آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
کمک

با سلام خدمت استاد گرامی

اقای رجبی من مدار را می خواهم که بتواند قطر نخ را به وسیله دو صفحه خازنی اندازگیری کند

من در کارخانه ریسندگی کار می کنم و مدیر قسمت الکترونیک انجا هستم بروی دستگاه اتوکنر که دستگاهی است که دوک نخ می پیچد (ساخت دستگاه 30 سال پیش)سنسوری نصب شده است که قطر نخ را اندازگیری می کند به این صورت کار می کند که نخ از بین دو صفحه کوچک عبور داده می شود این دو صفحه مانند خازن عمل کرده که هر گاه نخ بین ان باشد می فهمد و به دستگاه دستور پیچیدن دوک را می دهد و این سنسور می تواند کلفتی و نازکی نخ را اندازگیری کند به دلیل فرسوده شدن دستگاه این سنسور ها خراب شده است و بنده انواع سنسور های نوری را طراحی کردم اعم از مادون قرمز و نوری و لیزری ولی به دلیل انکه در ان قسمت پرز نخ جمع می شود جلوی نور را می گیرد ودر دستگاه اختلال ایجاد می کند این مدار ها همه با میکرو طراحی شده و با دقت بالا کار می کند اما مشکل ما پرز جمع شده در سنسور است که باعث اختلال می شود که راکارهای زیادی انجام شده و در اخر به این نتیجه رسیدیم فقط این سنسوری که کارخانه طراحی کرده که همان سنسور خازنی است می تواند جلوی این مشکلات بیستد به دلیل کوچکی جا و الودگی صوتی
هم نتوانستیم از مدار التراسونیک استفاده کنیم این دو صفحه خازنی به یک مدار راانداز وصل است که کار کار درایو کردن سنسور را انجام می دهد و بعد این درایور را به دستگاه بزرگتری نصب می شود که استر نام دارد ببخشید که اینقدر حرف زدم این نوشته به دلیل ان بود که شاید شما بتوانید مداری را که می خواهم در اختیارم بگذارید
من فقط مدار را می خواهم که بتوان این دو صفحه وصل کرد و در صورتی که نخ ما بین دو صفحه قرار گرفت ولتاژی در خروجی نامایان شود و از همه مهمتر این ولتاژ نسبت به کلفتی و نازکی نخ بالا و پایین شود لطفا اگر می توانید به بنده کمک کنید
و مدار در خواستی را اپلود کنید با تشکر از استاد گرامی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد یک مدار نیاز دارم که ساده باشه و بشه به وسیله اون ولتاژ ac که جریان پایینی داره رو چندبرابر کرد یعنی فقط ولتاژ اون رو جریان مهم نیست
لطفا در این زمینه کمکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد گرامی

اقای رجبی من مدار را می خواهم که بتواند قطر نخ را به وسیله دو صفحه خازنی اندازگیری کند

