آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

mahdi dav

کاربر
2010-11-24
15
32
ست نبودن مادر و گوشي تلفن پاناسونيک مدل PANASONIC KX-TC1222

سلام دوستان عزیز...
گوشی پاناسونیک
KX-TC3357 دارم که گوشی بیسیم با مادر ارتباط برقرار نمیکنه... همه چیزش سالمه و فعلا که ارتباط نمیگیره با بیسیم از آیفونش استفاده میکنم...
راهنمایی میخوام که چه کارایی برا رفع مشکلش باید انجام بدم... ؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونتون میشم:108:

ahmad80

کاربر
2008-07-24
1
0
با سلام بر مهندسین عزیز
بنده یک گوشی پاناسونیک مدل kx-tg3521bx دارم که هیچکدام از دکمه های صفحه کلید کار نمیکنه.چندبار این طوری شد باتری را بیرون می آوردم و دوباره جا میزدم درست میشد ولی دیگه این روش هم جواب نمیده.البته ال سی دی اطلاعات شارژ و .... را نشان میدهد.لطف کنید راهنمایی بفرمایید
(( گوشی هم اصلی و نو خریدم)).

talar1

کاربر
2011-12-05
14
12
با سلام به مهندسین تاپیک
تلفن بی سیم Sinus 53 زنگ می زند ولی با برداشتن گوشی، ارتباط بین Base و Handset برقرار نمی شود. موقعی که تلفن سالم بود رله ای در Base عمل می کرد و ارتباط برقرار می شد. ولی اکنون این رله عمل نمی کند، رله و Double SMD Diode قبل از آن سالمه. راهنمایی بفرمایید اشکال از کدوم قطعات ممکنه باشه.
با تشکر​

mojtaba00

کاربر
2012-01-02
236
937
39
خراسان رضوی مشهد
با سلام همکاران عزیز
بنده یک عدد تلفن بیسیم mafco m955دارم که تمامی کلیدهای بیسیم اون قفل شده چگونه باید قفل اون رو باز کنم با تشکر

javady3

کاربر
2012-12-03
16
12
يزد
سلام برای ست کردن ابتدا فیش اداپتور بی سیم را در اورده دکمه H1 را فشار داده و در همین حال فیش اداپتور را وصل کنید بعد از چند ثانیه دستگاه شروع به صدا دادن میکند با گذاشتن بی سیم در جای خود روی شارژ دستگاه ست میشود.

mster0072000

کاربر vip
vip
کاربر
در رابطه با خشک شدن و بد کار کردن کی پد گوشی 3611 پاناسونک پس از امتحان کردن انواع اسپری های خشک و چرب و بی نتیجه بودن و بدتر شدن
از اسپری روغن سیلیکون با تصویر ذیل برای شست و شوی کی پد و برد استفاده کردم و پس از 10 دقیقه تمام چربی رو با دستمال کاغذی خشک کردم و در حال حاضر فوق العاده خوب کار میکنه:boos:

این اسپری سیلیکون خاصیت زنگ بری داره اما خورندگی نداره و اسیبی نمیرسونه و از ابزار فروشی ها و اورینگ فروشی ها در تهران هم از خیابان ناظم ال اطبا باید تهیه بشه یک سری هاشون هم که رنگ قوطی شون کم رنگ تره قلابی هستند 99d674d26fd5e4cc.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aga2000

amirdadashi

کاربر
2012-11-13
33
40
با عرض سلام
یک مورد گوشی بیسیم پاناسونیک 3531 هستش که هندست کار نمیکنه و بی علت خاموش شده و روشن نمیشوه
وقتی منبع بهش وصل میشه 173 میلی آمپر جریان میکشه.
اسیلاتور یا کریستالش رو هم عوض کردم مشکل برطرف نشد.IMG_20140903_180142.jpg

daftaryar

کاربر
2014-04-03
8
4
با سلام .من یک تلفن بیسیمی SENAO SN-258 دارم و روی صفحه گوشی و گیرنده پیام CONNECT میاد ولی بوق آزاد نمیاد و وصل نمیشه و همانطور که در تصویر میبینید مدل و شکل دسگاه با بقیه مدلهای گوشی SENAO SN-258 که دوستان در تاپیک گذاشتند فرق میکند. این بار دوم است که
سواال میکنم وکسی پاسخ نداده است.ممنون میشم راهنمایی کنید چون شدیدا" مورد احتیاج است .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

mster0072000

کاربر vip
vip
کاربر
این مدل دستگاه ها وقتی یه مدت از برق جدا باشن دستگاه و گوشی هم دیگه رو گم میکنن و باید مجدد ست بشن

من مدل 385 رو در همین تاپیک گذاشتم یه تست کنید شاید کار کرد گوشی من خیلی شبیه گوشیه شمابود

------------
سلام به کمک عزیزان senao 358 من هم درست شد (base با گوشی ست شد)
ابتدا کلید 1 رو روی گوشی نگه داشتم و روشنش کردم کلمه CODE روری ال سی دیش اومد پشتش زیر باطری یک کد شش رقمی بود وارد کردم و CALL رو از روی بیس زدم بعد همه رو خاموش کردم دوباره روشن کردم و درست شد.

منبع : http://www.irantk.ir/irantk113-29/#ixzz3EOqsBZey

آخرین ویرایش:

daftaryar

کاربر
2014-04-03
8
4
ممنون از محبت شما که به این زودی پاسخ دادید ولی این کار را تست کردم متاسفانه جواب نداد و البته پشت باطری گوشی من
نوشته سریال نامبر و یک کد9 رقمی است نه 6 رقمی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369
بالا