آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Hosseinmet

کاربر
2011-11-07
5
4
من حرف رو از نقل کسی میگم که ازش خریدم . خودش گفت میشه زیرش یه لایه طلق معمولی بزاری ولی باید جای کلید ها رو سوراخ کنی .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

mahmood_2006

کاربر
2006-10-30
4
2
درود
یک دستگاه سینوس a10 دارم که با پایه ست نمیشه..serching میزنه ! دفترچه المانی گیر اوردم چیزی نداشت !
:smilie_help:

• Like

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام و خسته نباشید در بعضي از بيسيمهاي چيني چي جوري ميتونيم يک پايه رو با يک دستي ديگه از همين نوع ارتباط بديم البته با گرفتن کليد ست در پايه و دستي ست ميشن ولي مثلا همه کار ميکنه در دستي دهني و يا زنگ نداره علتش چيه؟
يک سوال ديگه در 1222 پاناسونيک پايه با دستي ارتباط نداره ايراد از چيه ؟کارهايي که انجام دادم با گذاشتن دستي روي پايه همين مدل فهميدم ايراد از دستي است پلاتينهاي شارژ و هم تميز کردم مدار و سرویس و هيتر کشيدم باطري رو هم عوض کردم فرقي نکرد تشکر از شما

• Like

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام برای ست کردن بیسیم های چینی به همدیگر اگر شماره کریستال انها با هم یکی باشد اگر هم کانال باشند ست می شوند نداشتن دهنی ویا زنگ میتواند مربوط به خرابی خود گوشی باشد بیزر زنگ ومیکروفون را چک کنید موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
قطع ارتباط پاناسونیک 1222 میتواند دلایل زیادی داشته باشد شکستکی وقطعی مدار خرابی کریستال والمانهای مربوط به ان میباشد یکبار دیگر دقیق مدار را بررسی ونتیجه را اعلام کنید

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام تشکر از جوابتون در مورد بيسيمهاي چيني اين قسمتها سالمه چون با پایه قبليش داشته کار ميکرده فقط با اين پایه جديد از نوع خودش اينجوريه ولی با پایه ارنباط داره چون با گرفتن دکمه ست در دستی و پایه ست شده فقط مشکل دهنی داره در کل میشه یه دستی چینی رو با یه پایه دیگر از نوع خودش ارتباط داد؟در مورد پاناسونيک هم من آثاري از ترک خوردگي و قلع مردگي نديدم کريستالم با مدل مشابه عوض کردم ولي فرقي نکرد تشکر

علی-ف

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-06
148
786
سلام به دوستان
من یک تلفن بی سیم پاناسونیک بدون صفحه نمایش مدل KX-TC2100BX دارم که حدود 3 ماه بیکار بود.
الان که به برق زدم کار نمی کندیعنی دستگاه مادر روشن می شود ولی گوشی اصلا روشن نمی شود
لطفا راهنمایی کنید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز باطری ها را چک کن چون در این مدت 3 ماه باطری خوابید.باطری رو شک بده و زیر شارژ بزار.

یا علـــــــی

بالا