آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام
ترانسم رو به 200وات رسوندم نور لامپ زیاد شد ولی با ید امپر ورودی رو زیادکنم تا نو رش بیشتر بشه
در ضمن قسمت تطبق امپدانس رو حذف کردم همون قسمتی کهlm324دارد ایا مشکلی پیش میاد
این مدار اینورتر چرا سر راه ایمیتر مقاومت 0.1اهم 10وات گذاشته ودیود براچی است

2007212205318_500Watts_Inverter-small.PNG

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
ترانسم رو به 200وات رسوندم نور لامپ زیاد شد ولی با ید امپر ورودی رو زیادکنم تا نو رش بیشتر بشه
در ضمن قسمت تطبق امپدانس رو حذف کردم همون قسمتی کهlm324دارد ایا مشکلی پیش میاد
این مدار اینورتر چرا سر راه ایمیتر مقاومت 0.1اهم 10وات گذاشته ودیود براچی است
http://www.aaroncake.net/forum/uploaded/Audioguru/2007212205318_500Watts_Inverter-small.PNG
با تشکر
سلام:
طبيعي هست كه براي خروجي توان بيشتر بايد امپراژ لازم در ورودي را داشته باشيد . { رايج هست كه امپر ورودي حداقل به نسبت دو برابر خروجي باشد }
lm324 صرفا براي تطبيق امپدانس نيست تقويت و بافر و اصلاح شكل موج و اختلاف فازي بين خط صفر موج سينوسي و... در اين قسمت مدار انجام ميشود توصيه ميكنم از مدار فوق استفاده نماييد .
ترانزيستورها نيز در مشخصات خود داراي تلرانسي هستند و با توجه به استفاده موازي و چون اعمال جريان ورودي و خروجي در همه انها مساوي و موازي ميباشند اين مقاومت براي جبران تلرانس بين ترانزيستورهاست و همچنين جبران تلفات حرارتي انها بايد استفاده شود .
مدار فوق با اينكه جواب ميدهد ولي بايد خيلي با دقت و مراقبت {احتياط } روي مدار كار كنيد تمام قسمت خروجي به صورت دارلينگتون و سپس موازي هستند لذا اگر يك ترانزيستور اسيب ببيند ممكن هست تمام ترانزيستورها بسوزد لذا احتياط را شرط اول قرار دهيد تا متحمل خسارات نا خواسته نشويد .
موفق باشيد .

DeDe

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-03
599
4,523
سلام جناب رجبی قبلا بحثی در مورد تهیه برق از انرژی خورشیدی بود پیدا نکردم
الان میخواستم بدونم جایی برا تهیه پنلهای خورشیدی سراغ دارین یا به فکر تهیه برق خانگی ارزان قیمت افتادین ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایین

tarizadeh

کاربر
2010-11-26
15
7
با عرض سلام وخسته نباشين به آقاي رجبي ودوستانشان
من از شما نقشه مداري با مشخصات زير مي خواهم
تقويت 5ولت به15ولت dcبه dcباجريان,ورودي0.5Aو خروجي 5A طوري كه با igbtنيز درآن استفاده شودمي خواهم اگه زحمتي نيست لطفا جواب اين مدار رو بديين

آخرین ویرایش:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با عرض سلام وخسته نباشين به آقاي رجبي ودوستانشان
من از شما نقشه مداري با مشخصات زير مي خواهم
تقويت 5ولت به15ولت dcبه dcباجريان,ورودي0.5Aو خروجي 5A طوري كه با igbtنيز درآن استفاده شودمي خواهم اگه زحمتي نيست لطفا جواب اين مدار رو بديين
سلام :
ابتدا يك حساب سر انگشتي خدمت شما >> خروجي با 15 ولت در 5 امپر بعبارتي ميشه تواني معادل 15در 5+ 75 وات حال اگر به ورودي تبديل كنيم ميشه >> ورودي 5ولت در توان 75وات مساوي15 امپر حال شما چگونه انتظار داريد از جريان 0/5 امپر !!!15 امپر استفاده كنيد ؟؟؟؟ در خواست شما به هيچ عنوان صحيح نيست اگر خروجي را شما انتخاب كنيد بايد اجازه دهيد ورودي را تكنولوژي محاسبه كند !!!! پس با اين حساب و حداقل {صرف نظر از افت و تلفات كه بايد حدود 45 درصد به توان بازده اضافه گردد } بايد يك جريان 15 امپر در 5 ولت داشته باشيد تا خروجي درخواستي شما مقدور گردد .
موفق باشيد .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
سلام:
ما که خودمان کشتیم هر کار میکنم بعد lm324خروجی نمیده و در ورودی امپر بسیار بالیی میکشه شبیه اتصال کوتاه
اخه ما چکار کنیم توی مدار دومی که lm358داره هم همین جوریی
با تشکر

• Like
اقای رجبی عزیز اگر یه مدار شارژ لامپ تصویر داری برامون بزار یکی از همکارا لطف کرده شارژ ما رو برده هنو نیورده ما هم موندیم بدون شارژ اگر داری برام سریع تر اپ کنید

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام:
ما که خودمان کشتیم هر کار میکنم بعد lm324خروجی نمیده و در ورودی امپر بسیار بالیی میکشه شبیه اتصال کوتاه
اخه ما چکار کنیم توی مدار دومی که lm358داره هم همین جوریی
با تشکر
سلام :
حتما یه جای کارتان ایرادی داره عکس واضحی از سیم بندی مدارتون بزارید راهنمایی کنم خودتون رو مزمت نکنید !!!.
از کجا و چطور متوجه میشین که خروجی 324 نمیده ؟؟
مشکل تان را توضیح دهید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
اقای رجبی عزیز اگر یه مدار شارژ لامپ تصویر داری برامون بزار یکی از همکارا لطف کرده شارژ ما رو برده هنو نیورده ما هم موندیم بدون شارژ اگر داری برام سریع تر اپ کنید
با سلام :
این هم نقشه هایی از شارزر لامپ تصویر در دو نوع :
الف : ساده که فقط یک ترانس 220 به 220 ودوبل 6 ولتی { در رادیوهای برقی سابق از این ترانس به عنوان تغذیه استفاده میشد }
کلید دو حالته برای لامپ های 6 ولتی و 12 ولتی تعبیه شده و خروجی منفی را به یک گیرک سوسماری مشگی و مثبت 250 .لت را به گیرک سوسماری قرمز وصل کنید .
ب : نقشه اصلی دستگاه احیای لامپ که زمان های گذشته برای انواع لامپ های رادیویی rf , crt , ... مصرف داشت .
البته برای احیای لامپ تصویر راه های اسانتری نیز وجود دارد که در بخش تعمیرات تی وی در تاپیکی مفصل بحث شده است .
همین ساده الف هم کار شما را راه می اندازد .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 42 کیلوبایت بازدیدها: 34

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام
من الان از پایه های 11و12اسیلاتور مقاومت470اهم گذاشتم وبه بیس tip 41وصل کردم ودارم خروجی میگیرم
ولی وقتی lm324رو توی کار میارم امپر زیادی میکشه که مثل اتصال کوتاه میشه بستن مدار هم رو چک کردم کاملا درست بود
با تشکر

• Like
بالا