آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ را بگرد
موفق باشید

با سلام مجدد ، در مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ مشکلی پیدا نکردم .
حال با توجه به گفته قبلی شما باز هم ممکنه ایراد از خازنها باشه ؟ (با توجه به اینکه همه انها از لحاظ ظاهری سالم هستند ):confused:

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام مجدد ، در مسیر فیدبک و مدار سوئیچینگ مشکلی پیدا نکردم .
حال با توجه به گفته قبلی شما باز هم ممکنه ایراد از خازنها باشه ؟ (با توجه به اینکه همه انها از لحاظ ظاهری سالم هستند ):confused:

با سلام نه حداقل برای من پیش نیومده که اگه خازن باد نکرده باشه مشکل داشته باشه

در ضمن دیودهای یکسوساز ورودی را هم چک کن:eek:k:

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
با سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
سلام خدمت شما دوست عزیز
ایا این پاور روی سیستم دیگه هم همین مشکل رو داره یا فقط روی این سیستم اینطوریه .
به نظر من بد نیست شما ای سی هم عوض کنید
:eek:k:

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام خدمت شما دوست عزیز
ایا این پاور روی سیستم دیگه هم همین مشکل رو داره یا فقط روی این سیستم اینطوریه .
به نظر من بد نیست شما ای سی هم عوض کنید
:eek:k:

اره دوست من روی سیستم دیگه ای هم تست کردم همینطور بود. حالا به گفته شما ای سی را عوض می کنم ببینم چی میشه . :eek:k:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام ، پاوری رسیده دستم که با اتصال سیم سبز و مشکی روشن میشه و تمامی ولتاژها هم درسته ولی وقتی به سیستم متصل میشه نمیتونه سیستم را روشن کنه و روشن نمیشه ولی در زمانی که تمامی کانکتورها از سیستم جدا باشند و فقط کانکتور 24تایی وصل باشه سیستم روشن میشه ( البته اینم بگم که سیستم سالمه چون با یک پاور دیگه کار کرد ) . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
با سلام
دوست من پاورت توان لازم را برای استارت این مادربرد را ندارد
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
اره دوست من روی سیستم دیگه ای هم تست کردم همینطور بود. حالا به گفته شما ای سی را عوض می کنم ببینم چی میشه . :eek:k:

با سلام
دوست من بعد از هیت دوم اطراف هیت کنار خازنهای خروجی، ترانزیستورها و دیودها را چک کن.مثله c945 و ....
حتما یکی از آنها اتصال کوتاهند
برکت خداوند بر شما باد

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام
دوست من پاورت توان لازم را برای استارت این مادربرد را ندارد
برکت خداوند بر شما باد

دوست عزیز اگر مطالب قبلی را چک کنی نوشتم که این پاور روی همین سیستم نزدیک 1 سال کار می کرده و یکدفعه اینجوری شده و روی هر سیستمی هم که گذاشتم همین مشکل را داشت . پس مربوط به توان پاور نیست .
ممنون .

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام
دوست من بعد از هیت دوم اطراف هیت کنار خازنهای خروجی، ترانزیستورها و دیودها را چک کن.مثله c945 و ....
حتما یکی از آنها اتصال کوتاهند
برکت خداوند بر شما باد

دوست من تاپیک های قبلی را یه نگاه بنداز این موضوع مربوط به همون پاوری که شما گفتی توان لازم را برای استارت نداره .:confused::sadwalk:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا