یا کریستالش خرابه
اگر چیپ جنوبی موردی نداشته باشد سپس ولتاژهای ورودی چیپ شمالی رو بگیر و چک کن تا خود چیپ اگر ولتاژها درست باشن و چیپ بازهم گرمایی نداشته باشد چیپ شمالی رفته

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
بعدش جواب ما رو ندادین این ای سی رو میشه زد یا نه :busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:

خیر نمیتونید از آیسی دیگه به جز شماره دقیق خودش استفاده کنید.

اگر ولتاژ Vcore رو پایه سلف وجود داره و بازهم CPU گرم نمیشه،یا به دلیل قلع مردگی یا سوختن چیپ شمالی و یا خود سوکت CPU هست.

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام خدمت مهندسين عزيز .
مادر بورد gigabyte 945pl-s3p rev 6.6 دارم كه سي پي يوش فوق العاده داغ ميكنه .
كارهايي كه كردم :
1- آپديت بايوس
2- عوض كردن خارنهاي اطراف CPU به جز جيوه ايها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا