آی پی امداد
abtahi

آموزشی: مدار فلزیاب PI Polones V4.1

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
445
525
ایران
سلام.

دوستان و اساتید محترم برد تفکیک و نحوه افزایش برد را اعلام کنید.

چرا در بعضی از ورژن های پلونوس بجای 4011 از 4093 استفاده شده؟
ممنون

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
445
525
ایران
سلام دوستان یک مدارvcoازماینلب را قرار میدم که یک برزیلی ان را به پولون بسته وخوب جواب داده.فیلم تستشو تو یوتیوب دیدم.هرکی میسازه نتایج را لطف کنه درانجمن قرار بده.تشکر
سلام .
آدرس یوتیوپ و یا نحوه اتصال به پلونوس لطفا.

saman5949

کاربر
2018-01-02
67
67
327 بخش درایور ،کنار ایسی قدرت.
من همین نقشه ک شما برای تفکیک گذاشتین رو از بیرون فیبر تهیه کردم ولی روش 2تا led میخوره . تستی ک کردم یدونه از ال ای دی ها یکسره روشنه مس رو نزدیک میکنم تغییری نمیکنه ولی اهن نزدیک میکنم یه چراغ دیگه روشن میشه میتونم روی میتر وصل کنم؟ سیم کشیش به چه صورت میشه واسه میتر و تنظیمش چون 3تا پتاسیومتر داره تغییر میدادم فرقی نمیکرد عکس میترمو میزارم

پیوست‌ها

• 211.1 کیلوبایت بازدیدها: 58

Fusebit

کاربر
2021-01-14
61
31
38
پشت وروی فیبری روکه خریدی را قرار بده ببینم.با میتر های مختلف کار میکنه .اما اینجا صحبت تفکیک از عمق بالاست.میتر درست میتر صفر مرکز با ظرفیت 50میکرو امپره که تغییرات جزیی ولتاژرانشان بده.پتانسیومتر 50Kکه برای تنظیم میتره باید ده دور باشه.میتونی بیرون روی جعبه قار بدی.باطری بدلیل داشتن میدان الکتریکی وبلندگو بدلیل داشتن میدان مغناطیسی باید بیرون جعبه ویا بافاصله از میتر قراربگیره.اگر اینها رو رعایت کنید با تست هایی که من انجام دادم باید یه انگشتر طلا با وزن5گرم رو از 25سانت راحت تفکیک کنه.قدرت تفکیک میتر باید دوبرابر استانه سنس صوت عمل کنه.وگرنه جایی مشکل وجودداره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman5949

saman5949

کاربر
2018-01-02
67
67
پشت وروی فیبری روکه خریدی را قرار بده ببینم.با میتر های مختلف کار میکنه .اما اینجا صحبت تفکیک از عمق بالاست.میتر درست میتر صفر مرکز با ظرفیت 50میکرو امپره که تغییرات جزیی ولتاژرانشان بده.پتانسیومتر 50Kکه برای تنظیم میتره باید ده دور باشه.میتونی بیرون روی جعبه قار بدی.باطری بدلیل داشتن میدان الکتریکی وبلندگو بدلیل داشتن میدان مغناطیسی باید بیرون جعبه ویا بافاصله از میتر قراربگیره.اگر اینها رو رعایت کنید با تست هایی که من انجام دادم باید یه انگشتر طلا با وزن5گرم رو از 25سانت راحت تفکیک کنه.قدرت تفکیک میتر باید دوبرابر استانه سنس صوت عمل کنه.وگرنه جایی مشکل وجودداره.
این میتری ک من دارم 0 داره و میتر منفی و مثبت . جوابگو هست؟
و یه سوالی داشتم چجوری مقدار مقاومت دمپینگ رو بر اساس ترانزیستور یا ماسفت محاصبه میکنید؟
مقدار مقاومت دمپینگ برای tip35c و irf630 و w8nc80z چنده . و اینکه من مقاومت دیلی رو 18 کیلو زدم ک به پاکت سیگار حساس بشه و مقاومت سری با لوپ یعنی جلوی ماسفت رو 360 اهم زدم بهترین مقدار براش چنده ؟
ممنون از کمکتون
1.jpg
2.png
3.jpg

Fusebit

کاربر
2021-01-14
61
31
38
سلام دوست عزیز.اون مقاومت بالای میتر که47 K ثابت است دربیار بجاش ولوم ده دور 50K بزارتا بتونی هر میتری رو تنظیم کنی.پتانسیومتر 10K کنارایسی4011 روباولوم 500K عوض کن تا بتونی طلا روسنس کنی.درضمن ال ای دی مال این مدار نیست.من مدارشو جدا قرار داده بودم.درباره مقاومت 18K کنار ایسی 4011 در مدار اصلی ،بهتره همان 33K رااز پایه یک بایک ولوم 500K سری کنی وبه پایه دو وسه وصل کنی .باچرخاندن ولوم شما فلزات مختلف را با صوت تفکیک داری.یعنی برای فلزات نرم صدای تیک تیک کم کم قطع میشه وبرای فلزات مغناطیسی صوت افزایش پیدا میکنه.اگه این مقاومت را به18Kکاهش بدی سرعت سنس شما زیاد میشه به فلزات نرم ولی ثبات دستگاه کم میشه.توصیه نمیکنم.درباره مقاومت دمپینگ،اول بگم من مهندس الترونیک نیستم ،ولی شما میتونی دیتاشیت ترانزیستور یا ماسفت که دربخش درایو استفاده میکنی را نگاه کنی.ولتاژ باتری ضربدر ماکسیمم ولتاژکلکتور به درین بعلاوه ولتاژ بیس درین تقسیم بر ماکسیمم جریان کلکتور. مثالirf740 با بیشینه ولتاژ 400وولتاژبیس به امیتر 20وماکسیمم جریان 10امپروولتاژ باطری شما که 12vاست.باید در حدود 500اهم بشه.البته دما وفشار هم درعملکرد تاثیر داره.شما میتونی بصورت تجربی هم یک مقاومت 100اهم را با یک ولوم1K سری کنی ومقاومت دمپینگ روبدست بیاری.دوستان اگه اطلاعات بهتری دارن دریغ نکنند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman5949

saman5949

کاربر
2018-01-02
67
67
ترانزیستور J111 راتونستی گیر بیاری?
بله یکی از دوستان میفروشه ولی تستی ک کردم bf245 بهتر بود . روی فیبر نوشته بود led . پایه های میتر باید توی این فیبر کجا نصب شه؟ و اینکه محاصبه دمپینگ برای ترانزیستور مثل tip35c چجوری هست؟ رو این فرمول ک شما گفتین واسه w8nc80z حساب کردم 1900 اهم در امد نمیدونم درسته یا نه
راجعبه مقاومت جلوی ماسفت نظری ندارین؟ نوشته 300 اهم

بالا