سلام :با سلام
یک مداری می خوام که بتواند خالی شدن مخزنی را با الارمی مشخص کند
با تشکر
سلام :سلام مشخصات پنل 45 وات 18.5 ولت 2.5 آمپره من از قبل چند نقشه dc to dc قطعاتش تو بازار موجود نیست وشارژی که اشاره کردید توکدوم پسته
سلام :با سلام
در تایپهای مختلف اکثرا اینورت 12به 220 وجود دارد ولی من بر خلاف ای موارد اینورت 6به 220 لازم دارم ؟ حتی 9به 220
اگر امکان آن وجد دارد برایم بگذارید ؟
از شما کمال تشکر را دارم .
سلام :با سلام خدمت استاد رجبی
استاد یه مدار ساده می خوام که بتونم به ورودش یه ولتاژ با فرکانس 6.3کیلو هرتز بدم و خروجی مدار وقتی تنها همین فرکانس 6.3بود یک ال ای دی روشن شود .البته ولتاژ ac هستش و مقدار اون هم 140 ولت اما آمپر اون خیلی پایینه 0.08 امپر.
ممنون می شم کمکم کنید استاد عزیز
با تشکر
ممنون از شما استاد عزیز .استاد من یه خورده گیج شدمسلام :
اقا ميثم ميتوانيد به راحتي از يك ايسي ppl فرضا به شماره LM567 و يا نوع مشابه استفاده كنيد مدار درخواستي شما در ديتا شيت اي سي اشاره شده طبق پيشنهاد سازنده اش موجود هست كافيست ديتا شيت LM567 را مطالعه كنيد براي ارايه شماتيك الان فرصتم كم است چنانكه مشكلي برخورد كردين پيام بزاريد در خدمت باشم .
براي راهنمايي بيشتر خلاصه اي از عملكرد اين ايسي :
با 4.5 الي 9 ولت كارميكند و خروجي ان قادر است مستقيما يك رله 100 ميلي امپري يا هر وسيله ديگر را راه اندازي كند همچنين يك ورودي دارد {3} كه شما بايد سيگنال خود را به اين پايه اعمال كنيد و دو پايه ديگري دارد {بستگي به طرح تان {5.6.2 } كه ميتوانيد توسط يك مقاومت و خازن {به همراه يك پتانسيومتر براي تنظيم دقيق فركانس } به عنوان اوسيلاتور داخلي و يك پايه خروجي {8 } دارد .
نحوه عملكرد ايسي : فقط در صورتي رله عمل خواهد كرد يا خروجي ايسي {صفر ديجيتالي } خواهد بود كه فركانس سيگنال ورودي برابر سيگنال فركانس داخلي ايسي { توسط يك كرستال خارجي يا توسط يك خازن و مقاومت } باشد . طبعا استفاده از كريستال در اوسيلاتور فوق از دقت بيشتري و بدون لغزش فركانسي خواهد بود .
موفق باشيد .