من در کارخانه ریسندگی کار می کنم و مدیر قسمت الکترونیک انجا هستم بروی دستگاه اتوکنر که دستگاهی است که دوک نخ می پیچد (ساخت دستگاه 30 سال پیش)سنسوری نصب شده است که قطر نخ را اندازگیری می کند به این صورت کار می کند که نخ از بین دو صفحه کوچک عبور داده می شود این دو صفحه مانند خازن عمل کرده که هر گاه نخ بین ان باشد می فهمد و به دستگاه دستور پیچیدن دوک را می دهد و این سنسور می تواند کلفتی و نازکی نخ را اندازگیری کند به دلیل فرسوده شدن دستگاه این سنسور ها خراب شده است و بنده انواع سنسور های نوری را طراحی کردم اعم از مادون قرمز و نوری و لیزری ولی به دلیل انکه در ان قسمت پرز نخ جمع می شود جلوی نور را می گیرد ودر دستگاه اختلال ایجاد می کند این مدار ها همه با میکرو طراحی شده و با دقت بالا کار می کند اما مشکل ما پرز جمع شده در سنسور است که باعث اختلال می شود که راکارهای زیادی انجام شده و در اخر به این نتیجه رسیدیم فقط این سنسوری که کارخانه طراحی کرده که همان سنسور خازنی است می تواند جلوی این مشکلات بیستد به دلیل کوچکی جا و الودگی صوتی
هم نتوانستیم از مدار التراسونیک استفاده کنیم این دو صفحه خازنی به یک مدار راانداز وصل است که کار کار درایو کردن سنسور را انجام می دهد و بعد این درایور را به دستگاه بزرگتری نصب می شود که استر نام دارد ببخشید که اینقدر حرف زدم این نوشته به دلیل ان بود که شاید شما بتوانید مداری را که می خواهم در اختیارم بگذارید
من فقط مدار را می خواهم که بتوان این دو صفحه وصل کرد و در صورتی که نخ ما بین دو صفحه قرار گرفت ولتاژی در خروجی نامایان شود و از همه مهمتر این ولتاژ نسبت به کلفتی و نازکی نخ بالا و پایین شود لطفا اگر می توانید به بنده کمک کنید
و مدار در خواستی را اپلود کنید با تشکر از استاد گرامی
سلام :
جناب صاعقه روي سنسور دستگاه هاي ريسندگي با مارك هاي{ فومت 880} و {اسميت 300/400/500} و { فاماتكس ... } تجربيات خوبي دارم غير از مدل اسميت 500 اكثر اين سنسورها الكترومكانيكي هستند كه با يك مدار ساده الكترونيكي {اپ امپ} كار ميكنند فقط مدل 500 اسميت ديجيتالي و از ميكرو كنترل استفاده كرده كه تا به حال پيش نيومده تا تحقيق روي اصول داشته باشم . اجازه دهيد از نزديك { امكانش دارم } يك تحقيقي بعمل اورده بزودي در خدمت تان خواهم بود .
با تشكر .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد یک مدار نیاز دارم که ساده باشه و بشه به وسیله اون ولتاژ ac که جریان پایینی داره رو چندبرابر کرد یعنی فقط ولتاژ اون رو جریان مهم نیست
لطفا در این زمینه کمکم کنید
سلام :
بايد مقدار و محدوده ولتاژ و فركانس و جريان را تا حدودي مشخص كنيد تا بهتر بتونم در خدمتون باشم وساده تر اينكه يك ترانسفورماتور ساده با نسبت تبديلي مناسب از عهده چنين درخواستي بر مياد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام :
بايد مقدار و محدوده ولتاژ و فركانس و جريان را تا حدودي مشخص كنيد تا بهتر بتونم در خدمتون باشم وساده تر اينكه يك ترانسفورماتور ساده با نسبت تبديلي مناسب از عهده چنين درخواستي بر مياد .
موفق باشيد .
سلام استاد عزیز
من یک مدار اسیلاتور را با فرکانس 5.8kh
را به بک تقویت کننده دادم (امپلی فایر ) و خروجی اون رو به یک ترانس 24 ولت 3 سر به صورت معکوس دادم و از خروجی 2 سر ان ولتاژی در حدود 80 ولت و فرکانس 5.8kh می گیرم جریان اون هم در حد 0.8 میلی آمپر هستش .استاد حالا می خواستم ببینم اگه میشه این جریان را تا حدودی و ولتاژ رو هم تا چند برابر به وسیله ی یک مدار ساده تقویت کنم
با تشکر از شما استاد عزیز

