آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

ma1369

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-10
836
5,228
اصفهان- کهریزسنگ
سلام یک مدارنیازدارم برای نصب روی 12 ولت پاور کامپیوتر که مدار اتوماتیک باشدووقتی باطری 12 اتومبیل شارژشدیاولتاژقطع شودیاشارژکامل را با ال ا یی دی نشان د هد متشکرم

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
سلام یک مدارنیازدارم برای نصب روی 12 ولت پاور کامپیوتر که مدار اتوماتیک باشد و وقتی باطری 12 اتومبیل شارژشدیاولتاژقطع شودیاشارژکامل را با ال ا یی دی نشان د هد متشکرم
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
با توجه به این که منبع تغذیه 12 ولت کامپیوتر، دقیقا 12 ولت است نمی تواند یک باتری 12 ولت خودرو را شارژ کامل کند، فقط زمانی که ولتاژ شارژ باتری شما به کم تر از 12 ولت برسد، قادر است تا این حد پر کند. برای شارژ کامل باتری خودرو، ولتاژ شارژ نباید کم تر 14 ولت باشد. اما مدار نشان دهنده ولتاژ شارژ کامل باتری با رنگ ال ای دی سبز، احتیاج به شارژ با رنگ ال ای دی نارنجی یا زرد و تخلیه یا دشارژ باتری با رنگ قرمز را بزودی در قسمت مدارات الکترونیک با اجازه استادان این سایت آپلود می کنم. با آرزوی موفقیت برای جنابعالی، علی تحیّری

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
با توجه به این که منبع تغذیه 12 ولت کامپیوتر، دقیقا 12 ولت است نمی تواند یک باتری 12 ولت خودرو را شارژ کامل کند، فقط زمانی که ولتاژ شارژ باتری شما به کم تر از 12 ولت برسد، قادر است تا این حد پر کند. برای شارژ کامل باتری خودرو، ولتاژ شارژ نباید کم تر 14 ولت باشد. اما مدار نشان دهنده ولتاژ شارژ کامل باتری با رنگ ال ای دی سبز، احتیاج به شارژ با رنگ ال ای دی نارنجی یا زرد و تخلیه یا دشارژ باتری با رنگ قرمز را بزودی در قسمت مدارات الکترونیک با اجازه استادان این سایت آپلود می کنم. با آرزوی موفقیت برای جنابعالی، علی تحیّری
با سلام خدمت کاربران گرامی:
در این تاپیک مدار نشان دهنده وضعیت شارژ باتری خودرو را برای علاقه مندان آپلود کردم امید است مورد توجه شما علاقه مندان قرار گیرد. تمامی قطعات در متن نقشه آورده شده است. من این مدار را چندین سال پیش طراحی کردم و مورد استفاده قرار دادم، مدار 100 درصد عملی و در نرم افزار پروتئوس قابل اجراست. ال ای دی های بکار رفته از نوع 5 میلی متر به رنگ سبز برای شارژ کامل، زرد یا نارنجی برای احتیاج به شارژ و ال ای دی قرمز تخلیه یا دشارژ را نشان می دهد. شما می توانید این مدار را مونتاژ و با نصب برق 12+ بعد روشن شدن کلید برق خودرو (IGNITION)بطور دائم در خودرو مورد استفاده قرار دهید. زینر دیود های بکار رفته از نوع 12 و11 ولت 250 میلی وات و ترانزیستور های بکار رفته از هر نوع TUN می تواند باشد. لازم به ذکر است در هنگام استارت زدن خودرو چون ولتاژ باتری به کم تر از 10 ولت می رسد فقط ال ای دی قرمز روشن وبقیه خاموش می باشند، در هنگام شارز کامل ال ای دی سبز روشن و بقیه خاموش و در هنگام احتاج به شارز ال ای دی زرد یا نارنجی روشن و بقیه خاموش می باشند.اگر سوالی بود در خدمتم.

12V IND BATT.PNG

asadbekam

کاربر
2009-06-22
37
80
با سلام خدمت کاربران گرامی:
در این تاپیک مدار نشان دهنده وضعیت شارژ باتری خودرو را برای علاقه مندان آپلود کردم امید است مورد توجه شما علاقه مندان قرار گیرد. تمامی قطعات در متن نقشه آورده شده است. من این مدار را چندین سال پیش طراحی کردم و مورد استفاده قرار دادم، مدار 100 درصد عملی و در نرم افزار پروتئوس قابل اجراست. ال ای دی های بکار رفته از نوع 5 میلی متر به رنگ سبز برای شارژ کامل، زرد یا نارنجی برای احتیاج به شارژ و ال ای دی قرمز تخلیه یا دشارژ را نشان می دهد. شما می توانید این مدار را مونتاژ و با نصب برق 12+ بعد روشن شدن کلید برق خودرو (IGNITION)بطور دائم در خودرو مورد استفاده قرار دهید. زینر دیود های بکار رفته از نوع 12 و11 ولت 250 میلی وات و ترانزیستور های بکار رفته از هر نوع TUN می تواند باشد. لازم به ذکر است در هنگام استارت زدن خودرو چون ولتاژ باتری به کم تر از 10 ولت می رسد فقط ال ای دی قرمز روشن وبقیه خاموش می باشند، در هنگام شارز کامل ال ای دی سبز روشن و بقیه خاموش و در هنگام احتاج به شارز ال ای دی زرد یا نارنجی روشن و بقیه خاموش می باشند.اگر سوالی بود در خدمتم.

مشاهده فایل‌پیوست 118479
سلام
دوست گرامی
کار دیودهای 1N4001 به کار رفته در این مدار چیست؟ اگر نباشند چه مشکلی در مدار ایجاد میشود؟
یا علی

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
سلام
دوست گرامی
کار دیودهای 1N4001 به کار رفته در این مدار چیست؟ اگر نباشند چه مشکلی در مدار ایجاد میشود؟
یا علی
کار دیود های 1N4001 خاموش نگه داشتن ال ای دی قرمز و نارنجی در هنگام ولتاژ 13.2 فول شارژ باتری و دیود D6 خاموش نگه داشتن ال ای دی قرمز در ولتاژ احتیاج به شارژ حدود 12 ولت با روشن شدن ال ای دی نارنجی می باشد. انشا ا... در فرصت مناسب کل مدار را توام با نقشه تحلیل می کنم.

DeDe

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-03
599
4,523
این هم مدار که مقدار وضعیت ولتاژ باتری را از 18 الی 26 ولت نشان می دهد. زمانی که ولتاژ کم تر از 18 ولت است فقط ال ای دی قرمز روشن و بقیه خاموش، زمانی که ولتاژ حدود 22 ولت است ال ای دی نارنجی روشن و بقیه خاموش و زمانی که ولتاژ حدود 26 ولت است ال ای دی سبز روشن و بقیه خاموش هستند.

مشاهده فایل‌پیوست 118362
بابا سپاس تازه پست ودیدم شرمنده کردید مونتاز می کنم خبرش ومیدم

nh1936

کاربر
2009-02-04
14
13
مشهد
باسلام وعرض ادب

من يك مدار براي تست ريموت كنترل هاي دزدگير مي خواهم لطف ميكنيد كمكم كنيد

باتشكر از شما

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,707
باسلام وعرض ادب
من يك مدار براي تست ريموت كنترل هاي دزدگير مي خواهم لطف ميكنيد كمكم كنيد
باتشكر از شما
با سلام :
به بخش ریموت کنترلها مراجعه و مطالعه کنید در صورت عدم وجود مدار درخواستی !! در همون بخش مطرح کنید .
موفق باشید .

بالا