آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

r_hosseini

کاربر
2008-01-02
39
111
Tehran
با سلام
آقای r_hosseini
با تشکر از پاسخی که دادید این مشکل احساس برق گرفتگی وجود دارد ولی چیز جدیدی نیست و از روز اول که سیستم را گرفتم وجود داشته ولی باز هم موردی را که گفتید تست میکنم
در مورد آزمایش هایی که گفتید آیا صرف این که ولتاژ های خروجی پاور درست است دلیل بر سالم بودن پاور نیست یا این که با وجود سالم بودن خروجی های پاور بازم امکان دارد که این مشکل پیش بیاید
با سلام،
داشتن ولتاژ در خروجي هميشه دليل بر سالم بودن مدار نيست، خيلي از ايرادهاي خازني هنگام جريان كشيدن ( زير بار ) خودشو نشون ميده، مخصوصا" در رابطه مورد شما اون خازن 47μf .

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
راهنمای تعمیر پاور ساپلای کامپیوتر

باسلام

دوستان از این تایپک

راهنمای تعمیر پاور ساپلای را بگیرید

1.jpg

تایپک 3

http://irantk.info/showthread.php?t=1299&p=7055

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
عاي جان يه چند تا پاور دارم كه ايراداي عجيب غريب دان كه به مرور مطرح مي كنم :
1-يه پاوري هست كه روي هت سينك دوم دو تا ديود سرتوسر هست و يه موس فت ديودهاي سر تو سر بيرون از مدار چك شدن و سالمن ولي روي مدار اتصال كوتاه نشون مي دن ودرضمن سيم قرمز و گراند رو هم چك كردم اتصال كوتاه بودن گفتم شايد قطعه اي قبل يا بعد از مدار باعث اين اتصالي شده ولي چيزه خاصي پيدا نكردم ممنون ميسم كمك كنيد .

r_hosseini

کاربر
2008-01-02
39
111
Tehran
1-يه پاوري هست كه روي هت سينك دوم دو تا ديود سرتوسر هست و يه موس فت ديودهاي سر تو سر بيرون از مدار چك شدن و سالمن ولي روي مدار اتصال كوتاه نشون مي دن ودرضمن سيم قرمز و گراند رو هم چك كردم اتصال كوتاه بودن گفتم شايد قطعه اي قبل يا بعد از مدار باعث اين اتصالي شده ولي چيزه خاصي پيدا نكردم ممنون ميسم كمك كنيد .
با سلام،
آيا زماني كه ديودهاي Shutkey و ترانزيستور FET را از روي مدار برميداريد باز هم اتصال روي خط 5 ولت و زمين هست؟ اگر هست ترانزيستورهاي بعد از ********** خروجي را چك كنيد، در غير اينصورت احتمال خرابي FET شما ويا ديودهاي اطراف هيت سينك هست( با توجه به اينكه شما از سالم بودن ديودهاي shutkey مطمئن هستيد)، ولي به هر حال اگر مشخصات و نوع پاور را بگوييد بهتر ميتوان به نتيجه رسيد. موفق باشيد

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
دوست عزيز من تمام قطعات قبل و بعد از ديود shutkey مورد نظر رو چك كردم مشكلي نداشتن پس اومدمقطعاتي رو كه ممكنه باعث اين اتصال كوتاه ميشن رو از مدار خارج و تست مي كردم كه ببينم ديود باز هم اتصال كوتاه هست يا نه بالاخره به ترانس بزرگ رسيدم و وقتي پايه ها رو خارج كردم اتصال كئتاه برطرف شد ولي برام تعجب هست كه پايه هاي اين ترانس هميشه اتصال كوتاه هست پس چرا اين دفعه اين اتصالي باعث اتصال در مدار ديود shutkey شده ؟

