آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

با سلام خدمت استاد رجبی برا ماشین های جوجه کشی یه مدار دما سنج می خوام که که سنسور درونه کابینه جوجه کشی و نمایشگر درون کابین راننده باشد این مدار با برق 12 ولت کار کند
یه چیز دیگه اونها خواستند که وقتی دمای کابین جوجه از 18 پایین تر امد بخاری های کابین رو روشن کنه اگر برا شما زحمتی نیست نقشه این مدار و وسایل مورد نیاز رو برای من بزارید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با تشکر از شما
چرا یخچال ما اتوماتیک می کنه ولی به علت اینکه چند تا داریم و نرخ هایی رو که برای الگوی مصرف برق تعیین کردن و با توجه به اینکه هر بار که یخچال استارت می خوره یه چیزی حدود 1.5 طول می کشه تا اتوماتیک کنه . این در حالیه که من اتوماتیک رو هم روی حداقل گذاشتم . از طرفیم شرایط ما هم طوری هستش که نمی تونیم بی خیال بقیه بشم . به خاطر همین هزینه برق خیلی میفته . می خواستم ببینم با این شرایط چکار کنم که مصرف برق یخچالامون رو به حداقل برسونم . اگه مداری هم هست ممنون می شم با توضیح و مدار چاپی برام لطف کنید
با تشکر
سلام :
يادتون باشه كه براي طرح مشكل يخچال و... بخش مستقلي داريم ....
منظور از{حدود 1.5 طول } دقيقه هستش خب اين كه عادي هست + ببينيد كلا در يخچال دو زمان مطرح هست. الف : {تايم استاپ }: زماني كه از لحظه خاموشي تا براي استارت بعدي سپري ميشه بستگي به شرايط و دماي محيط و نوع يخچال و محتواي ان داره . ب : {تايم استارت } : زمانيكه سپري ميشه تا يخچال از استارت به خاموشي برود بستگي به ميزاني هست كه دماي مورد نياز تان را از دگمه كنترل انتخاب ميكنيد .
حال براي رعايت الگوي مصرف بايد انتخاب گام دگمه كنترلي دماي نگهداري يخچال با محتويات ان در گام صحيحي انتخاب شود .
هر گونه نارسايي و اضافه بار { اورلود شدن } موجب مصرف بيشتر خواهد بود .
اگر انتخاب گام و محتويات مراعات شود و بازم اتوماتيك يخچال درست كار نكند به كيفيت فني ان يخچال مربوط ميشه كه بايد بررسي گردد .
براي طرح مشكل يخچال و... بخش مستقلي داريم ....
موفق باشيد .

ehsan_59

کاربر
2010-12-24
1
0
سلام آقای رجبی عزیز 1 مدار ساده برای دستگاه لاغری (vibro ) نیاز دارم راهنمایی یا در صورت امکانlinkr مداردستگاه رو برام میگذارید روی سایت با تشکر.

Amit13

کاربر
2010-12-11
3
1
سلام :
دوست عزيز اولش اينو بگم كه طرح درخواستي ساعت شما با ميكرو باشه هم ارزون و همچنين دقيق و كم حجم خواهد بود .
چنين مداراتي در ارشيو مدارات الكترونيك تاپيكي پر از طرح مدار ساعت موجود ميباشد . http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=6 همچنين در اين لينك : http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=7 و تاپيك پروژه هاي دانشجويي هم سري بزنيد .
در صورت ضرورت استفاده از ايسي هاي ديجيتالي {گيت ها } به چشم پيام بزاريد در خدمت خواهم بود .
موفق باشيد .
سلام
خيلي ممنون استاد از جوابتون ولي.... من همه ي اين تايپكهايي كه فرموديد رو چك كردم ولي اون چيزي كه ميخوام نبود.ميشه همون مدار رو واسم بذاريد؟؟؟

gh1358

کاربر
2007-08-17
8
9
سلام
مداری میخوام برای کنترل و خاموش روشن کردن چند موتور سه فاز - حداقل ده رله بتوان کنترل کرد + مداری که تصویر کارکرد موتورها را در منزل داشته باشم
حداقل برد یک کیلومتر.

