آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد رجبی عزیز
استاد من مداری نیاز دارم که به صورص تایمر باشه و خروجی اون چهار تا رله رو راه بیاندازه .به شکلی که اول رله 1 دوثانیه روشن باشه بعد قطع بشه و رله 2 دو ثانیه روشن بشه و بعد قطع بشه و رله 3 دو ثانیه و بعد قطع و رله 4 دو ثانیه و بعد از اون همه رله ها با هم 5 ثانیه روشن بشن و بعد مجدد چرخه از اول تکرار بشه
منتظر راهنمایی شما استاد عزیز هستم
با تشکر
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام خدمت استاد رجبی عزیز
استاد من مداری نیاز دارم که به صورص تایمر باشه و خروجی اون چهار تا رله رو راه بیاندازه .به شکلی که اول رله 1 دوثانیه روشن باشه بعد قطع بشه و رله 2 دو ثانیه روشن بشه و بعد قطع بشه و رله 3 دو ثانیه و بعد قطع و رله 4 دو ثانیه و بعد از اون همه رله ها با هم 5 ثانیه روشن بشن و بعد مجدد چرخه از اول تکرار بشه
منتظر راهنمایی شما استاد عزیز هستم
با تشکر
meysam
سلام :
ميكروكنترلي باشه يا ديجيتالي ؟؟؟؟
با ميكروكنترل ها و پروگرامر ها اشنايي و امكاناتش داريد ؟؟؟
طرح هاي كم هزينه و نسبتا ساده ديجيتالي با توضيحات كافي در بخش معرفي ايسي هاي كاربردي >> IC CD4017 << در لينك زير و در پست هاي متناوب با ايسي هاي مختلف
[hide] http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1181[/hide] اپلود شده و موجود هست توصيه مي شود اين بخش {دو يا 3 صفحه اي } مطالعه كنيد و چنانكه با ميكرو نياز داريد اعلام كنيد .

موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام :
ميكروكنترلي باشه يا ديجيتالي ؟؟؟؟
با ميكروكنترل ها و پروگرامر ها اشنايي و امكاناتش داريد ؟؟؟
طرح هاي كم هزينه و نسبتا ساده ديجيتالي با توضيحات كافي در بخش معرفي ايسي هاي كاربردي >> IC CD4017 << در لينك زير و در پست هاي متناوب با ايسي هاي مختلف
hidden content may not be quoted اپلود شده و موجود هست توصيه مي شود اين بخش {دو يا 3 صفحه اي } مطالعه كنيد و چنانكه با ميكرو نياز داريد اعلام كنيد .

موفق باشيد .

با تشکر از شما استاد عزیز
استاد اگه از ای سی های میکروکنترلر( ای وی آر) مداری در دسترس دارید و لطف کنید و بزارید ممنون می شم .
حالا علاوه بر شکلهای ذکر شده اگه مدل های دیگه ای هم رله ها را راه اندازی کنه که بهتر .
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
استاد اگه از ای سی های میکروکنترلر( ای وی آر) مداری در دسترس دارید و لطف کنید و بزارید ممنون می شم .
حالا علاوه بر شکلهای ذکر شده اگه مدل های دیگه ای هم رله ها را راه اندازی کنه که بهتر .
meysam
با سلام :
دوست عزيز براي طرح چنين مداري كافيست كه از نحوه عمل كرد قطعات مخصوصا ايسي هاي ديجيتالي اطلاعاتي {از كاتالوگها و ديتاشيت } داشته باشيد .
يك ايسي تايمر معروف 555 بسادگي ميتونه زمان و كلاك مورد نياز شما را تهيه كند .{طبق شماتيك }
با اعمال اين كلاك به يك ايسي كانتري مثل 4017 يا 4024 و ..... ميتوان به نتيجه درخواست خود مطلوب رسيد .
ايسي هاي كانتر در داخل خود داراي شيفت ريجيسترهايي هستند كه با دريافت هر پالسي از پايه كلاك خود {14 در 4017 }به نوبت و مرتب ريجيستري بعدي را فعال ميكند كه با توجه به تعداد ريجيستر و پايه هاي خروجي انها به ترتيب فرمان هاي خروجي مورد نياز را گرفت . پايه 15 اين ايسي ريست {برگشت به اول سيكل كار } و پايه 13 اين ايسي { اينيبل } توانا كردن كانتر ميباشد بدين صورت كه تا پايه 13 در ولتاژ مثبت باشد ايسي در هر حالتي كه هست ايست كرده و حالت خود را حفظ ميكند و با زمين {منفي } شدن 13 از همان قدم كه استاپ كرده ادامه سيكل ميدهد و پايه 12 ان {كري اوت } يعني به ازاي يك دور سيكل كار يك پالس در اين خروجي ضاهر ميشود در اين طرح از همين پايه به عنوان شمارنده اخرين خروجي {5 } طبق درخواست شما استفاده شده است فايل پروتيوس به همراه شماتيك ان در فايل ضميمه موجود هست تنها پتانسيومتر مدار در تايمر براي تنظيم زمان سيكل كار مي باشد . ال اي دي ها براي مشاهده عملكرد مدار در خروجي اوسيلاتور و كري اوت و همچنين روي كنتاكت رله ها ميباشد كه در صورت عدم نياز ميتوان حذف نمود . خروجي ايسي هاي ديجيتالي براي حدود 20 ميلي امپر بار طراحي شده و براي تحريك رله بايد توسط ترانزيستور { يا توسط ايسي درايورهايي نظير ULN2003~8 } بايد تقويت گردد .
مشكلي داشتيد پيام بزاريد .
مدار ميكرو نيز تا اماده بشه تقديم ميكنم .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست RELAY 4017.rar [/hide]
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 28.7 کیلوبایت بازدیدها: 215