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد عزیز
من یک مدار اسیلاتور را با فرکانس 5.8kh
را به بک تقویت کننده دادم (امپلی فایر ) و خروجی اون رو به یک ترانس 24 ولت 3 سر به صورت معکوس دادم و از خروجی 2 سر ان ولتاژی در حدود 80 ولت و فرکانس 5.8kh می گیرم جریان اون هم در حد 0.8 میلی آمپر هستش .استاد حالا می خواستم ببینم اگه میشه این جریان را تا حدودی و ولتاژ رو هم تا چند برابر به وسیله ی یک مدار ساده تقویت کنم
با تشکر از شما استاد عزیز
سلام :
عزيزم بهتر است خروجي امپلي فاير را به يك ترانس با هسته فريت اعمال كنيد تا بهره بيشتري داشته باشيد .
براي محاسبه و تهيه چنين ترانسي با هسته فريت بايد امپدانس خروجي امپلي فاير {معمولا از 4 اهم شروع ميشه تا 16 اهم و به ندرت در طرح هاي انحصاري 32 اهم امپدانس خروجي امپلي فاير ها را در نظر ميگيرند } را امپدانس ورودي ترانس فوق بگذاريد و توان ترانس را بدست اوريد ... حال با داشتن اين مشخصات و فركانس معلوم تان {5/6 كيلوهرتز } ميتوانيد با استفاده از نرم افزار محاسبه ترانس با هسته فريت بقيه مجهول هاي خود را بدست اوريد .
نرم افزار فوق در بخش معرفي نرم افزارها در اموزش گام به گام و در بخش برق صنعتي { به صورت
لينك }در{ترانسفورماتورها} اپلود كرده ام .
ولتاژ خروجي ترانس را نسبت به نياز تان وارد كنيد .
جريان خروجي با توجه به بازده ترانس هاي سيم پيچ حلقوي در اين فركانس طبعا تا حدود 1/75 برابر افزايش مي يابد بدون اينكه از منبع {باتري } جريان اضافي بكشيد .
بازم اگر مشكي برخورديد ؟ پيام بزاريد
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

starsat190

کاربر
2007-08-16
6
7
با سلام
چه طور میشه یک صفحه lcd موبایل رو تبدیل به یک دریافت کننده av کرد؟
مثلا ویدیو رو بهش وصل کرد!!
پیشاپیش از جوابتون ممنونم.

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام اقای رجبی من یه بار نتیجه اون شارژه هندا 125 نوشتم نشد ارسال کنم که جواب نداد اگه میشه در مورد این راهنمای کنید من یه پنل 18ولتی دارم ویه باطری 12 ولتی70امپرباید شارژکنه ولی ولتاژ پنل همیشه ثابت نیست در مواقع ابری که ولتاژبه 8یا 10 ولت کاهش میکنه برای این مشکل یه مداریبشه ورودی 8 تا 18 ولت خروجی 12 ثابت تبدیل کنه وبعد شازژ اتوماتیک شارژقطع کنه جریان پنل 2امپرباتشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اقای رجبی من یه بار نتیجه اون شارژه هندا 125 نوشتم نشد ارسال کنم که جواب نداد اگه میشه در مورد این راهنمای کنید من یه پنل 18ولتی دارم ویه باطری 12 ولتی70امپرباید شارژکنه ولی ولتاژ پنل همیشه ثابت نیست در مواقع ابری که ولتاژبه 8یا 10 ولت کاهش میکنه برای این مشکل یه مداریبشه ورودی 8 تا 18 ولت خروجی 12 ثابت تبدیل کنه وبعد شازژ اتوماتیک شارژقطع کنه جریان پنل 2امپرباتشکر
سلام :
توي درخواست قبلي اشاره اي به كاهش ولتاژتان نكرده بوديد وگرنه شارژر فوق از 13 الي 30 ولت را دقيق به 12 تبديل ميكنه ..
جريان { امپر يا توان } پنل را بزاريد تا بررسي شود كه ايا مبدل درخواستي شما را مي تونه راه اندازي كنه يا خير (با خروجي ثابت 2 امپر 12 ولت)؟؟
به هر حال بايد از اينورترهايي كه در بخش منابع تغذيه اپلود شده تاپيك {dc to dc} هر كدام مناسب ديديد مونتاژ و استفاده كنيد
موفق باشيد .

بالا