سلام در آمپلی فایر booster 13000v2 ، دوتا ماسفت قسمت برق سوخته .... 1. چرا سوخته ؟ 2. اگر ماسفت هارو عوض کنم درست میشه یا باید چیزی دیگه رو هم عوض کنم؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
من بزودی نقشه این مدار را با 3 ال ای دی با حالت نشان دهنده فول شارژ، احتیاج به شارژ و بدون شارژ را برای شما آپلود می کنم.
از 6 عدد باتری سری شده فقط ولتاژ دقیق نوشته شده روی بدنه یکی از باتری ها را بگوئید. چون ولتاژ 3 ولت معمولا نیستند. (3.3 ولت 3.7 ولت) چون طراحی باید بر مبنای اطلاعات درست باشد.
از 6 عدد باتری سری شده فقط ولتاژ دقیق نوشته شده روی بدنه یکی از باتری ها را بگوئید. چون ولتاژ 3 ولت معمولا نیستند. (3.3 ولت 3.7 ولت) چون طراحی باید بر مبنای اطلاعات درست باشد.
با عرض سلام وخسته نباشی
دنبال طراحی سیستمی هستم که با فلش به آن ورودی (ترجیحا نوشتاری) داده و بر روی نمایشگر(مثل ال سی دی 10 اینچ ) نمایش داده شوند و درصورت امکان ورودی ها خوانده (پخش ) شوند..آیا قابل اجرا هست؟ ازکجاشروع کنم؟
با توجه به اطلاعات درست، شما دارای 6 عدد باتری 3.3 ولت نامی و با سری کردن 6 عدد آن ها ( دارای ولتاژ نامی 19.8 ولت) می باشید. من پست شما را امروز ساعت 7 بعد از ظهر دیدم من بزودی بر مبنای این اطلاعات آن مدار را برای شما آپلود می کنم.
این هم مدار که مقدار وضعیت ولتاژ باتری را از 18 الی 26 ولت نشان می دهد. زمانی که ولتاژ کم تر از 18 ولت است فقط ال ای دی قرمز روشن و بقیه خاموش، زمانی که ولتاژ حدود 22 ولت است ال ای دی نارنجی روشن و بقیه خاموش و زمانی که ولتاژ حدود 26 ولت است ال ای دی سبز روشن و بقیه خاموش هستند.