kazic

کاربر
2010-09-17
3
2
من نقشه مدار و لیست قطعات تبدیل usb به rs232 رو میخواستم که تمام کارهای پورت آر اس مادربرد رو انجام بده متشکرم ضمنا مادربرد من گیگابایت میباشد

آخرین ویرایش:
  • Like

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام و ادب خدمت استاد.
من به يک مداري احتياج دارم که لزوما بايد با با طري کار کنه که وروديش وصل بشه به دو شاخه برق و وقتي که برق رفت از بلندگو يا همون خروجي صداي هشدار بده يا صدايي شنيده بشه که من متوجه بشم برق رفته (در يک جايي که اگه فورا بعد از برق رفتن به آن مکان که يه اتاق هست نرسي فاجعه به بار مياد)
اگه ميشه مداري باشه که من بتونم 2 تا بلندگو بهش وصل کنم يکي براي هشدار داخل اتاق و يکي براي هشدار بيرون اتاق (2تا خروجي داشته باشه یا يه بلندگو ديگه رو با بلندگو اولم موازي کنم اگه ميشه ديگه نميخواد 2 خروجي باشه)
با تشکر
به حق ساقی کوثر وجودت بی بلا باشد.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام و ادب خدمت استاد.
من به يک مداري احتياج دارم که لزوما بايد با با طري کار کنه که وروديش وصل بشه به دو شاخه برق و وقتي که برق رفت از بلندگو يا همون خروجي صداي هشدار بده يا صدايي شنيده بشه که من متوجه بشم برق رفته (در يک جايي که اگه فورا بعد از برق رفتن به آن مکان که يه اتاق هست نرسي فاجعه به بار مياد)
اگه ميشه مداري باشه که من بتونم 2 تا بلندگو بهش وصل کنم يکي براي هشدار داخل اتاق و يکي براي هشدار بيرون اتاق (2تا خروجي داشته باشه یا يه بلندگو ديگه رو با بلندگو اولم موازي کنم اگه ميشه ديگه نميخواد 2 خروجي باشه)
با تشکر
به حق ساقی کوثر وجودت بی بلا باشد.
سلام :
ساده ترين مدار براي شما >> اسفاده از يك رله 220 ولتي {كنتاكتور كوچك } كه با قطع برق و تغيير وضعيت ان توسط كنتاكت هايش مدار يا دستگاه { اژير و بوق و..... } بكار بياندازد {از شكل كمك بگيريد .
مدارات متعددي ميتوان براي تكميلي طرح فوق بكار گرفت چند شكل و شماتيك را از فايل ضميمه دانلود كنيد .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست EmergencyLightCircuitDiagram.rar [/hide]
موفق باشيد .

