سلام .سلام دوستان یک مدارvcoازماینلب را قرار میدم که یک برزیلی ان را به پولون بسته وخوب جواب داده.فیلم تستشو تو یوتیوب دیدم.هرکی میسازه نتایج را لطف کنه درانجمن قرار بده.تشکر
سلام . یه پین نوشتین کالکتور 327 . کدوم 327؟ کنار ترانزیستور ک برای درایوشه؟
من همین نقشه ک شما برای تفکیک گذاشتین رو از بیرون فیبر تهیه کردم ولی روش 2تا led میخوره . تستی ک کردم یدونه از ال ای دی ها یکسره روشنه مس رو نزدیک میکنم تغییری نمیکنه ولی اهن نزدیک میکنم یه چراغ دیگه روشن میشه میتونم روی میتر وصل کنم؟ سیم کشیش به چه صورت میشه واسه میتر و تنظیمش چون 3تا پتاسیومتر داره تغییر میدادم فرقی نمیکرد عکس میترمو میزارم327 بخش درایور ،کنار ایسی قدرت.
این میتری ک من دارم 0 داره و میتر منفی و مثبت . جوابگو هست؟پشت وروی فیبری روکه خریدی را قرار بده ببینم.با میتر های مختلف کار میکنه .اما اینجا صحبت تفکیک از عمق بالاست.میتر درست میتر صفر مرکز با ظرفیت 50میکرو امپره که تغییرات جزیی ولتاژرانشان بده.پتانسیومتر 50Kکه برای تنظیم میتره باید ده دور باشه.میتونی بیرون روی جعبه قار بدی.باطری بدلیل داشتن میدان الکتریکی وبلندگو بدلیل داشتن میدان مغناطیسی باید بیرون جعبه ویا بافاصله از میتر قراربگیره.اگر اینها رو رعایت کنید با تست هایی که من انجام دادم باید یه انگشتر طلا با وزن5گرم رو از 25سانت راحت تفکیک کنه.قدرت تفکیک میتر باید دوبرابر استانه سنس صوت عمل کنه.وگرنه جایی مشکل وجودداره.
بله یکی از دوستان میفروشه ولی تستی ک کردم bf245 بهتر بود . روی فیبر نوشته بود led . پایه های میتر باید توی این فیبر کجا نصب شه؟ و اینکه محاصبه دمپینگ برای ترانزیستور مثل tip35c چجوری هست؟ رو این فرمول ک شما گفتین واسه w8nc80z حساب کردم 1900 اهم در امد نمیدونم درسته یا نهترانزیستور J111 راتونستی گیر بیاری?