آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام دوستان
من به يك پاور برخورد كردم كه پايهاي ماسفتهاي طبقه خروجي از رو برد شرت هست..تمام خازنها.ديودها.ترانزيستورها رو تست كردم .سالم بودن...اكثر قطعاتو از رو برد دراوردم ولي شرتي برطرف نشد..فقط با دراوردن ترانسهايه حلقوي خروجي و يه مقاومت 2 وات كه كنارسيمهاي خروجي بود پايه يكي از فتها از شرتي خارج شد..بد جوري گير كردم .لطفا منو راهنمايي كنيد.
دوست عزیز شما برای اینکه قطعه معیوب رو پیدا کنید باید قطعاتی که توی مدار این دو تا پایه هست رو دنبال و چک کنید اکه با دقت انجام بدید زود به نتیجه می رسید
:eek:k:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
پاوري دارم كه power ok نداره مشكل از كجا مي مي تونه باشه لطفا دوستا ياري بدن.

با سلام
دوست من پاورت چیه؟؟تو سیم خاکستری چند ولت داری؟؟؟جواب درست بده تا بتونم کمکت کنم
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام
نه عزيزم...منظورم اينه كه من معمولا با مولتي متر و رنج ديود تست كار ميكنم ..اين پاور كه به دستم رسيد طبق معمول مشغول شدم .داشتم يكي از فتها رو تست ميكردم كه مولتي متر بوق زد كه نشون ميداد كه اون فت شرت هست و خراب .اون رو در اوردم تا تعويض كنم .بعد از در اوردن متوجه شدم كه سالمه .بعد پرابها رو روي برد به جاي پايهاي همون فتي كه در اوردم گزاشتم .مولتي متر بوق زد كه نشون ميداد ايراد از جاي ديگه اي هستش..شروع به تست بقيه قطعات كردم كه همه سالم بودن.به اي سي ها شك كردم چون در تعمير پاور خيلي وارد نيستم به خودم گفتم اونا رو در ميارم اگر شرتي بر طرف شد معلوم ميشه ايراد از اونا بوده كه اين طور نشد بعد يه ترانس حلقوي اخر مدار بود اون رو كه در اوردم يكي از پايهاي اون فته از شرتي خارج شد.حالا موندم چيكار كنم.
با سلام
دوست من شما برای چک کردن فتها باید یکی از پایه ها ولتاژ بده بعد پراب قرمز را راروی پایه بعدی و .......
اگر اینکار را کردی و فت شارژ و دیشارژ شد فت سالمه.روش تعمیر پاور شما اشتباه است.لطفا از اول تایپیکها بخون تا به نتیجه برسی
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام ، من یک پاور دارم که مشکلش شبیه مشکل دوستمون farshid1 است . من روی سیم بنفش 5 ولت را دارم و سیم سبز هم 3.25 ولت است و پاور روشن نمیشه ، پایه های یکی از دیودهای روی هیت دوم شرت است که وفتی اون ترانس حلقوی را در
می آروم شرتی برطرف میشه نمی دونم مشکل از کجاست . اگر راهنمایی بفرمایین ممنون می شم .

با سلام
دوست من شما با سلف کاری نداشته باش.در تایپیک قبل گفتم چیکار کنی
سعی نکنین سختترین راه را برای تعمیر انتخاب کنین.
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
پاورم معمولي و 0.06 روي سيم خاكستري هستش ممنون از جوابتون :dast:

با سلام
دوست من سیم خاکستری را دنبال کن وقطعات سر راه آنرا چک کن.امید بخدا بقطعه سوخته میرسی
برکت خداوند بر شما باد

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

با سلام
1. پاوری که به سیستم وصل کردی توان لازم برای تغذیه سیستم نداره

مشخصات کامل و مارک سیستم و مشخصات کامل پاور و مارک پاور را بزار به این مساله جواب میدم

2. اگر مطمئنی توان پاورت متناسب با سیستم هست خازنهای پاور را از نظر باد کردگی تست کن معمولا خازن های صافی قبل از هیت اول که حجم بزرگی هم دارند باد میکنن و خازنهای خروجی 12v . 5v و ... باد میکنن
و باعث این مشکل میشن

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام
1. پاوری که به سیستم وصل کردی توان لازم برای تغذیه سیستم نداره

مشخصات کامل و مارک سیستم و مشخصات کامل پاور و مارک پاور را بزار به این مساله جواب میدم

2. اگر مطمئنی توان پاورت متناسب با سیستم هست خازنهای پاور را از نظر باد کردگی تست کن معمولا خازن های صافی قبل از هیت اول که حجم بزرگی هم دارند باد میکنن و خازنهای خروجی 12v . 5v و ... باد میکنن
و باعث این مشکل میشن

این پاور روی سیستم نزدیک 1 سال کارکرده و مشکلی نداشته یکدفعه اینجوری شده خازن ها هم از لحاظ ظاهری همه سالمند

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا