آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

mhp2000

کاربر
2010-12-30
9
13
باسلا م جناب mhp200 به جای شماره ای سی ها خود ای سی ها را اپلود کردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام
من مشخصات ای سی هارو دیدم
اولی برای تشخیص زنگه که فرمودید زنگ می زند .
ولی با توجه به چند عدد مدار استاندارد تلفنی که من می شناسم و جست و جوهایی که کردم نتونستم کارایی دو ای سی دیگرو در این مدار بفهمم.
ای سی دوم یک مخلوک کننده صوت با یک موج فرکانس بالا
و ای سی سوم یک مع*** کننده شش تایی می باشد .

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
باسلام وخسته نباشید . جنابmhp200 پس الان راه حل چی می تونه باشه واما چرا به این پست ها دیر جواب داده میشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

son4sky

کاربر
2013-04-29
1
1
سلام خسته نباشید
من یه گوشی پاناسونیک سیار دارم اولین مشکلش اینه که چند وقتی بود که ال سی دی اش هی قطع و وصل میشدمن هم بازش کردم متاسفانه یه چسبی روی محل اتصالش با برد بود کندمش و دوباره چسوندمش ولی دیگه کامل قطع شد از یکی پرسیدم گفتش که اتصال کربنی بوده و کاریش نمیشه کرد لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سلام خسته نباشید
من یه گوشی پاناسونیک سیار دارم اولین مشکلش اینه که چند وقتی بود که ال سی دی اش هی قطع و وصل میشدمن هم بازش کردم متاسفانه یه چسبی روی محل اتصالش با برد بود کندمش و دوباره چسوندمش ولی دیگه کامل قطع شد از یکی پرسیدم گفتش که اتصال کربنی بوده و کاریش نمیشه کرد لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون
ابتدا مدل گوشی را قید کنید ضمنا اگر توانایی چسباندن فلت را دارید میتوانید ان را تعویض کنید البته در بعضی مدل ها در غیر اینصورت ال سی دی با فلت تعویض کنید مشکل حل میشود موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام و احترام
ابتدا یه سری به دهنی(میکروفن خازنی )گوشی بزن
در مرحله بعدی کپسول گوشی(بلندگوی گوشی) رو چک کنید.
ممنون
کلید هوک وبند گوشی ودر اخر مدار شستشو وسرویس شود موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
شرمنده گاهی بدلیل سرعت پایین نت ومشغله دوستان کم خدمت میرسند
باسلام وخسته نباشید . جنابmhp200 پس الان راه حل چی می تونه باشه واما چرا به این پست ها دیر جواب داده میشه.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
صا ایران مشکلش با اکیتا فرق میکند در طراحی صا ایران بعد از برق خوردگی ای سی مشکل دار میشود اما در اکیتا ابتدا ترانزیستور های سوئچ وبعد زنر ومقاومت های کم اهم بررسی شود موفق باشید
سلام
لطفا اسامی کلیه آی سی هاشو بنویسید.
من یه تلفن صا ایران داشتم که بر اثر قطع و وصل زیاد یکی از آی سی هاش نیم سوز شده بود و دیگر نه تن می گرفت و نه صدایی رو انتقال می داد.
ممکنه بر اثر ولتاژ بالا علاوه بر قطعات گفته شده توسط دوستان ، تعداد دیگری از قطعات نیز سوخته باشند که در ظاهر آن ها معلوم نمی شود و باید با تجهیزات تست گرفته شوند .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سلام .تلفن مدل kx-tsc56d2cidبا اداپتورکه کار میکنه .ایرادی که داره شماره نمیندازه؟ولی گوشه ال سی دی ال نمایش میده؟مسله دوم موقعی که اداپتور زده میشه شماره گیرش کار نمیکنه ولی در تستر سلامتی شماره گیر درسته؟بعد گوشی از یه طر ف صدا نمیره؟میکروفن نیز عوض کردم؟لطفا
ایا قبلا شماره مینداخته چون گوشی شما پاناسونیک هست سیستم ان با مخابرات منطقه مورد ندارد مدار را به لحاظ قطعی وشکستگی بررسی کنید خصوصا مسیر میکروفون را ضمنا رگولاتور تغذیه را بررسی کنید افت ولتاژ نداشته باشد موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
بیشتر بررسی کنید قطعات سوخته در مدار دارید زنر ومقاومت کم اهم بررسی شود
با سلام طبق دستور تمام موارد برسی شد الان صدا میره ولی صدایی از گوشی نمیاد درضمن موقعه شماره گیری شمارهگیری انجام می شود ولی خط ازاد نمی شود یعنی بعد ازشماره گیری هیچ بوقی نداریم وبخواهی اسپیکر راروشن کنی بوق ازاد خط صداش نمیاد ولی موقع زنگ زدن تلفن صدای زنگ میاد لطفا راهنمایی

آخرین ویرایش:
بالا