آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Hosseinmet

کاربر
2011-11-07
5
4
دوست عزیز اگه با سرویس کردن جواب نداد و دوباره پس از مدت کوتاهی دکمه ها سفت شد میتونی از طلق کیبرد های پاناسونیک که برای هر مدل بیسیم موجود هست میتونی استفاده کنی قیمتش هم زیز هزار تومنه.
اگه ممكنه در مورد نحوه استفاده و اين كه از كجا تهيه بشه هم توضيح بديد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام خدمت دوستان علاوه بر روشهای که دوستان مطرح کردند بعداز شستن میتوانید قسمت گرافیکی صفحه کلید را به ارامی روی یک کاعذسفید بکشید تا لایه سیاه مقداری از ان جدا شود دقت کنید به ارامی بکشیدتا پاره نشود گذاشتن طلق برای کی پد های با گرافیک ضعیف روش بسیار خوبی است موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
برای تهیه طلق کی پد میتوانیددر تهران از فروشگاهای خیابان لاله زار خصوصا پاساژ110 وابولفضل تهیه کنید ونحوه نصب ان هم خیلی ساده بین مدار وصفحه کی پد قرار میگیرد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
در ادامه گفته دوستان عزیزم باید بگم که اسم اصلی آن شیت پد هستش(sheet pad) و اینجوریه که مثلا برای مدل 1222 بگیرید به 1232 و 1227 و....جواب میده.
برای استفاده از اونم باید قسمتی که رسانا هستش (طرفی که خط نداره) به طرف شماره گیر برد باشه.
اگه تو تهران ساکنین همونجور که جناب خلیلی گفت تو پاساژ ابوالفضل طبقه بالا میتونین بخرین.

یا علـــــــــــی

bijanfth

کاربر
2011-11-13
2
0
با سلام
بر روی نمایشگر گوشی بی سیم پاناسونیک مدل KX-TG2584S ، یک شکل شبیه به خط خطی ظاهر شده است که با برداشتن باطری گوشی آن شکل کماکان بر روی نمایشگر میباشد.
مشکل از چیست و آیا راه حلی برای برطرف کردن آن می باشد ؟!
ممنون

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام و ممنون از توجهتون.
مشکل گوشی بنده عدم کارکرد کلیدهای 1 تا 9 . باقی کلیدها کار میکنند . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟؟؟

با سلام
به احتمال خيلي زياد گوشي شما بسيار سفت شماره ميگيره که شما فکر ميکنيد شماره نميگيرد که اين اشکال در اثر کثيفي و ضعيف شدن زغالهاي کيپد پلاستيکي و گرافيت شماره گير بوجود مياد (به نظر من اين ضعف پاناسونيکه) ابتدا شما هم قسمت پلاستيکي و هم مدار و سرويس کن بعد اگر نتيجه نداد که به احتمال زياد نميده يعني هنوز سفته شما ميتوني از شيت پدهاي آماده استفاده کنيد که يک ورق طلق مانند هست و ما بين کيپد پلاستيکي و مدار شماره گير قرار ميگيره.

يا علــــــــــي

آخرین ویرایش:

arash_bax60

کاربر
2011-11-14
4
11
با سلام و ممنون از توجهتون.
مشکل گوشی بنده عدم کارکرد کلیدهای 1 تا 9 . باقی کلیدها کار میکنند . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟؟؟

با سلام
به احتمال خيلي زياد گوشي شما بسيار سفت شماره ميگيره که شما فکر ميکنيد شماره نميگيرد که اين اشکال در اثر کثيفي و ضعيف شدن زغالهاي کيپد پلاستيکي و گرافيت شماره گير بوجود مياد (به نظر من اين ضعف پاناسونيکه) ابتدا شما هم قسمت پلاستيکي و هم مدار و سرويس کن بعد اگر نتيجه نداد که به احتمال زياد نميده يعني هنوز سفته شما ميتوني از شيت پدهاي آماده استفاده کنيد که يک ورق طلق مانند هست و ما بين کيپد پلاستيکي و مدار شماره گير قرار ميگيره.

يا علــــــــــي
با سلام و ممنون از توجهتون
دوست گرامی کارهای ابتدایی مانند سرویس و غیره انجام شده مشکل عدم کارکرد کلیدهاست . برد گوشی هم هیچ آسیبی ندیده نه اتصال نه قطعی مدار . برای ایم مدل نقشه وجود داره ؟ اگه هست ممنون میشم .
با تشکر :)

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
با سلام
بر روی نمایشگر گوشی بی سیم پاناسونیک مدل KX-TG2584S ، یک شکل شبیه به خط خطی ظاهر شده است که با برداشتن باطری گوشی آن شکل کماکان بر روی نمایشگر میباشد.
مشکل از چیست و آیا راه حلی برای برطرف کردن آن می باشد ؟!
ممنون
دوست عزیز به احتمال زیاد ال سی دی گوشی ضربه خورده و چاره ایی جز تعویض ال سی دی نیست.

Hosseinmet

کاربر
2011-11-07
5
4
دوستان این شیتپد ها میگن خیلی هم خوب نیست انگار . چون فاصله بین کیپد و برد رو از بین میبره و در حالت بیکاری هم باعث اتصالی مدار و جریان کشی میشه و باعث میشه آی سی اصلی بسوزه. حالا من گرفتم نمیدونم نصب کنم یاکلا پلاستیک کیپد رو عوض کنم ؟؟؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز من به تعداد خیلی خیلی زیاد از این sheet pad ها استفاده کردم و هیچ مشکلی برای دستگاه پیش نیامده و همکارانم دارن استفاده میکنن و اولین بار که میشنوم.........
طبق این گفته شما باید بگم که (چون فاصله بین کیپد و برد رو از بین میبره و در حالت بیکاری هم باعث اتصالی مدار و جریان کشی میشه)
اون قسمت رسانا بالاتر از سطح sheet pad هستش و برای همین تا فشار ندی شماره نمیگیره.
شما با دقت این کار و انجام بده مشکلی پیش نمیاد طبق روشهایی که من و دوستان گفتیم.
باز مشکلی بود در خدمتم.
یا علـــــــــی

بالا