- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود و سپاس
آی سی هیتر و پایه های آی سی رو با توجه به راهنمایی های شما اطمینان دارم که درسته.
پتانسیومترها هم هیچ کدام رو دستکاری نکردم.
درمورد تست پایه 3 آی سی چون یک مقاومت را از روی برد جایی کندم احتمالا ایراد داشت. و با خریدن مقاومت 100 اهم اینبار با تست مجدد پایه 3 آی سی هیتر خاموش شد.
با گذاشتن ولوم هیتر روی حداقل و شورت کردن پتانسیومتر کنار سوکت 12 با زدن دوشاخه دستگاه به برق بعد از لحظه ای مثلا 2 ثانیه بعد دستگاه بدون زدن کلید روشن میشود ولی هیتر باد خنک می دهد و حرارت روی 120 درجه می ماند. و به محض زدن کلید هیتر اینبار هیتر روشن و سرخ می شود و نمایشگر درجه پایین می آید و روی 3 درجه می ماند. حال اگر کلید هیتر را خاموش کنم دستگاه تق تق می کند و انگار تمایل به روشن شدن دارد که نمی تواند روشن شود.
در ضمن تمامی تست ها را با حالت فابریک انجام می دهم و تا موقعی که کاری نگفتید همان حالت نرمال تست می کنم.
سپاس
درود
یک تست نادرست تمام زحمات را به باد میده لذا باید از صحت تست و گزارش کاملا مطمئن باشی و سپس ارسال کنی.
لذا اینکه 100 اهمی مستعمل را بدون تست اهمی و بدون اطمینان از صحت و سلامتش در تست استفاده کردی بینهایت کم لطفی کردی و گویای تساهل و تکاهل و تغافل است و بدیهی است اگه متوجه نمیشدم و مبنا و ملاک قرار میگرفت ، بنای بی حاصلی روی آب میساختیم
بنابرین خواهشا در انجام تست و تنظیم گزارش صحیح و کافی دقت کن
1-گزارش ناقص و مبهم بود
گفتی
آیا منظورت از اینکه نمایشگر پایین میاد اینه که حرارت هیتر کم میشه یا نه ؟اینبار هیتر روشن و سرخ می شود و نمایشگر درجه پایین می آید و روی 3 درجه می ماند.
2- تست را بر پایه ولتاژ پایه 2 اعلام کرده بودم و چون تست جواب نداده پس با این وصف ولتاژ پایه 2 را هم در گزارش قبل اشتباها اندازه گیری یا اشتباها گزارش کردی
هیتر را قطع کن یا دو پایه ورودی کوپلر را شورت کن که هیتر خاموش و سنسور کاملا خنک خنک باشه و با دقت ببین پایه 2 چند ولته
برای اندازه گیری ولتاژ پایه 2 باید سیم مشکی ولتمتر را به پایه وسط رگلاتور (یا پایه 11 آی سی ) و سیم قرمز ولتمتر را به پایه 2 متصل کنی و ببینی چند ولته ؟
هرچند بنظر میرسه ولتاژ پایه 3 را بدرستی گزارش کردی اما اگر اشتباه بوده ولتاژ صحیح پایه 3 را هم اعلام کن .
فقط اشتباه و
سپاس