r_hosseini

کاربر
2008-01-02
39
111
Tehran
دوست عزيز من تمام قطعات قبل و بعد از ديود shutkey مورد نظر رو چك كردم مشكلي نداشتن پس اومدمقطعاتي رو كه ممكنه باعث اين اتصال كوتاه ميشن رو از مدار خارج و تست مي كردم كه ببينم ديود باز هم اتصال كوتاه هست يا نه بالاخره به ترانس بزرگ رسيدم و وقتي پايه ها رو خارج كردم اتصال كئتاه برطرف شد ولي برام تعجب هست كه پايه هاي اين ترانس هميشه اتصال كوتاه هست پس چرا اين دفعه اين اتصالي باعث اتصال در مدار ديود shutkey شده ؟
با سلام ،
گر چه مشخصات بيشتري از نوع پاور مطرح نكرديد، ولي فكر كنم خطايي در تحليل و پي گيري خطا داشته ايد. به هر حال پايه هاي كناري ديود Shutkey بر روي پايه هاي ترانس سوئيچينگ قرار گرفته كه با هم اتصال كوتاه هستند، پايه وسط ديود هم توسط يك مقاومت و خازن به سر همان ترانس برميگردد. معمولا" مقاومت اين پايه با پايه هاي كناري مقدار زيادي نيست. به هر حال پيشنهاد مي كنم IC راه انداز ترانس سوئيچ را بررسي كنيد.
موفق باشيد!

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN

باسلام

باتشکر از راهنمایی خوب ومناسب آقای r_hosseini

آقای زیرنویس این دومورد را جواب بدید

1. مقدار دقیق اهمی که اتصال کوتاه تلقی می شود ( که میگید روی قرمز هست )
2. آی سی و قطعات بکار رفته روی هیت سینگ دوم

منتظرم

shamabady

کاربر
2008-02-06
14
31
Jam City
باسلام

دوست عزیز (shamabady ) همه اینهایی که گفته شد مشکل مادر برد شما نیست

تجاربی که در مورد این مادر برد با این ایراد تا بحال پیش اومده ( در چند مورد )

1. 2 یا 3 مورد با تعویض ( u1 )و خازنهای هم ردیف اش(6.3--3300 ) درست شده--( پشت سوکت موس وکیبورد 14 پین )

2. یک مورد با تعویض ( u 28-w83 ) و خازنهای کنارش6.3---1000در منتهی الیه سوکت رم 8 پین

ویکی دو مورد هم عین ایراد شما فقط با خازن رفع شده( خازن های پشت سوکت شبکه(6.3--1500 )

دوست عزیزمشکل شما 99 درصد فقط خازن هست

موفق باشید
دوست عزیز اگر پاور سالم دیگری جایگزین شده و سیستم همچنان مشکل دارد عیب تنها از مادربرد که در این مورد عیب تنها چیپ ست مادربرد دچار مشکل می شود یا لحیم سردی یا خرابی خود قطعه در اکثر موارد با بیرون اوردن چیپ و جایگزینی مجدد مشکل برطرف شده موفق باشید

با سلام
دوست عزيز يكي از نشانه هاي خرابي خازن باد كردن وتغيير رنگ هست اما اگر خازني اينچنينين مشخصاتي نداشت دليل بر سالم بودن ان نيست همه همكاران احتمالات را ميگويند چون هييچيك روي ان مادر برد كار نكرده اند اين كه شما فكر كنيد اطلاعات شما را نا ديده گرفته اند شايد شما اينگونه برداشت كنيد به هر حال اگر مادر برد شما بعد از چند بار ريستار كار كند هم احتمال خرابي رم وتغذيه رم و خازن ودر نهايت بايوس مشكل دارد
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره مشکل سیستم خود را پیدا کردم
مشکل نه از پاور بود نه مادر بر نه رم خیلی عجیب و دور از انتظار بود که مشکل از کارت گرافیک باشه
من سیستم یکی از دوستان رو گرفتم و قطعات را یکی یکی تعویض کردم با تعویض کارت گرافیک مشکل حل شد و همچنین وقتی کارت گرافیک خود را روی سیستم دوستم گذاشتم این سیستم هم دچار همان مشکل شد که دیگر 100 درصد مطمئن شدم که مشکل از کارت گرافیک هست
حالا فعلا یک گرافیک 32 قدیمی داشتم که روی سیستم گذاشتم و راه انداختم حال باید یا یک گرافیک جدید بگیرم یا همان قبلی را تعمیر کنم
ولی هرچه گشتم در این فروم جایی را برای تعمیر کارت گرافیک پیدا نکردم و فکر نکنم که جالب باشد موضوع را اینجا دنبال کنم
حال تکلیف چیست
با تشکر

