با سلام
دوست عزيز شما ابتدا با يك پاور نو يا حداقل مطمئن امتحان كنيد اگر با در اوردن گرافيك مادر برد اخطار بدهد احتمال سالم بودن گرافيك وجود دارد اما اگر با در اوردن رم اخطار بدهد احتمال سالم بودن رم نيز وجود دارد بدون رم وگرافيك هيچ اخطاري نده يا بدون رم اخطار ندهد احتمال اينكه تغذيه رم مشكل داشته باشد وجود دارد شما به خازنهاي مادر برد هم توجه كنيد باد كرده وتغيير رنگ نداده باشد ايا مادر برد شما صاف هست يا تاپ دارد .دوست عزيز براي تعمير يك مادر برد حداقل بايد قطعات سالم داشته باشي ( رم cpu.vga) اگر با اقدامات فوق به نتيجه نرسيدي احتمالا بايوس مادر برد مشكل دارد
باسلام
چرا دوست عزیز من مادر بردشم (البته مدل مشابه ) را دیدم
ولی منتظر جواب شما به همکارخوبمان آقای davodpor
که وقت گذاشته وچند مورد را اشاره کرده و ما هم راهنمایی اش را تایید کردیم
که شما هنوز یا متوجه نشدید ویا توجه نمی کنید
دوست عزیز اینکه مثلا من مدیرم ملاک بر این نیست که از آقای داوود پور بیشتر بدانم یا
راهنمایی من از ایشان موثرتر باشه . در هر صورت شما باید با دیده احترام به همکاری دیگران
بنگرید
ارادتمند
با سلام
مگر جواب ندادن به یک پست یعنی این که پست دهنده اطلاعاتی ندارد محسوب میشود
من برای این پاسخی ندادم زیرا احساس میکردم پاسخ سوال ایشون رو چند تا پست بالاتر داده ام
ایشون گفته بودن پاور باید سالم باشه که تست کردم سالم بوده بعدم گفته بودند که قطعات را یکی یکی در بیاورم ببینم چی میشه که اون کارم کرده بودم ودر پست های بالایی نتیجه را گذاشته بودم
بعدم گفته بودن که خازن هارو نگاه کنم که نتیجه این کار رو هم تو پست های بالایی گذاشته بودم
بعدم خوب خود شما نوشتید
اگر تستر مادر برد داری اعلام کن اگه نداری اصلا پست نزن تا مادر برد را در بیارم
خوب منم پست ندادم تا ببینم نتیجه کار شما چی میشه
خلاصه نتایج :
پاور سالم
خازن ها چیز مشکوکی دیده نشد
با در آوردن کارت گرافیک چند تا پوق پشت سر هم
با در آوردن رم هیچ اتفاقی نمی افتد
قطعات هم فکر کنم سالم باشند چون اگه مشکل داشتند یا سیستم به هیچ وجه بالا نمی آمد یا این که اگر هم بالا می امد به درستی کار نمیکرد در حالی که سیستم پس از چند بار روشن خاموش کردن بالا آمده و بدون هیچ مشکلی کار میکند
در ضمن روی سیستم من به غیر از کارت گرافیک فقط یک مودم زولتریکس و جود دارد و کارت دیگری ندارد
با تشکر