درود
درسته اتفاقامن هم نظرات خریداران هویه سومودر سایت دی...کال...رامیخوندم دیدم که کاربرانی که مبتدی بودن از زود داغ شدن هویه تعریف کرده بودن اماحرفه ترهاکه مثلاعنوان کرده بودتعمیرکاربردهستن یاگوشی معایب هویه رو که نوشته بودن گفته بودن بیش ازحدداغ میشه لوله روکش المنت ودسته راخراب میکنه یکی هم گفته بودوات غیرواقعی عنوان شده هویه 60وات سومو حداقل 80 وات هست.البته من خودم هم یک سومودارم که فکرمیکنم علت استفاده نکردنم همین سیاه کردن فلز روی المنت باشه که زشتش کرده ضمنا واقعا نوک هویه راهم تندتندخراب میکنه بایدآمپری که میکشه رااندازه بگیرم تاوات واقعیش مشخص بشه اما فعلاحسش نیست یکی ازدوستان زحمت بکشه.علی الحساب گویاواقعاسومو ازالمنت 110ولت استفاده کرده که بابرق شهرایران وات هویه2برابرمیشه بهترین و ساده ترین کارهمون سری کردن دیود 4007باالمنتش هست حداقل واتش نصف میشه دیگه باعث خرابی نمیشه البته برای سومو دیمردارنمیدنم دیودسری کردن جواب بده یانه واسه من40وات ثابت هست که هم عجیب زودداغ میشه هم لوله راسیاه کرده هم تندتندنوک خراب میکنه حتی نوک فابریک گوت که ظاهرابهترین نوک هم هست اما...
درود
اگر نمیدونید ولتاژ نرمال المنت چند ولته ولی بیش از حد داغ میکنه قطعا المنتش ۱۱۰ ولتی است و به دو صورت زیر رفع میشه.
چنانچه دیمر داشته باشه با تغییر جزئی میتونین حداکثر حرارت هویه را بدلخواه خود تعریف کنید که اگر نقشه ارسال کنید با یک یا دو مقاومت اضافه قابل تنظیم است.
اگر دیمر نداره خودتون دیمر تهیه و اضافه کنید و درغیراینصورت همانطور که فرمودید با دیود یکسوساز سری کنید .
و اگه بدلیل توان هویه ، پس از مدت کوتاهی دیود میسوزه باید از دیود قویتر استفاده کنید و یا دو یا سه دیود را با هم موازی و بجای یک دیود استفاده کنید.
سپاس