آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
باسلام شما بعد از تست باتری سوکت اتصال پایه وبیس را تمییز کن واز اتصال ان به هم برای ست شدن مطمعن شوی ایا گوشی سیار را روی پایه میگذاری چراغ شارژ ان روشن میشود ؟ موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
برای ارتباط گوشی چینی به همدیگر باید از هم کانال بودن کریستالهای هر دو مطمعن شوید باید فرکانس هر دو یکی باشد
سلام تشکر از جوابتون در مورد بيسيمهاي چيني اين قسمتها سالمه چون با پایه قبليش داشته کار ميکرده فقط با اين پایه جديد از نوع خودش اينجوريه ولی با پایه ارنباط داره چون با گرفتن دکمه ست در دستی و پایه ست شده فقط مشکل دهنی داره در کل میشه یه دستی چینی رو با یه پایه دیگر از نوع خودش ارتباط داد؟در مورد پاناسونيک هم من آثاري از ترک خوردگي و قلع مردگي نديدم کريستالم با مدل مشابه عوض کردم ولي فرقي نکرد تشکر

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام دوست عزیز در مورد پانا سونیک ایف های مدار را از لحاظ قطع نبودن بررسی کنید چون خرابی ایف باعث قطع ارتباط میشودَ
سلام تشکر از جوابتون در مورد بيسيمهاي چيني اين قسمتها سالمه چون با پایهَ قبليش داشته کار ميکرده فقط با اين پایه جديد از نوع خودش اينجوريه ولی با پایه ارنباط داره چون با گرفتن دکمه ست در دستی و پایه ست شده فقط مشکل دهنی داره در کل میشه یه دستی چینی رو با یه پایه دیگر از نوع خودش ارتباط داد؟در مورد پاناسونيک هم من آثاري از ترک خوردگي و قلع مردگي نديدم کريستالم با مدل مشابه عوض کردم ولي فرقي نکرد تشکر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام به دوستان
من یک تلفن بی سیم پاناسونیک بدون صفحه نمایش مدل KX-TC2100BX دارم که حدود 3 ماه بیکار بود.
الان که به برق زدم کار نمی کندیعنی دستگاه مادر روشن می شود ولی گوشی اصلا روشن نمی شود
لطفا راهنمایی کنید
با عرض سلام
عزیزم لطفا باطری ها را شوک دهید و سپس بر روی بیس قرار دهید , بعضی از گوشی های پاناسونیک تا ست نشود , روشن نخواهد شد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
یک برق جداگانه 3 ولت و حدود 1 آمپر به دستگاه دادم که جواب نداد

با سلام
دوست عزیز متاسفانه حضور ذهن ندارم باطری گوشی شما 3.6 ولت هست یا 2.4 ولت که شما 3 ولت رو اعمال کردید.
اعلام کنید.
خدمت شما عرض کردم باطری رو شک دهید و در شارژ بگذارید.
یا علـی

آخرین ویرایش:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام دوست عزیزم ICT-ELEC
شما فرموده های استاد خلیلی رو بکار گیرید اشکال میتواند از کریستال - آی اف - ف ی ل ت ر - .... و در آخر هم از آی سی باشد.بهترین کار دیدن سرویس منوال است و شکل موجها رو دنبال کردن و دیدن آنها توسط اسکوپ که ما با این کار میتونیم عیب و محدود کنیم مثلا اگر بعد از CF801 شکل موج 10.7MHz هرتز رو نداشتیم ایراد میتونه از قطعات قبل از این نقطه باشه خود این قطعه هم میتونه باشه.
یا علــــــــــــی

202020

کاربر
2009-08-27
16
86
سلام
من یک گوشیsinus511cدارم که هر چه قدر شارز میکنم بعد از سه چهار بار صحبت کوتاه خاموش میشود باطری ها را هم عوض کردم و در ضمن کد رست این مدل را هم میخواستم تشکر فراوان

مارشال

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-01-06
308
1,985
ایران
با سلام من یک دستگاه تلفن بیسم سنائو مدل SN258برد بالا دارم ولیکن دستگاه مادر مانده و دستگاه سیار تلفن( گوشیش ) گم شده آیا میشود تلفن سیار دیگری را ست کرد یا دستگاه مادر بدردی نمیخورد ممنون میشوم راهنمایی کنید

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز اگه 258 استار هستش یعنی رنگش مشکیه فکر نکنم گیر بیاد. اما گوشیهای 258 پلاس که رنگش نقرآبی هستش گوشی تکش توی بازار هست قیمتش حدود 180 تومنه قیمت کاملش حدود 250 شده.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با سلام من یک دستگاه تلفن بیسم سنائو مدل SN258برد بالا دارم ولیکن دستگاه مادر مانده و دستگاه سیار تلفن( گوشیش ) گم شده آیا میشود تلفن سیار دیگری را ست کرد یا دستگاه مادر بدردی نمیخورد ممنون میشوم راهنمایی کنید
با عرض سلام
عزیزم هر مدلی که خواستید موجود است اطلاع دهید تا راهنمایی تان کنم

بالا