آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,686
شیراز
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم .
یک پاور دارم که سیم پیچش رنگش عوض شده و سوخته ( بوبین قست خروجی ) ، من با تست اولیه قطعه خرابی پیدا نکردم به نظر شما اساتید مشکل از کجا می تواند باشد .
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم .
دوست عزيزمن هميشه عوض كردم مشكلم رفع شده فكر نكنم از جاي ديگه باشه

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، امروز یک پاور رسید دستم که به نظر میاد مشکلی نداشته باشه یعنی روشن میشه ، تمامی سیم ها ولتاژ درست را دارند فقط سیم طوسی 0.14 ولت نشون میده ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ( چون تمامی خازن های خروجی سالم هستند البته از نظر ظاهری)

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست عزيزمن هميشه عوض كردم مشكلم رفع شده فكر نكنم از جاي ديگه باشه

با سلام
دوست من سلام
اون سیم پیچ سلف نام دارد و شما با عوض کردن آن مشکلت حل میشود.فقط فراموش نکن که :
1 : سلف را باید طبق همان سلف قبلی بپیچی
2 : به همتن تعداد دور سیم
برکت خداوند بر شما باد

farshid1

کاربر
2008-12-11
16
19
سلام دوستان
من به يك پاور برخورد كردم كه پايهاي ماسفتهاي طبقه خروجي از رو برد شرت هست..تمام خازنها.ديودها.ترانزيستورها رو تست كردم .سالم بودن...اكثر قطعاتو از رو برد دراوردم ولي شرتي برطرف نشد..فقط با دراوردن ترانسهايه حلقوي خروجي و يه مقاومت 2 وات كه كنارسيمهاي خروجي بود پايه يكي از فتها از شرتي خارج شد..بد جوري گير كردم .لطفا منو راهنمايي كنيد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوستان
من به يك پاور برخورد كردم كه پايهاي ماسفتهاي طبقه خروجي از رو برد شرت هست..تمام خازنها.ديودها.ترانزيستورها رو تست كردم .سالم بودن...اكثر قطعاتو از رو برد دراوردم ولي شرتي برطرف نشد..فقط با دراوردن ترانسهايه حلقوي خروجي و يه مقاومت 2 وات كه كنارسيمهاي خروجي بود پايه يكي از فتها از شرتي خارج شد..بد جوري گير كردم .لطفا منو راهنمايي كنيد.
با سلام
دوست من شما مراحل تعمیرات را از اول و گام به گام برو جلو.قطعات راهیچ وقت در داخل مدار چک نکن.اگر 5ولت را روی سیم بنفش نداری برو رو هیت دوم.برای ایتکار هیت دوم را آزاد و فتها و ترانزیستور را چک کن
برکت خداوند بر شما باد

farshid1

کاربر
2008-12-11
16
19
دوست عزيز سلام
با اينكه فتها وترانزيستورها رو از رو برد در اوردم هنوز برد شرت هست.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست عزيز سلام
با اينكه فتها وترانزيستورها رو از رو برد در اوردم هنوز برد شرت هست.

باسلام
دوست من برد شرت است؟؟؟؟
برد؟؟؟؟شما بدون هیت پاور را روشن کردی؟؟؟؟لطفا واضح سوالتو مطرح کن تا به جواب برسی.اگر متوجه نشم نمیتونم جوابتو بدم
برکت خداوند بر شماباد

farshid1

کاربر
2008-12-11
16
19
سلام
نه عزيزم...منظورم اينه كه من معمولا با مولتي متر و رنج ديود تست كار ميكنم ..اين پاور كه به دستم رسيد طبق معمول مشغول شدم .داشتم يكي از فتها رو تست ميكردم كه مولتي متر بوق زد كه نشون ميداد كه اون فت شرت هست و خراب .اون رو در اوردم تا تعويض كنم .بعد از در اوردن متوجه شدم كه سالمه .بعد پرابها رو روي برد به جاي پايهاي همون فتي كه در اوردم گزاشتم .مولتي متر بوق زد كه نشون ميداد ايراد از جاي ديگه اي هستش..شروع به تست بقيه قطعات كردم كه همه سالم بودن.به اي سي ها شك كردم چون در تعمير پاور خيلي وارد نيستم به خودم گفتم اونا رو در ميارم اگر شرتي بر طرف شد معلوم ميشه ايراد از اونا بوده كه اين طور نشد بعد يه ترانس حلقوي اخر مدار بود اون رو كه در اوردم يكي از پايهاي اون فته از شرتي خارج شد.حالا موندم چيكار كنم.

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، من یک پاور دارم که مشکلش شبیه مشکل دوستمون farshid1 است . من روی سیم بنفش 5 ولت را دارم و سیم سبز هم 3.25 ولت است و پاور روشن نمیشه ، پایه های یکی از دیودهای روی هیت دوم شرت است که وفتی اون ترانس حلقوی را در
می آروم شرتی برطرف میشه نمی دونم مشکل از کجاست . اگر راهنمایی بفرمایین ممنون می شم .

آخرین ویرایش:

hacker28

کاربر
2007-11-11
10
35
پاوري دارم كه Power OK نداره مشكل از كجا مي مي تونه باشه لطفا دوستا ياري بدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا