آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان
ضمن سلام به دوستان عزيز
پاور گرين كه قبلا گفته بودم فقط ولتاژ زردش كاهش يافته و 10.85 بود هرچي خازن در خروجي و حتي مابين دو هت سينگ بود عوض كردم خروجي افزايش نيافت و 5027 روي هت اول را نيز عوض كردم فرقي نكرد و دوتا خازن بزرگ ورودي 250/470 كه به 330ميكروفاراد كاهش يافته بودند را با 200/470 عوض كردم ولتاژ زرد 11 ولت شد علت كاهش ولتاژ 12 ولت از چه قسمت يا قطعه اي ميتواند باشد؟ بنفش هم درست است
توضيح اينكه با حذف فن از مدار ولتاژ زرد 11.5 ميشود

دوست من قسمت فید بک پاورها از کل ولتاز ها نمونه گیری میکنه
پاور شما ولتاز 5 اون خوبه حتی کمی هم زیاده برای همین ای سی کنترل
ولتاز را بالا تر نمیبره
داخل پاور هسته بزرگه مسئول تولید ولتازهای اصلیه 5و12و3.3
چون تمام این سیم پیچ ها رویه این هسته است
با کم وزیاد شدنه یکی از ولتازها بقیه هم تقیر پیدا میکنن
معمولا این کم بود ولتازها را با زیاد کردنه ظرفیت خازنهای خروجی میشه تاحدی جبران کرد در غیر این صورت باید هسته اصلی را عوض کنی
میتونی با اضافه کردن یه بار مثلا 5 اهمی 10 واتی رویه 5 ولت اصلی
ولتاز 12 را بالا بیاری

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
[

با سلام و تشكر از دوستان عزيز
در شكل مشخص شده كه ديود و مقاومت 22 اهمي سوخته بودند عوض كردم 5 تا پاور با اين مشكل دارم
در 2 تا از اين پاورها با لامپ تست با تعويض اين دو قطعه لامپ روشن ميشود بدون لامپ دوباره مقاومت ميسوزد با توجه به راهنمايي دوست عزيز آقا اميد ديودها و هيت دوم را تست كردم سالمند دوباره خازنها و كل ديودها و حتي هيت اول را نيز تست كردم همه سالمند ايراد از چيه ؟
در يكي از پاورها با تعويض 2 قطعه پاور درست شد
و در 2 پاور ديگري با تعويض 2 قطعه چند خازن خراب هم پيدا كردم و عوض كردم بنفش درست ولي سبز ولتاژش 3.5 ولت شده و با اتصال سبز و مشكي پاورها روشن نمي شوند و در اين دو مورد نيز علاوه بر سالم بودن كل ديودها و هيت دوم خازنها را نيز تست كردم خيلي ممنون و سپاسگذارم از كمك دوستان​

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من سایه
در پاور اول بگرد دنبال اتصال کوتاه در اول ورودی ویا بین هیتها.در دیودها و زنیرها
با تست به اتصال کوتاه میرسی
یرکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست من سایه
در پاور دوم شما همه جا را چک کردی بجز اون دو آیسی 8پا و یا 20 پا
لطفا اون دو را هم عوض و نتیجه را اعلام کن
منو ببخشین که نمیتونم زود جواب شما را بدهم
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
ضمن سلام به دوستان عزيز
پاور گرين كه قبلا گفته بودم فقط ولتاژ زردش كاهش يافته و 10.85 بود هرچي خازن در خروجي و حتي مابين دو هت سينگ بود عوض كردم خروجي افزايش نيافت و 5027 روي هت اول را نيز عوض كردم فرقي نكرد و دوتا خازن بزرگ ورودي 250/470 كه به 330ميكروفاراد كاهش يافته بودند را با 200/470 عوض كردم ولتاژ زرد 11 ولت شد علت كاهش ولتاژ 12 ولت از چه قسمت يا قطعه اي ميتواند باشد؟ بنفش هم درست است
توضيح اينكه با حذف فن از مدار ولتاژ زرد 11.5 ميشود

با سلام
دوست من سایه
یه مقاومت حدود 4.7 اهم بین قرمز و مشکی قرار بده و ولتاژ زرد را اندازه گیری کن و جواب بده
( توان مقاومت باید 3 یا 5 وات باشد)
برکت خداوند بر شما باد

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
با سلام
دوست من سایه
در پاور اول بگرد دنبال اتصال کوتاه در اول ورودی ویا بین هیتها.در دیودها و زنیرها
با تست به اتصال کوتاه میرسی
یرکت خداوند بر شما باد

با تشكر در كليه موارد ايراد از آيسي 16 پايه بود

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با تشكر در كليه موارد ايراد از آيسي 16 پايه بود

با سلام
دوست من امکان ندارد.اگر این آیسی خراب باشد اصلا پاور روشن نمیشود واگر هم روشن شود فن یک دور میزند و خاموش میشود
ولی یه نکته جالب:
اونم این موضوع که مارک آیسیها با هم متفاوت هستند و همانطور که مارکها متفاوت ولتاژ آنها نیز با هم متفاوت هستند.به احتمال قوی شما مارک موتورولا را استفاده کردین که ولتاژ آن با باقی مارکها مقداری فرق دارد.مشکل شما با همان مقاومت حل میشود.
برکت خداوند بر شما باد

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
با سلام
دوست من امکان ندارد.اگر این آیسی خراب باشد اصلا پاور روشن نمیشود واگر هم روشن شود فن یک دور میزند و خاموش میشود
ولی یه نکته جالب:
اونم این موضوع که مارک آیسیها با هم متفاوت هستند و همانطور که مارکها متفاوت ولتاژ آنها نیز با هم متفاوت هستند.به احتمال قوی شما مارک موتورولا را استفاده کردین که ولتاژ آن با باقی مارکها مقداری فرق دارد.مشکل شما با همان مقاومت حل میشود.
برکت خداوند بر شما باد

سلام و تشكر
عاليه تقسيم ولتاژ مقاومت واقعا جالب بود و مشكل منو حل كرد مشكل بعدي كه ندارد؟
واقعا ممنونم

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
با سلام
ولی یه نکته جالب:
برکت خداوند بر شما باد

درسته روشن نمي شند فقط مقاومت را ميسوزانند و بعد ديود ميسوزد ولي با تعويض آيسي 7500 با مارك 494 چون 7500 نداشتم در همه پاورها به نتيجه رسيدم البته در بعضي موارد خرابي خازن هم داشتم كه ربطي به روشن شدن نداشتند و افت ولتاژ 12 حتي با تعويض عين همون آيسي نيز رفع نشد ولي مقاومت جالب بود 5.4 قرمز 5.2 شد و 10.90 زرد 11.75 شد از مقاومت 3.8 اهمي استفاده كردم
سپاسگذارم

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم .
یک پاور دارم که سیم پیچش رنگش عوض شده و سوخته ( بوبین قست خروجی ) ، من با تست اولیه قطعه خرابی پیدا نکردم به نظر شما اساتید مشکل از کجا می تواند باشد .
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا