با سلام :سلام خسته نباشید من یک مدار الکترونیکی دستگاه جوش میخواهم
با سلام :با سلام
یک مدار تایمر 10min 20min 30minکه بایک کلید فشاری بین این دقیقه ها عوض بشه و به یک رله وصل بشه وموقه تمام شد ن تایم با یک بیزر هشتار بده
مدار بدون استفاده از میکرو با شه
با تشکر فراوان
با سلام :با سلام به دوست عریز و عیدتان هم مبارک
اگر زحمتی نیست مشابه ترانزستور mje340و mje350
با تشکر فراوان
با سلام دوست عزیزبا سلام :
در حال حاضر فرصت طراحی و مداری اماده ندارم که از میکرواستفاده نشه و توسط یک شستی زمانهای ان تغییر کنه شما میتونید از چند ایسی دیجیتالی ارزان قیمت 200 تومنی hidden content may not be quoted
دیتاشیت ایسی های فوق را بررسی کنید اگر به مشکلی برخورد کردین پیام بزارید تا حد توان و فرصت در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .
با سلامبا سلام :
تاپیک مستقلی برای درخواست مشابهات داریم پست شما حذف میشود .
با تشکر .
با سلام :با سلام دوست عزیز
من این مدارو طراحی کردم ولی یک مشکلی که دارم می خواهم پابه های1.5.6.9.11رو کلا حذف کنم تاوقتی کلیدsw1زده میشود ledهای متصل به ایسی با کلید تعویض شوند
این هم لینک عکس
http://up6.iranblog.com/files/6b4017.jpg
با سلام :با سلام
کسی جواب نمیده اگر میشه همین جا جواب من رو بدین؟؟؟:sadwalk:
اگر هم نمیشه سایت هایی که مشابهات رو دارند اعلام بفرمایید
k:
با تشکر فراوان
با سلام دوست عزیزبا سلام :
دوست عزیز طرح شما عملی نیست پس از مونتاژ خواهید دید که با زدن کلید {بخاطر پرش های ناگهانی در هنگام قطع و وصل } خروجی ها طبق خواست شما عمل نخواهد کرد .
ابتدا با استفاده از یک تایمر 555 یک اوسیلاتور بسازید و خروجی انرا به کلاک 4017 بدهید سپس با استفاده از پین 13 { enabel } در اینجا به معنی استارت و استاپ عمل میکند .
چنین مداری در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان و تاپیک 4017 در معرفی ایسی ها در همون بخش با توضیحات اپلود شده است مراجعه و استفاده کنید .
مشکلی داشتید در خدمتم .
موفق باشید .