آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اقای رجبی
دو سوال فنی و در خواست 3 مداردارم.
1- دو روز پیش دیدم رسی -ورم روشن نمیشه ومدار تغذیه رو چک کردم تمام ولتاژ داره و مولتی متر روی هر یک از دو پایه خازنهای برد اصلی دستگاه میزم با شاسی ارتباط برقرار میکندوبوق میزند و نمیدونم مشکل دستگاه چی.
2- بهترین روشهای تست و تعمیر مدار انالوگ و دیجیتال چی و بهترین نرم افزارها ودستگاههای عیب یابی نام ببرید.

3-مدار اینورتر 12 ولت به 220 ولت با توان 3000w
4- مدار dc to dc با ورودی 12 الی 30 ولت و خروجی 5+ و 5- رگوله شده با یک امپر خروجی.
5- مداری که 12 ولت اتومبیل رو به 5ولت خروجی با 500 میلی الی یک امپر
سلام :
دوست عزیز در این انجمن {سایت } به مسایل رسی - ور - و .... پرداخته نمیشود .
درخواست های شما به تعدد در بخش های اموزشی و همین تاپیک موجود هستند میتونید مراجعه و استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اقای رجبی
نقشه مدار کابل com به usb نوع اصلی که در بازار به قیمت 15000 تومان بفروش میرسد میخوام نوع ارزن قیمت بیشتر مواقع درست عمل نمیکند مخصوصا برای اپدیت رسیور.
با تشکر
سلام :
درخواست شما در بخش کامپیوتر >> لوازم جانبی -- موجود هست .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام خسته نباشید اقای رجبی من از شما یه درخواست داشتم لطفا در این مورد مرا راهنمای کنید در مورد کارتهای مغناطیسی درمورد مدار ساخت ان من یناز به 60 دستگاه نیاز دارم ویکی هم مدار بصورت حرفه ای تا بهم دیگه نیفتن با تشکر رسولیان

• Like

mekabiz300

کاربر
2009-12-01
9
28
سلام آیا دوربین ان 90 رو میشه ب جای وب کم یا آیفون تصویری استفاده کرد؟

• Like

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام استاد عزیز
استاد دوتا مدار ساده میخوام که یکی یون منفی تولید کنه یکی یون مثبت .
منتظر راهنمایی شما استاد عزیز هستم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد عزیز
استاد دوتا مدار ساده میخوام که یکی یون منفی تولید کنه یکی یون مثبت .
منتظر راهنمایی شما استاد عزیز هستم
سلام :
اگر منظورتون را درست متوجه شده باشم قبلا مداری برای یونیزه کردن هوا { یون منفی } و{برای استنشاق هوای سالم } با استفاده از مدار همین هایولتاز های تلویزیون سیاه و سفید { حدود 12 الی 22 کیلو ولتی } ساخته ام که نتیجه خوبی هم داشت در این مدار با جابجا کردن سیم های خروجی جهت یون ها ی ازاد شده در محفظه نیز جابجا میشد { منظور یون مثبت } اگر چنین مداری براتون کار ساز هست یک مقدار توضیح بیشتر {کاربرد و ولتاز کارش } بزارید در خدمت باشم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت شما اقای رجبی
من خیلی گشتم و اومید اخرم شمایید
من 3 عدد مدار میخواهم طراحی منم
1-مداری برای یک //////که وقتی سیمی که از تیونر به -ان -وصل است به هم خورد درجا تغذیه را قطع کند مدار محدود کننده جریانم جواب نمیده گذاشتم 70 درصد سیگنالا میرند
2- مداری برای تغذیه 20 ولت همین دستگاه /////که با کوچکترین اتصال در تغذیه تغذیه قطع شود
3-یک شارژر اتوماتیک 20 ولت برای این دستگاه
با تشکر فراوان از شما که همیشه ما را یاری کرده اید
سلام :
دوست عزیز متاسفم ببخشید که : در این سایت به مسایل و مدارات مربوط به گیرنده های ماه وار ه و ریس - یور پرداخته نمیشود و پست های در این رابطه نیز حذف میشوند .
موفق باشید .

• Like

baby202020

کاربر vip
کاربر
2007-11-15
51
115
سلام :
دوست عزیز متاسفم ببخشید که : در این سایت به مسایل و مدارات مربوط به گیرنده های ماه وار ه و ریس - یور پرداخته نمیشود و پست های در این رابطه نیز حذف میشوند .
موفق باشید .
خیلی ممنون از مدارتون
یه بار ازتون یه مدار خواستیم
شما اصلا کلمه ر ی س ی و ر رو حذف کن فکر کنید یه دستگاه دیگست و اون مدارهایی که گفتم چه ربطی به این که برای چه دستگاهی استفاده میشه داره

آخرین ویرایش:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام :
موفق باشید .
سلام :
دوست عزیز این مدار ساده {محدود کننده جریان } را تست کنید و نتیجه را بزارید تا اگر مشکلی داشت بررسی و حلش کنیم .
اصولا نباید مشکل یا تضعیفی داشته باشید .
مدارات جانبی را متقابلا در خدمت خواهم بود .
در این مدار ورودی از 12 ولت الی 24 ولتی {با هر امپری } که دریافت میکنه در خروجی خود جریانی معادل 250 الی 300 میلی امپر تحویل مصرف کننده خواهد داد و به هر دلیلی اگر مصرف از مقدار فوق بیشتر گردد موجب قطع جریان خروجی خواهد شد و با رفع مشکل در جریان و برگشت به حالت نرمال اتوماتیک ولت خروجی را وصل خواهد کرد .
RFC
های مصرف شده عبارت از هشت الی ده دور سیم 0/20 دور هسته فریت به قطر 3 میلیمتر میباشند .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 3.5 کیلوبایت بازدیدها: 109
  • Like

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام