- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
با سلام :ممنون از توضیحاتتون
ما می خواهیم یک سری آزمایشات انجام دهیم و نیاز به میدان مغناطیسی ثابت قوی داشتیم که می خواستیم این میدان را توسط سیم پیچ تولید کنیم
ممنون میشم اگه در ساخت منبع تغذیه ما رو راهنمایی فرمایید یا اگه راه بهتری برای تولید میدان سراغ دارید روش آن را بگویید
البته من خودم دوست دارم طریقه ساخت این منبع تغذیه را بدانم چون تاکنون مداری برای منابع با جریان و ولتاژ بالا ندیده ام (از نظر ساختاری مشکل داره؟)
با تشکر
سوال شما نارسایی هایی دارد که پاسخ دقیقی را مقدور نمیسازد .
یک میدان مغناطیسی قوی دارای مشخصات و مختصاتی هست که در ایجاد و نحوه تولید ان پارامترهایی دخیل هستند که باید در نظر گرفته شوند مثلا :
1- ایا جریان مغناطیسی میدان فوق مستقیم هست یا متناوب ؟؟؟ اگر متناوب فرکانس و چگالی ان چطور و چقدر ؟؟؟؟ ....
2- در این میدان مغناطیسی چه اجسامی باید کار گذاشته شوند ؟؟؟ ایا نسبت به فرکانس کاری حساسیت لازم را دارد یا نه ؟؟؟
3 - سابقا از چنین میدانهایی برای جرثقیل و جابجایی وسایل سنگین استفاده میشد که در حال حاضر از روش های های فرکانسی استفاده میشود .
4 - برای تست و ازمایشاتی مثل حالت های بی وزنی در چنین میدان هایی پارامتر های لازم باید در نظر گرفته شوند که همه و همه برای من مجهول هستند هدف از ایجاد و ازمایش چی و چگونه ...... ؟؟؟ چه ازمایشاتی قرار هست در میدان انجام شود ؟؟؟ .....
حتما باید توسط سیم پیچ یا از امواج الکترومنیاتیکی و .... ؟؟؟
لطفا توضیحات کامل و کاربرد خود را بزارید تا نسبت به مورد درخواست بررسی شود .
موفق باشید .