آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,380
7,200
با سلام اقای رجبی
با توجه به اینکه هدفمند کردن یارانه ها اجرا شده و با حذف یارانه حامل های انرژی قبوض اب و برق و ... افزایش یافته چند تن از دوستان به من مراجعه کردند و خواستار مداری برای شارژ باطری از طریق خورشید و استفاد ان برای روشنایی شدند که با وجود مدارات متنوع و زیادی در این بخش و جاهای دیگر از شما تقاضا دارم اگر امکان دارد مداری جامع و کامل برای شارژ از طریق سلول خورشیدی (باطری افتابی ) و ذخیره ان برای باطری اتومبیل و تبدیل ان به برق 220 برای مصارف روشنایی یک منزل استفاده کرد را معرفی کنید ممنون میشم با تشکر از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

tarizadeh

کاربر
2010-11-26
15
7
سلام :
ابتدا يك حساب سر انگشتي خدمت شما >> خروجي با 15 ولت در 5 امپر بعبارتي ميشه تواني معادل 15در 5+ 75 وات حال اگر به ورودي تبديل كنيم ميشه >> ورودي 5ولت در توان 75وات مساوي15 امپر حال شما چگونه انتظار داريد از جريان 0/5 امپر !!!15 امپر استفاده كنيد ؟؟؟؟ در خواست شما به هيچ عنوان صحيح نيست اگر خروجي را شما انتخاب كنيد بايد اجازه دهيد ورودي را تكنولوژي محاسبه كند !!!! پس با اين حساب و حداقل {صرف نظر از افت و تلفات كه بايد حدود 45 درصد به توان بازده اضافه گردد } بايد يك جريان 15 امپر در 5 ولت داشته باشيد تا خروجي درخواستي شما مقدور گردد .
موفق باشيد .

آقای رجبی این مدار و یکی از استادمون میگه من هم اینو کفتم ولی قبول نکرد

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
آقای رجبی این مدار و یکی از استادمون میگه من هم اینو کفتم ولی قبول نکرد
سلام :
دوست عزیز بنده نظری به ادعاهای استادمحترمتون ندارم ولی یادش بخیر یه زمانی من هم استادی داشتم که سر هر مطلب غیر مقدور میگفت >> از طبیعت نمیشه حمالی گرفت << و از طرفی شما هر دستگاه یا مدار و ماشین و هر چی که فکر میکنید فقط حق دارید به عنوان یک مبدل انرزی از صورتی به صورت دیگر نگاه کنید هیچگاه نمیتونید قانون بقای انرزی را نادیده بگیرید یعنی : {هر مولودی را مرگی هست } و......... {energhy = انرزی } طبعا و باید استاد شما پاسخ معقولی را ارایه دهند پس پیگیری نمایید تا شاید قانون بقای انر... را اصلاح کنند .
موفق باشید .

• Like

tarizadeh

کاربر
2010-11-26
15
7
آقای رجبی استاد ما یه کمی هم کنده حرف می زنه منم اینو گفتم تا ببینم این کار شدنی یا نه--- آقای رجبی شرمنده که دردسر می دم آی سی بااین مشخصاتی داریم یا نه آی سی که بادادندامنه ثابت و فرکانس ورودی حدود چند هرتز مثال 10هرتز در خروجی نیزهمان دامنه وهمان فرکانس باشد اگر هست نام وشخصات آن را اگر زحمتی نیست به من بدین نمونه از این آی سی که در فرکانس بالا جواب میدنmc 4046آی سی حلقه قفل شونده

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
آقای رجبی استاد ما یه کمی هم کنده حرف می زنه منم اینو گفتم تا ببینم این کار شدنی یا نه--- آقای رجبی شرمنده که دردسر می دم آی سی بااین مشخصاتی داریم یا نه آی سی که بادادندامنه ثابت و فرکانس ورودی حدود چند هرتز مثال 10هرتز در خروجی نیزهمان دامنه وهمان فرکانس باشد اگر هست نام وشخصات آن را اگر زحمتی نیست به من بدین نمونه از این آی سی که در فرکانس بالا جواب میدنmc 4046آی سی حلقه قفل شونده
سلام :
ایسی ها برای منظور و استفاده خاصی در مدارات ساخته شده اند که این موارد تقسیم بندی شده مثل : تقویت کننده ها و تطبیق دهنده و اصلاح شکل موج {چاپر} و..... به نظر شما یک ایسی باشد که هر چی به ورودی ان میدهید دقیقا و بدون تغییرات همون را در خروجی ارایه دهد به چه دردی میخورد ؟؟؟؟ احتمالا منظور شما نحوه استفاده در PLL باشه .
4046 اگه اشتباه نکنم یک VCO با اوسیلاتور داخلی {RC} میباشد که یکی از کاربرد های ان در مدارات PLL جهت اشکار سازی فاز فرکانس میباشد و نوع تیپیکال ان تا فرکانس 4 مگاهرتز به خوبی کارمیکند فرمول های محاسباتی در این ایسی برای فرکانس غایب عبارتند از :
1
Fmin = -------------
[R2(C1+32pF)]
1
Fmax = -------------
[R1(C1+32pF)]