پیوست‌ها

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با تشکر از شما به خاطر زحماتتان
ولي چند تا سوال داشتم استاد گرامي
1.ميتونم براي تغذيه مدار از 2 تا باطري 6 ولت 4.5 آمپر قابل شارژ را با هم سري کنم ؟ شارژش را چکار کنم ؟اگه يه مدار شارژ بزارم 2 سر باطري وقتي برق هست باطري شارژ بشه ايا به مدار اسيب ميرسونه؟
2.از چه اسپيکري در خروجي استفاده کنم يعني چند اهم باشه بهتره؟آيا ميتونم يه اسپيکر ديگه با اسپسکر اولي موازي کنم و اون رو به بيرون انتقال بدم که اگه بيرون اتاقم با اين اسپيکر دومي صدا را بشنوم و اگر داخل اتاقم با اسپيکر اولي صدا را بشنوم؟
3.استاد عزيز آيا رله 12 ولت است ؟
با تشک
دست مولا علي يارت.
عاشق خدا باش تا معشوق خلق شوی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با تشکر از شما به خاطر زحماتتان
ولي چند تا سوال داشتم استاد گرامي
1.ميتونم براي تغذيه مدار از 2 تا باطري 6 ولت 4.5 آمپر قابل شارژ را با هم سري کنم ؟ شارژش را چکار کنم ؟اگه يه مدار شارژ بزارم 2 سر باطري وقتي برق هست باطري شارژ بشه ايا به مدار اسيب ميرسونه؟
2.از چه اسپيکري در خروجي استفاده کنم يعني چند اهم باشه بهتره؟آيا ميتونم يه اسپيکر ديگه با اسپسکر اولي موازي کنم و اون رو به بيرون انتقال بدم که اگه بيرون اتاقم با اين اسپيکر دومي صدا را بشنوم و اگر داخل اتاقم با اسپيکر اولي صدا را بشنوم؟
3.استاد عزيز آيا رله 12 ولت است ؟
با تشک
دست مولا علي يارت.
عاشق خدا باش تا معشوق خلق شوی
سلام :
دوست عزيز مدارهاي ارايه شده فقط قسمت سويچ ميباشند >> براي بلندگو dيا هر نوع خبر كني !! بايد دستگاه فوق را به كنتاكت رله اين مدار وصل كنيد در ضمن طبعا همون دستگاه اژير يا .... بايد با باتري مجزا كار كند كه بستگي به نوع و قدرت دستگاه مورد استفاده دارد كه خود بايد به دلخواه انتخاب كنيد {اژيرهايي مثل يك بلندگوي بوقي ارزان قيمتي كه در دزدگير موتور سيكلت يا ماشين شخصي ها مورد استفاده دارد براتون مفيد و ارزان در مياد } براي تامين باتري اژير فوق ميتوان از هر نوع باتري كه توان قدرت كافي را داشته باشد {باتري موتورسيكلت 12 ولتي 4 امپر} بهره گرفت مدارات متعددي در طول تاپيك ها براي شارژ اتوماتيك اين نوع باتري ها اورده شده است و هيچگونه مشكلي پيش نمياره .
بازم اگه مشكلي داشتين با درج اينكه از كدام نقشه تاپيك قبلي استفاده ميكنيد ؟؟؟ در خدمت هستم .
موفق باشيد .

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام و ادب خدمت استاد بزرگوار آقای رجبی.
استاد آیا خروجی رله به یه بلندگو خالی وصل میشه یا یه مدار اژیر(بلندگو)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در شهرستان ما هر چی گشتم نتونستم ای سی LM311 رو پیدا کنم.اگه میشه یه مدار دیگه ای رو برای من زحمت بکشید.
آیا با یه مداری که تریاک داشته باشه نمیشه این کارو کرد؟؟؟؟؟
اون مداری که با 3 ولت کار میکنه که زحمتش و کشیدید شماره قطعاتش نوشته نشده آیا به جای اون لامپ نمیشه از یک امپلی فایر و بلندگو استفاده کرد؟؟؟؟؟چون این مدار راحت تره درست کردنش.
لطفا راهنمایی کنید.
جوینده چیزی یا به آن یا به برخی از آن خواهد رسید و تو نيک ميداني که علي(ع)دروغ نمي گويد چون علي بزرگترين مرد تاريخ است..........

• Like
بالا