آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام ما که عکسی از برد ندیدیم اما شما ابتدا سیم فنری را تعویض وسوکت های دو طرف رابه لحاظ سولفاته نبودن بررسی ونتیجه را اعلام کنید موارد زیادی داشتم که با تعویض سوکت های سیم فنری وخود سیم رفع شداگر حل نشد اعلام کنید.موفق باشید

snow_tiger

کاربر
2012-10-22
1
4
سلام و خسته نباشید.
ببخشید یه تا سوال داشتم.
تو خونه یه تلفن داریم صدای طرف مقابل خیلی ضعیف میاد ،میخواستم ببینم مشکل از کدوم قسمتشه؟؟؟اگه میکروفونشو عوض کنم درست میشه؟
با تشکر؟(یه بارم دادم تعمیر ازم 10 تومن گرفت اولش خوب بود ولی دوباره خراب شد!!!)
ممنون میشم بهم کمک کنید!

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام دقت کنید ایا اخرین شماره تماس گرفته شده رو میگیرد اگر اینطوریه دکمه رادیال درگیر است شما یکبار صفحه کلید را در اورده وسرویس کنید احتمالا مشکلتان حل میشود
سلام.من ی تلفن دارم که شب وقتی همه خوابیم خود به خود شماره یکی رو میگیره.مشگل از کجا میتونه باشه؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام اگر گوشی طرف مقابل شما مشکل ندارد شما باید کپسول گوشی ومدار تقویت صدا را بررسی کنید ابتدا ببینید صدای بوق گوشی شما خوب است اگر ضعیف است کپسول گوشی را عوض کنید شما نوع ومدل تلفن تان را ذکر نکردید موفق باشید
سلام و خسته نباشید.
ببخشید یه تا سوال داشتم.
تو خونه یه تلفن داریم صدای طرف مقابل خیلی ضعیف میاد ،میخواستم ببینم مشکل از کدوم قسمتشه؟؟؟اگه میکروفونشو عوض کنم درست میشه؟
با تشکر؟(یه بارم دادم تعمیر ازم 10 تومن گرفت اولش خوب بود ولی دوباره خراب شد!!!)
ممنون میشم بهم کمک کنید!

بالا