کمک
با سلام خدمت استاد گرامی
اقای رجبی من مدار را می خواهم که بتواند قطر نخ را به وسیله دو صفحه خازنی اندازگیری کند
من در کارخانه ریسندگی کار می کنم و مدیر قسمت الکترونیک انجا هستم بروی دستگاه اتوکنر که دستگاهی است که دوک نخ می پیچد (ساخت دستگاه 30 سال پیش)سنسوری نصب شده است که قطر نخ را اندازگیری می کند به این صورت کار می کند که نخ از بین دو صفحه کوچک عبور داده می شود این دو صفحه مانند خازن عمل کرده که هر گاه نخ بین ان باشد می فهمد و به دستگاه دستور پیچیدن دوک را می دهد و این سنسور می تواند کلفتی و نازکی نخ را اندازگیری کند به دلیل فرسوده شدن دستگاه این سنسور ها خراب شده است و بنده انواع سنسور های نوری را طراحی کردم اعم از مادون قرمز و نوری و لیزری ولی به دلیل انکه در ان قسمت پرز نخ جمع می شود جلوی نور را می گیرد ودر دستگاه اختلال ایجاد می کند این مدار ها همه با میکرو طراحی شده و با دقت بالا کار می کند اما مشکل ما پرز جمع شده در سنسور است که باعث اختلال می شود که راکارهای زیادی انجام شده و در اخر به این نتیجه رسیدیم فقط این سنسوری که کارخانه طراحی کرده که همان سنسور خازنی است می تواند جلوی این مشکلات بیستد به دلیل کوچکی جا و الودگی صوتی
هم نتوانستیم از مدار التراسونیک استفاده کنیم این دو صفحه خازنی به یک مدار راانداز وصل است که کار کار درایو کردن سنسور را انجام می دهد و بعد این درایور را به دستگاه بزرگتری نصب می شود که استر نام دارد ببخشید که اینقدر حرف زدم این نوشته به دلیل ان بود که شاید شما بتوانید مداری را که می خواهم در اختیارم بگذارید
من فقط مدار را می خواهم که بتوان این دو صفحه وصل کرد و در صورتی که نخ ما بین دو صفحه قرار گرفت ولتاژی در خروجی نامایان شود و از همه مهمتر این ولتاژ نسبت به کلفتی و نازکی نخ بالا و پایین شود لطفا اگر می توانید به بنده کمک کنید
و مدار در خواستی را اپلود کنید با تشکر از استاد گرامی