آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

hamsafar00

کاربر
2012-05-27
79
427
سلام خدمت اساتید و دوستان
راستش من تعمیرکار تلفن نیستم ولی خوب فک کردم مشکلی حاد نباشه بتونم خودم حلش کنم ، مشکل صدا که سیم قطع شده بود اما مشکل دیگه که به شرح زیر شد :
تلفن tiptel مدل tip-360c فقط چند تا کاراکتر اول شماره رو روی صفحه و اونم بصورت ناقص نمایش میداد ، بازش کردم اون کابلی از صفحه نمایش (منظورم همونی تیره رنگ هست نمی دونم چی بهش گفته میشه) به روی برد وصل شده بود ، محل اتصال روی برد خوره شده بود (پودر شده بود!) حدود یه سانت کابل (فک کنم بهش کایل فلت گفته میشه ) رو با کاتر بریدم و محل اتصال روی برد هم با تینر و مسواک خوب تمیز کردم ، بعد طبق ترتیب بیرون آوردن اجزای پنل یعنی شیشه سفید ، دو تا ورق سفید و صفحه تیره اصلی که کابل بهش وصل بود ، اونا رو جا زدم ، مشکلی که الان دارم این هست که پشت صفحه نمایش نور آبی هست اما هیچ چیزی نشون داده نمیشه و فقط وقتی با انگشت روی صفحه محکم دست میکشم کاراکترها نشون داده میشن ، اساتید و دوستان اگه میشه راهنمایی کنن کجای کار اشتباه کردم !!؟ راه حلی داره !!؟ یا نه باید دیگه بی خیال صفحه نمایش بشم !؟ و ....
سپاس

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
همکار گرامی شما باید فلت وال سی دی را با هویه مخصوص به هم بچسپانید تقریبا با مقداری گرما اتو شده ودقیق به هم چسپانده شود در اولین مرحله پشتکارتان عالی بود موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
شما لطف کنید مدل تلفن ویا عکسی از برد بگذارید تا دوستان شما را راهنمایی کنند
سلام با تشکر از راهنماییتون . چند تا از مقامت ها به طور کامل سوخته چطور میتونم اونارو شناسایی کنم ؟ نقشه داره ؟ بردش الکترونیکی یا گوشی کامل از کجا میتونم بخرم ؟

hamsafar00

کاربر
2012-05-27
79
427
همکار گرامی شما باید فلت وال سی دی را با هویه مخصوص به هم بچسپانید تقریبا با مقداری گرما اتو شده ودقیق به هم چسپانده شود در اولین مرحله پشتکارتان عالی بود موفق باشید

منبع :
اول اینکه تشکر از راهنماییتون . . .
دوم من اصلا دست به اتصال بین فلت و ال سی دی نزدم ، یعنی خود به خود اتصالش ضعیف میشه !!؟
این هویه مخصوص منظور همینی هست که تو لینک زیر در موردش صحبت شده ، یعنی هویه ال سی دی !!؟
http://www.irantk.ir/irantk27267-2/
ترفندی نیست بدون اون بتونم مثلا با هویه معمولی روش انجام بدم !!؟
جسارت نباشه یه عکس هم از وضعیت موجود میذارم . . .

همونطور که مشاهده می کنید فلت رو روی برد که گذاشتم فقط محکم یه چسب کاغذی روش زدم ، میتونه مشکل از این هم باشه !!؟

پیوست‌ها

• 77.6 کیلوبایت بازدیدها: 222

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز این قسمت بسیار حساس هست ابتدا طبق فرمایش استاد خلیلی پیش برید و اتصالات فلت رو بررسی کنید بجای اون اتو هم میتونین از یک هویه و پدهای شماره گیر استفاده کنین مخصوصا پدهای تلفنهای آلمانی که پد را روی فلت بزارید و با هویه رو پد بکشید و بعد از آن همین چسبهای دو طرفه ای که در عکس هست رو روی اتصالات فلت بزنید تا محکم شه...........
با یکم دقت و صبر مشکلت حل میشه اگه مطمئنید که ایراد از همین اتصالات فلت هستش.........

دست علــــــــــی یارت

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام خدمت همکار گرامی میتوانید فلت را باچسب کاغذی چسپانده وبا هویه معمولی به ارامی ان را اتو کنید ولی دقت ومهارت بالا میخواهد وامکان خرابی فلت در صورت حرارت زیادهم دارد موفق باشید

hamsafar00

کاربر
2012-05-27
79
427
ممنون و سپاس از راهنمایی اساتید . . .
چند تا سوال :
1 - اون خط های راه راه مشکی که روی فلت وجود داره ، جنسش دقیقا از چی هست !؟ از کربن خالص !!؟

2- به یه تعمیرکار تلفن مراجعه کردم و بهش نشون دادم گفت نمیشه اینو تعمیر کرد ، باید کل ال سی دی رو تعویض کنی و نمیشه فلت اون رو جداگونه تهیه و تعویض کرد( فک کنم منظورش این بود که کابل فلت و ال سی دی وقتی خراب باشه باید باهم تعویض بشن و وقتی یدکش رو می گیرن فلت و ال سی دی باهم هستن که خود شرکت تولیدی اتصال فلت و ال سی دی رو انجام داده)، آیا حرفاشون صحت داره !!؟ (راستش وقتی دید خودم باز کردم زیاد خوشش نیومد به همین خاطر احساس می کنم درست و حسابی جواب نداد!!)

3-به یه تعمیرکار موبایل هم نشون دادم ، گفت اون سر فلت که روی برد اتصال میشه ، چند میلی متر اولش یه لایه مس داره که باعث میشه به مس روی برد اتصال پیدا کنه ، که خوب منم حدود یه سانت کابل رو با کاتر بریدم یعنی اون تیکه دیگه رفته ، اگه حرف ایشون صحت داره آیا راهی واسه ترمیمش هست !!؟

4- یه نفر دیگه هم که کارش تعمیر بردهای الکترونیک بود بهم گفت میتونی بری فلت تنهاش رو از فلانجا گیر بیاری و بذاری روی ال سی دی یعنی فلت رو کامل عوض کنی ، آیا حرفای ایشون صحت داره !!؟

اساتید جسارت نباشه راهنمایی کنن کدوم از اظهار نظرهایی که شده معتبر و صحیحه . . .

اینم یه عکس از بلایی که سرش آوردم !

با تشکر

پیوست‌ها

• 96 کیلوبایت بازدیدها: 205

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام میتوانید سایز فلت مورد نظر را تهیه کرده وبچسپانید فقط باید فاصله بین خطوط ویا همان خط سیاه کربن در یک اندازه باشد موفق باشید

بالا