شنگول
کاربر
دروددرود
بخاطر گزارش مبهم شما شاخ درآورده بودم
ولی عزیزم بازم داری منو می پیچونی یا نمیدونی چی میخوای
چون گزارش مربوطه خودتو برنگ قرمز و درشت مشخص کردم که دوباره داری میگی هیتر سرخ میشه طوری که باید از برق بکشم ( یعنی اگه روی خاموش بذارم هیتر خاموش نمیشه و لذا مجبور میشم از برق بکشم
آخه مگه 78 پست الکی تایپ شد و وقت هر دومون تلف شد هنوز عبرت نشده که باید با دقت گزارش کنی که 78 پست الکی دیگه تایپ نکنیم؟
عزیزم من باید بفهمم دردش چیه تا بتونم نسخه درستی بدم
با توجه به گزارش اخیر که دقیقا شبیه پست اوله لذا چیزی که من فهمیدم ظاهرا دستگاه این بوده و هست که
حرارت هیتر در حالت روشن همیشه حداکثره و قابل تنظیم نیست و در حالت خاموش کاملا خاموش میشه و نیاز نداری از برق بکشی بلکه زیاد داغ شد باید با کلید خاموشش کنی
1- اگه همینطوره اعلام کن تا بگم چکار کنی
2- زیر سوکت 9 پایه که با شماره 7 مشخص کردی آیا این پتانسیومتررا دستکاری کردی ؟
3- سه پایه پتانسیومتر اصلی ( ولوم ) هیتر هر کدام چند ولته ؟
4- ببین وقتی ولوم هیتر را میچرخونی آیا ولتاژ پایه وسط ولوم هیتر تغییر میکنه اگه تغییر میکنه چند ولت تا چند ولت؟
5- یک مقاومت حدود 2 کیلو بین گراند و پایه وسط ولوم هیتر نصب کن ببین حرارت هیتر کم میشه ؟ و کمی قابل کنترل میشه ؟
با توجه به اینکه زحمت زیادی برای نقشه کشیدی میخوام دست خالی نباشی و حتما درست میشه ولی با صراحت و دقت گزارش کن که زودتر درست بشه و اذیت نشیم
سپاس
استاد منظورم اینه که هیتر طوری سرخ میشه که باید از برق بکشم، یک مقدار بیشتر بشه از سرخی و حرارت زیاد ممکنه که هیتر بسوزه واسه همین کلیدشو قطع میکنم. بله دقیقا همینطوره که شما فرمودید(حرارت هیتر در حالت روشن همیشه حداکثره و قابل تنظیم نیست و در حالت خاموش کاملا خاموش میشه و نیاز نداری از برق بکشی بلکه زیاد داغ شد باید با کلید خاموشش کنی) فقط اینطور که هیتر سرخ میشه درجه دما رو درست نشان نمیده و روی 3 درجه میمونه در صورتی که هیتر سرخ شده.
بنده هیچ کدام از پتانسیومترهای روی برد را دستکاری نکردم.
سه پایه پتانسیومتر اصلی هیتر در زمانی که دستگاه را به برق زدم و کلید هیتر را روشن کردم پایه اول 1.48 ولت ، پایه وسط 1.48 ولت و پایه آخر 4.87 ولت را نشان میداد.
وقتی ولوم هیتر را می چرخونم ولتاژ پایه وسط تغییر میکند و از 1.48 ولت تا 4.87 ولت متغییر است.
یک مقاومت 2.2 کیلو را بین گراند و پایه وسط ولوم هیتر متصل کردم ولی حرارت هیتر کم نشد و قابل کنترل نبود.
با سپاس فراوان