آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

7th man

کاربر
2014-02-14
49
109
311
سلام
با یک تلفن دیگر خط رو چک بکن و مطمئن شو که مشکل از تلفن هستش . نویز های کوچک معمولا از مودم ADSL ، کابل موس ، کابل مانیتور ، کابل برق و یا هر منبع ایجاد نویز مغناطیسی نزدیک خط تلفن ایجاد می شوند . برخی مواقع نیز وجود دو تلفن روی خط این مشکل را ایجاد می کند .

با یک تلفن دیگه تست کردم خط مشکل نداشت

aga2000

کاربر
2011-03-15
154
459
سلام
یه تلفن تکنوتل مدل
TF-5079F
داریم هنگام مکالمه صدایی مثل جیززز میده، مشکل از کجاست؟
با سلام و احترام
ابتدا یه سری به دهنی(میکروفن خازنی )گوشی بزن
در مرحله بعدی کپسول گوشی(بلندگوی گوشی) رو چک کنید.
ممنون

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
دوست عزیز دیود زنر 18 ولتی هم باید عوض بشه احتمالا" سوخته باشه.همچنین ترانزیستور 8550 و مقاومت 18 اهمی بررسی شود.

باسلام همه عملیات انجام شد الان صدا از میکروفن گوشی میره ولی صدایی ازگوشی نمیاد ودر ضمن در هنگام شماره گیری عملیات شماره گیری انجام می شود ولی ارتباط بر قرار نمی شود و اگر به خواهم از اسکیپر استفاده کنم صدای بوق ازاد خط ازاسپیکر نمیاد واما صدای زنگ تلفن از اسپیکر میاد لطفا راهنمایی کنید متشکرم

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
با سلام من یک تلفن اکیتا به برق زده که در ان Q7=2n5401 ترکیده بودو Q41=8050 D سوخته بود هردو را تعویض کردم همه علایم ازجمله زنگ تلفن-شماره گیر- وال سی دی- عمل میکنند بغیر از دهنی و گوشی یعنی نه صدای میاید نه صدایی میره لطفا راهنمایی کنید
با سلام طبق دستور تمام موارد برسی شد الان صدا میره ولی صدایی از گوشی نمیاد درضمن موقعه شماره گیری شمارهگیری انجام می شود ولی خط ازاد نمی شود یعنی بعد ازشماره گیری هیچ بوقی نداریم وبخواهی اسپیکر راروشن کنی بوق ازاد خط صداش نمیاد ولی موقع زنگ زدن تلفن صدای زنگ میاد لطفا راهنمایی

mhp2000

کاربر
2010-12-30
9
13
با سلام من یک تلفن اکیتا به برق زده که در ان Q7=2n5401 ترکیده بودو Q41=8050 D سوخته بود هردو را تعویض کردم همه علایم ازجمله زنگ تلفن-شماره گیر- وال سی دی- عمل میکنند بغیر از دهنی و گوشی یعنی نه صدای میاید نه صدایی میره لطفا راهنمایی کنید

سلام
لطفا اسامی کلیه آی سی هاشو بنویسید.
من یه تلفن صا ایران داشتم که بر اثر قطع و وصل زیاد یکی از آی سی هاش نیم سوز شده بود و دیگر نه تن می گرفت و نه صدایی رو انتقال می داد.
ممکنه بر اثر ولتاژ بالا علاوه بر قطعات گفته شده توسط دوستان ، تعداد دیگری از قطعات نیز سوخته باشند که در ظاهر آن ها معلوم نمی شود و باید با تجهیزات تست گرفته شوند .

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
عکس۰۱۵۱.jpgعکس۰۱۵۳.jpgعکس۰۱۵۴.jpgعکس۰۱۴۲.jpgعکس۰۱۴۴.jpg

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
باسلا م جناب mhp200 به جای شماره ای سی ها خود ای سی ها را اپلود کردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili
بالا