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره مشکل سیستم خود را پیدا کردم
مشکل نه از پاور بود نه مادر بر نه رم خیلی عجیب و دور از انتظار بود که مشکل از کارت گرافیک باشه
من سیستم یکی از دوستان رو گرفتم و قطعات را یکی یکی تعویض کردم با تعویض کارت گرافیک مشکل حل شد و همچنین وقتی کارت گرافیک خود را روی سیستم دوستم گذاشتم این سیستم هم دچار همان مشکل شد که دیگر 100 درصد مطمئن شدم که مشکل از کارت گرافیک هست
حالا فعلا یک گرافیک 32 قدیمی داشتم که روی سیستم گذاشتم و راه انداختم حال باید یا یک گرافیک جدید بگیرم یا همان قبلی را تعمیر کنم
ولی هرچه گشتم در این فروم جایی را برای تعمیر کارت گرافیک پیدا نکردم و فکر نکنم که جالب باشد موضوع را اینجا دنبال کنم
حال تکلیف چیست
با تشکر

باسلام

دوست عزیز کم لطفی می کنید نفرمایید دور از انتظار بود

تایپک 38 واولین راهنمایی

بنظر شما این یعنی چی ؟؟؟؟
======================
باسلام

پاورتان مشکلی نداره ( با توجه به توضیحاتتون)

1. قطعاتی مثل گرافیک ورم را از مادربرد جدا کرده وچند باردر بیارید ودوباره بزنید

2. اگر حل نشد بایوس را بدقت از سوکت در آورده ودوباره بزنید

3. اگر حل نشد به خازن ها دقت کنید برآمدگی نداشته باشند ( مخصوصا دور بر cpu و رم )

اگر حل نشد اعلام کنید

موفق باشی
====================================
( اولین راهنمایی ) تایپک 38

یعنی اینکه اولین موارد مشکوک باتوجه به توضیحاتتون گرافیک ورم بوده اند

بنابراین بخاطر کم دقتی شما به راهنمایی ها --خیلی از دوستان وقتشون تلف شده و

تازه برگشتید بهشون میگید کل راهنمایی ها اشتباه بود

از لطف شما متشکریم
============================
آقای داوود پور عزیز با عرض معذرت تایپک شما را حذف کردم .بدلیل ( تایپک56)عدم ادامه موضوع مادر برد در اینجا)بازهم پوزش میخوام

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
[
من دو عدد پاور دارم كه مشابه هم ديگست.هردوي پاور ها همزمان يك مشكل رو پيدا كردن.يك مقاومن كه به پايه 12 آي سي 7500 رفته جريان كشيده(پايه vcc) و يك ديود كه از خط منفي با مقاومت باياس معكوس شده هم خرابه.يك خازن 1000 ميكرو هم كه كنار مقاومت قرار داره ولي از خط بدنه به خط ولتاز متصل هم باد كرده بود .همه قطعات معيوب رو عوض كردم ولي مشكل حل نشد.چطور آي سي 7500 رو تست كنم
متشكرم
]

باسلام

دوست عزیز در اکثرپاورها از 7500 استفاده شده .وهر کدام ازنوعی طراحی برخوردارند

پس لطف کنید مشخص کنید آی سی دیگری در این پاور هست ؟ .چیه؟ ویا فقط همین آی سی

واز آی سی دیگری استفاده نشده

ودر صورت امکان شماره مداری قطعات

یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا