آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

omidpersia

کاربر
2014-04-08
3
2
با سلام
من یک دستگاه senao sn-358 دارم و دو تا هم گوشیای بیسیمیشو ولی اصلا می تونم گوشییارو با دستگاه ست کنم یعنی خود دستگاه بوق داره ولی گوشیا ندارن و به دستگاه متصل نمیشن وقتی هم دکمه talk گوش رو میزنم بعد جستجو کردن دستگاه base not found میده در ضمن چراغ caller id خود دستگاه در حال چشمک زدنه اگه کسی میتونه کمکی در این باره بکنه ممنون میشم

سلام حضور دوستان و اساتید محترم
یه گوشی Senao SW-358 دارم که میخوام گوشی رو با پایه مادر ست کنم
اگه لطف کنید و روش و یا کدی اگه داره بذارید ممنون میشم
اینم تصویر گوشی جهت یاداوری مدل
omidpersia.persiangig.com/other/2014-04-08-059.JPG

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi dav

rising

کاربر
2014-04-08
2
2
باسلام
دوستان من يك تلفن بيسيم swisscom دارم فكر كنم همون سينوس 53 ميگن همون باشه ، يك چند روزيه بلندگوي گوشي صداش بيشتر شده و در زمان استفاده صدايي كه مياد نويز داره و اذيت ميكنه تلفن رو با خط ديگه هم چك كردم مشكل وجود داره چطور مي تونم صدا رو به حالت عادي در بيارم ؟ اون سيستمي هم كه براي بلندتر كردن صداي بلندگو هست خاموشه و در حالت عادي زيادتر شده.

• Like

omidpersia

کاربر
2014-04-08
3
2
سلام
یه گوشی پاناسونیک مدل KX-TC1107SU2 هست که اینم دستی و پایه با هم ست نیستن و خطای Out of range میده
اساتید لطفا راهنمایی کنند .
با تشکر از عزیزان

• Like

far1344

کاربر
2008-03-13
7
11
باسلام
من گوشی پاناسونیک مدل KX-TG1061 دارم که گوشی بیسیم مشکل شارژ داره یعنی باطری شارژ هست ولی گوشی پیغام خالی بودن باطری میدهد و خاموش میشود وبا روشن کردن هم دوباره خاموش میشود جدس من روی سی پی یو یا مدار شارژ هست. اگر دوستان شماتیک این نوع را دارند قرار دهند
باتشکر

shso

کاربر
2014-05-15
1
1
با سلام
تلفن بیسیمkx-tg-1711 پاناسونیک داخل آب افتاد.:52000000:
بعد از اینکه خشکش کردم کلیه منوها سالمه فقط پیغام میده که به پایه گوشی وصل نیست.هر چی کد#130 را میدم جهت ست کردن بعد از یک دقیقه انتظار گوشی ست نمیشه....
ظاهرا میگن مشکل از کریستال گوشیه....
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چی کارباید بکنم.......
چطوری بایستی گوشی راتست کنم؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like

sn30000

کاربر
2009-08-26
5
5
سلام . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید . مشتریان برام گوشی پاناسونیک جنس اصلی میاورند که از بانه میخرند میگن در بانه شماره می افته ولی تو شهر ما نمی افته .از همکاران میگن باید فایل ایپرام پروگرام کنی نظر استادان چیه؟ سپاس

• Like

omidpersia

کاربر
2014-04-08
3
2
پاسخ : رد: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

سلام
یه گوشی پاناسونیک مدل KX-TC1107SU2 هست که اینم دستی و پایه با هم ست نیستن و خطای Out of range میده
اساتید لطفا راهنمایی کنند .
با تشکر از عزیزان

دوستان میشه راهنمایی کنید ؟

aboli2

کاربر
2014-07-05
1
1
سلام
دوستان من تازه عضو شدم
یه گوشی بیسیم belgacomدارم که 2سال ازش استفاده نشده ولی حالا که میخوام استفاده کنم ست نمیشه.لطفا راهنمایی کنین . ثواب داره

• Like
بالا