آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
اگر بخواهم از این طریق توان خروجی 1000 وات بگیرم ترانس باید چگونه باشد ( منظور هر دو ترانس است ) اصلا چنین ترانس وجود دارد ؟
سلام:
در عمل فقط يك ترانس به نسبت يك به يك نياز داريد كه ورودي برق شهر را به يك طرف و خروجي 220 برق شهر را در طرف ثانويه دريافت كنيد اين ترانس ها در توان هاي مختلف و دلخواه مي توان ابتياع { در صورت عدم موجود در بازار - سفارش و يا خودتون ميتونيد درست كنيد } كرد .
درتاپيك ترانسفورماتورها در بخش برق صنعتي راهنماي خوبي و نرم افزار كاملي براي تعمير و ساختن ترانس موجود ميباشد .
براي مصرف يك كيلو وات حداقل بايد ترانس 1/2 كيلو واتي تهيه كنيد .
موفق باشيد .

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام
در مورد انتخاب لامپ در سوال کم نور بودن لامپ (در ترانس 220ولت به 12 500میلی امپر به یک ترانس مشابه ) با یک لامپ کوچک امتحان کردم کم نور بود با لامپ کم مصرف 23 وات امتحان کردم باز هم روشن نشد.
در مورد سوال دوم که جواب دادین (1000وات توان ) با استفاده از ترانس( 12 به 220 و ترانس مشابه ) می خوام این توان را داشته باشم یعنی دو ترانس یک کیلو وات احتیاج دارم .
با تشکر فراوان سبت به پاسخ سوالات اینجانب

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
در مورد انتخاب لامپ در سوال کم نور بودن لامپ (در ترانس 220ولت به 12 500میلی امپر به یک ترانس مشابه ) با یک لامپ کوچک امتحان کردم کم نور بود با لامپ کم مصرف 23 وات امتحان کردم باز هم روشن نشد.
در مورد سوال دوم که جواب دادین (1000وات توان ) با استفاده از ترانس( 12 به 220 و ترانس مشابه ) می خوام این توان را داشته باشم یعنی دو ترانس یک کیلو وات احتیاج دارم .
با تشکر فراوان سبت به پاسخ سوالات اینجانب[/
QUOTE]
سلام:
1= كم بودن نور لامپ >>> كم بودن نور لامپ دليل خاصي نمي تواند داشته باشد مگر ترانس هايتان مشابه نباشند {ممكن است ترانس هاي شما از نظر ظاهري هم شكل باشند ولي در .لتاژ خروجي متفاوت هستند مثلا يكي 9 ولتي و ديگري 12 ولتي باشد } در اين مورد دقت بيشتري بعمل بياوريد و دليل دوم اينكه شما به ترانس اوليه 220 برق شهر اعمال ميكنيد و در ترانس دوم خروجيش 150 ولت هست درنتيجه حتما ترانس هايتان مشكل دارند .
2 = اگر تصميم به تهيه يك ترانس ايزولاتور {عايق كننده از ديد الكتريكي } 1كيلو واتي داريد تاپيك ترانسفورماتور ها در بخش برق صنعتي را مطالعه و از نرم افزار موجود استفاده كنيد .
با اين توضيح كه : معقولانه نيست كه در چنين مواردي از دو ترانس مجزا استفاده شود و يكي كافيست و اگر 12 ولت ac در اختيار داريد { مثل ژنراتور خودرويي و موتورسيكلت و... } و بخواهيد انرا به 220 ولت تبديل كنيد ترانس خود را به عنوان افزاينده بكارگيريد 12 ولت ورودي و 220 ولت خروجي .لذا شما به يك ترانس با قابيلت نسبت تبديلي مورد نياز تان و به توان 1كيلو وات يا بيشتر نياز خواهيد داشت .
موفق باشيد .

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
منظورتان را از قابلیت تبدیلی متوجه نشدم .12 ولت (ac) ورودی را من از ترانس اولی که به عنوان کاهنده می باشد تامین می کنم و از ترانس دوم به عنوان افزاینده . حال منظور شما کاهنده و افزاینده در یک ترانس می باشد .
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان از شما

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
منظورتان را از قابلیت تبدیلی متوجه نشدم .12 ولت (ac) ورودی را من از ترانس اولی که به عنوان کاهنده می باشد تامین می کنم و از ترانس دوم به عنوان افزاینده . حال منظور شما کاهنده و افزاینده در یک ترانس می باشد .
لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان از شما
سلام :
ترانسفورماتور ها در حقيقت يك مبدل ولتاژ و جريان هستند كه با نسبت تبديلي تعريف ميشوند {منظور از نسبت تبديلي به زبان ساده تر : همون كه ولتاژ ورودي چقدر باشه و در خروجي به چقدر ولتاژ تبديل بشه فرضا اگر يك ترانس در ورودي 220 داشته باشد و در خروجي اش 22ولت !! نسبت تبديلي انرا ده {10} به يك گويند }
براي توضيح بيشتر : شما ميخواهيد 220 ولت به يك ترانس 220/12 اعمال كرده و مجددا توسط يك ترانس ديگري 12/220 يك 220 ولت داشته باشيد خب نيازي به دو ترانس نداريد زيرا ميتوان توسط يك ترانسي كه ورودي ان 220 ولت و خروجي ان هم 220 ولت باشد {نسبت تبديلي يك به يك } كار خود را راه بيا ندازيد {ترانس ايزولاتور همين است } شما ديگه نيازي به ترانس كاهنده و ترانس افزاينده نداريد و يك ترانس براتون كافيست .
{ابتدا با يك ترانس 220 را به 12 تبديل ميكنيد و سپس همون 12 ولت نبديل شده را به 220 ميرسانيد خب دوباره كاري چرا؟؟؟ همون يك ترانسي كه بتواند 220 ولت ورودي اش را به 220 ولت در خروجي داشته باشد كافيست و به اين نوع ترانس ديگه كاهنده يا افزاينده نميگن {ايزولاتورگويند} -- ديگه ساده تر از اين ..... ؟
موفق باشيد .

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام ببخشید دوباره من خیلی کشتم فقط lm35d توبازار بود باتشکر رسولیان

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام اقای رجبی من تو شرکت شارژ ه موبایل میخوام بسازم هر کسی نیاز داشت بتونه شارژ کنه همه کوشیهارو توبعضی جاها گذاشتن من جعبه اش اماده کرده ام فقط مدارش منده با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام ببخشید دوباره من خیلی کشتم فقط lm35d توبازار بود باتشکر رسولیان
با سلام :
اگر مدارتان با avr هستش {سعي كنيد از AVR استفاده كنيد } LM35 بهترين سنسور دما ميباشد ولي در مدارات ساده انالوگ از دقت كمتري برخوردار خواهيد بود به هر حال ابتياع و استفاده كنيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ila00

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اقای رجبی من تو شرکت شارژ ه موبایل میخوام بسازم هر کسی نیاز داشت بتونه شارژ کنه همه کوشیهارو توبعضی جاها گذاشتن من جعبه اش اماده کرده ام فقط مدارش منده با تشکر
سلام : دوست عزيز در همين تاپيك و بخش منابع تغذيه مدارات جالبي موجود ميباشند مدار دلخواه خود را انتخاب و در مونتاژ ان اگر مشكلي داشتيد پيام بزاريد در خدمت خواهم بود .
موفق باشيد .

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام من میخواستم همزمان 5 یا 6 کوشی را همزمان شارژ کنه ومشکلی برهم دیگر ایجاد نکنه

آخرین ویرایش:
بالا