این پاور کار میکرده و مشکلی نداشته یکدفعه اینجوری شده خازن ها هم از لحاظ ظاهری همه سالمند
مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ را بگرد
موفق باشید
این پاور کار میکرده و مشکلی نداشته یکدفعه اینجوری شده خازن ها هم از لحاظ ظاهری همه سالمند
مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ را بگرد
موفق باشید
با سلام مجدد ، در مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ مشکلی پیدا نکردم .
حال با توجه به گفته قبلی شما باز هم ممکنه ایراد از خازنها باشه ؟ (با توجه به اینکه همه انها از لحاظ ظاهری سالم هستند )
سلام خدمت شما دوست عزیزبا سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
سلام خدمت شما دوست عزیز
ایا این پاور روی سیستم دیگه هم همین مشکل رو داره یا فقط روی این سیستم اینطوریه .
به نظر من بد نیست شما ای سی هم عوض کنید
k:
با سلامبا سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
اره دوست من روی سیستم دیگه ای هم تست کردم همینطور بود. حالا به گفته شما ای سی را عوض می کنم ببینم چی میشه . k:
با سلام
دوست من پاورت توان لازم را برای استارت این مادربرد را ندارد
برکت خداوند بر شما باد
با سلام
دوست من بعد از هیت دوم اطراف هیت کنار خازنهای خروجی، ترانزیستورها و دیودها را چک کن.مثله c945 و ....
حتما یکی از آنها اتصال کوتاهند
برکت خداوند بر شما باد
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=3490دوست من تاپیک های قبلی را یه نگاه بنداز این موضوع مربوط به همون پاوری که شما گفتی توان لازم را برای استارت نداره .:sadwalk: