سیمها به دو تا خازن 16 ولت 220 میکرو متصل میشن .. ک بعد از روشن شدن بیش از حد المنت سرخ میشه در چند ثانیه مجبور ب خاموش کردن دستگاه میشم بعد از خازن هم مقاومت و بعد به ای سی 14 پایه میرسه
سیمها به دو تا خازن 16 ولت 220 میکرو متصل میشن .. ک بعد از روشن شدن بیش از حد المنت سرخ میشه در چند ثانیه مجبور ب خاموش کردن دستگاه میشم بعد از خازن هم مقاومت و بعد به ای سی 14 پایه میرسه..
درد و خسته نباشید اساتید و همکاران گرانقدر
یک هویه یاکسون ۷۰۱b دارم شب استفاده کردم سالم و عالی بود و صبح از کار افتاد روشن میشه پمپ باد کار میکنه ولی روی المنت نمیره المنت و سنسور سالم هست گهگاهی المنت روشن و خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
درد و خسته نباشید اساتید و همکاران گرانقدر یک هویه یاکسون ۷۰۱b دارم شب استفاده کردم سالم و عالی بود و صبح از کار افتاد روشن میشه پمپ باد کار میکنه ولی روی المنت نمیره المنت و سنسور سالم هست گهگاهی المنت روشن و خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
با سلام ،
دوست عزیز . بعضی مواقع المنت بخوبی وصل نمیشه به سیمهایی که میره به سمت برد هیتر ، باید دربیاری اتصالات المنت هیتر رو بهتر کنی ، اگر انجام دادی درست نشد ، شما باید خروجی سیمهای المنت رو به یک لامپ ۱۰۰ وات ، (تنگستنی ) متصل کنی ، اگر خروجی هیتر درست بود باید لامپ رو ۱۰۰% ممتد خاموش و روشن کنه ، اگر روشن شد المنت خرابه ، اگر نشد ، دو قطعه احتمال داره که خراب شده باشه اول ترایاک ، دوم ایسی نوسانساز ۸ پایه ،
starstarstarstarstar
کاربران VIP محدود
kaywanana آواتار ها
kaywanana هم اکنون آنلاین است.
پسندیده شده
0
مورد پسند شما
0
میزان امتیاز
290
گروه تعمیرکاران تخصصی ترین مرجع الکترونیک در ایران
Array
درود
استاد هیترم وقتی کلید روشن میزنم گرما تا 150میره و دیگر بیشتر گرم نمیشه خواهشا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجا میتونه باشه
سپاسگذارم
starstarstarstarstar
کاربران VIP محدود
kaywanana آواتار ها
kaywanana هم اکنون آنلاین است.
پسندیده شده
0
مورد پسند شما
0
میزان امتیاز
290
گروه تعمیرکاران تخصصی ترین مرجع الکترونیک در ایران
Array
درود
استاد هیترم وقتی کلید روشن میزنم گرما تا 150میره و دیگر بیشتر گرم نمیشه خواهشا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجا میتونه باشه
سپاسگذارم
یا یک دیود 1N4007با المنت سری کنید که در این حالت اگر هویه 60 وات باشه میشه 30 وات و اگر 40 وات باشه میشه 20 وات . اگر راضی کننده بود که استفاده کنید اگر نه از دیمر استفاده کنید که وات و حرارت هویه متغیر هم میشه .