بعد محاسبه و تعیین فرکانس اوسیلاتور داخلی مقدار عددی خازن و مقاومت مجهول بدست میاد و با اعمال فرکانس به ورودی در خروجی ایسی پالس اشکار شده را خواهید داشت .
در سیگنالینگ تلفن بیسیم ها و مدارات دمدولاتور بیشتر از این ایسی استفاده میشه و در فرکانسهای پایین تر {مخصوصا در DTMF } از نوع کوچک و مشهور LM517 به راحتی میتوان بهره گرفت .
موفق باشید .

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
لطفا پست 710رو بخوانید
سلام :
برای اطمینان از کار کرد lm358 خروجی انها را {پایه 1 و 7 } از مدار مابعدی قطع کنید یک ال ای دی برای هر پایه خروجی در رابطه با یک مقاومت 1کیلویی به خط زمین وصل کنید در این صورت باید ال ای دی ها هر دو روشن شوند ممکن هست ایسی فوق در خروجی خود دارای ولتاز dc داشته باشد که با ال ای دی نتوان تست نتیجه گرفت وچنانکه اسیلوسکوپ ندارید از هد فوق بجای ال ای دی استفاده کنید این بار در هر خروجی صدایی تقریبا مثل هوم برق شهر را باید از هد فون بشنوید در این صورت مدار شما سالم هست و اینکه با وصل مدار مثل اتصال کوتاه فرض میکنید این به خاطر جریان بالایی است که کل مدار تبدیل از باتری میکشه در این حال برای اطمینان از کار کرد سالم مدار باید باری که از خروجی ترانس میکشید را محاسبه کنید {فرضا یک لامپ 100 واتی در 220 ولت با امپری تقریبا ~ 0.45 مقدار 50 در صد افت و تلفات به امپر فوق اضافه کنید تقریبا 1امپر { توان خروجی که میکشید تقریبا با 220 وات خواهد بود اگر 220 وات را بر ولت ورودی تقسیم کنید {12 ولت } جریانی معادل 18 امپر باید از باتری مصرف داشته باشید که این جریان را اتصال کوتاه فکر میکنید .
البته در عمل و نهایتا باید اتلاف شما در این مدار حدود 30 در صد در بیاد و 70 در صد بازده خواهید داشت ولی به دلیل عدم اطلاعات دقیق از قطعات و مچینگ انها با هم این مقدار را تا 50 در صد در نظر بگیرید که با مراجعه و مطالعه دیتای قطعات مصرفی میتوانید تا حدودی از تلفات فوق را کاهش و جبران کنید .
ممکن هست از یک ترانس بجای منبع باتری استفاده میکنید در این صورت اولا ترانس قادر به تهیه این توان را ندارد و دوما مدار برای باتری اسیدی در نظر گرفته شده لذا در استفاده از ترانس و.... مدار اسیلاتور و بقیه دچار رایپل شده و تلافات را بیشتر و بازده را شدیدا کاهش میدهد لطفا به نکات فوق بیشتر اهمیت دهید .
موفق باشید .

• Like

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,380
7,200
با سلام اقای رجبی لطفا پست 711 رو هم یک عنایتی کرده و نظری بدهید ممنونم

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اقای رجبی لطفا پست 711 رو هم یک عنایتی کرده و نظری بدهید ممنونم
سلام مسعود جان پست شما را دیده ام چند وقتی هست که در این مورد تحقیق را شروع کرده ام و دنبال تایید و منبع موثقی هستم { از نظر بازده واقعی و موجود بودن و شرایط و حتی قیمت و... } که بزودی در خدمت خواهم بود .
موفق باشید .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام
با تشکر از اطلاعاتی که دادید
نفهمیدم چی شد تمام8 ترانزیستورها سوخت
ایا برای حفاظت ترانزیستور ها باید سر راه هر ایمیتر ترانزیستور یک مقاومت وات بالا بذارم

بالا