این مدار خیلی لازم دارم .

با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
خيلي ممنون استاد از جوابتون ولي.... من همه ي اين تايپكهايي كه فرموديد رو چك كردم ولي اون چيزي كه ميخوام نبود.ميشه همون مدار رو واسم بذاريد؟؟؟
سلام :
در تاپيك لينك زير انواع مدار هاي ساعت ديجيتالي و ميكروكنترلي و.... موجود هست :
مدارات ساعت هاي الكترونيكي با نمايشگرهاي مختلف

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=394
با اين وجود اين هم تقديم خدمت شما دوست عزيز >>>
ساعت ديجيتالي {با استفاده از گيت هاي ديجيتالي با نشانگر سون سگمنت } كاملي داراي الارم زنگ و كنترل هاي لازم .
شماتيك ها با وجود بلوك بودن توضيح داده شده چنانكه در مونتاژ به مشكلي برخورد كرديد پيام بزاريد در خدمت خواهم بود .
دانلود كنيد .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 21 کیلوبایت بازدیدها: 133

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
مداری میخوام برای کنترل و خاموش روشن کردن چند موتور سه فاز - حداقل ده رله بتوان کنترل کرد + مداری که تصویر کارکرد موتورها را در منزل داشته باشم
حداقل برد یک کیلومتر.

این مدار خیلی لازم دارم .

با تشکر
سلام : اينكه سه فاز باشه يا تك فاز بايد توسط يك كنتاكتور كه همزمان سه فاز را با يك كليد قطع وصل كنه حله .
مدارات مناسبي در تاپيك ريموت كنترل ها در همين بخش موجود هستند :
مدارات کنترل از راه دور remotcontroler

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=2727
ميتونيد به نسبت نياز چند خطي انتخاب و مونتاژ كنيد .
ارسال تصوير براي مسافت و مقاصد مورد نياز شما از طريق انتن لازمه داشتن دستگاههاي پيچيده براي مونتاژو تنظيم قسمت فرستنده و تبحر كافي و همچنين مجوز استفاده و.... دارد .
ولي به جهت حل مشكل ميتوانيد از مدار لينك زير : http://www.irantk.ir/showthread.php?t=6474 توسط تلفن تا حدودي رفع نياز كنيد .
در صورتيكه مبتدي باشيد توصيه ميكنيم كه با مراجعه به شركت هاي خدماتي فوق دستگاه اماده { تجارتي } ابتياع كنيد .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام آقای رجبی عزیز 1 مدار ساده برای دستگاه لاغری (vibro ) نیاز دارم راهنمایی یا در صورت امکانlinkr مداردستگاه رو برام میگذارید روی سایت با تشکر.
سلام :
دوست عزيز مهمترين بخش اين دستگاه ها بيشتر مكانيكي هستند تا مدار الكترونيكي . البته از نظر علمي { رشته پزشكي } امكانش هست كه مداراتي باشند كه با توليد امواج و فركانس هايي موجب تغييرات در بدن شوند ولي در رشته فعاليتي بنده نيست و در اين مورد عذر مرا پذيرا باشيد .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ساعت تمام ديجيتالي با كنترل الارم

سلام
سلام :
اين مدار ديگري كه در نوع خود خيلي جالب هست البته حسن مدارات ميكروكنترلي در سادگي و كم هزينه بودن انهاست ولي خب استفاده از گيت هاي ديجيتالي هم دنياي خود دارد كه با مونتاژ يك مدار به تمام خصوصيات و عملكرد قطعات و گيت ها اشنا ميشويد .
دانلود كنيد .
pcb
schematic
layout
.......
موفق باشيد .

پیوست‌ها

بالا