دوست عزیز مشکل حل شد از مقاومت r5 بود که مچ نشده بود دوستان بیشتر مواقع مچ نشدن مقاومت هست من مقاومت r5 رو از رو برد برداشتم به جاش دوتا سیم 20 سانتی دادم بیرون از روی سیم مقاومتها رو عوض می کنم نتیجه من این شما فکر کنم برای همه باید از 500 اهم تا 1 اهم تغییر بدید به نتیجه خوب برسید مهم مهم مهم مهم مهم هر وقت ولوم نویز رو پیچ دادید اگه امپر بالا نرفت یا کلا بالا بود پایین نیامد یا از 300 میلی بالا نرفت اصلا هر جور دیگه یا اصلا فلز سنس نمی کنه فقط به صورت موازی عوض بدل کنید بدانید که مقاومت r5 با کویل مچ نشده دوتا سیم بدبد بیرون هی عوض کنید چون رو برد عوض کنید بردتون خراب میشه اقا جان شما ها که این همه مشکل داشتید این مدار کلا ساده هست که من از اول تا اخر تایپیک خوندم فکر کردم مشکل خیلی گنده هست که به مشکل بر می خورند ولی من درست کردم دو سه جا مشکل پیش امد برطرفش کردم این مدار واقعا خیلی عالی هست من یک لوپ 20 سانتی اصلا به انری توجه نکردم درست کردم پیش دوستم بردم اون هم یه مدار 12 رگولاتور یه ال سی دی براش گذاشته بودند یه مدار تفکیک الکی 4 میلیون تومان خریده بود وقتی این مدار رو جلوش تست کردم به سرعتش نگاه کرد تعجب کرد خودش چند ساله با چی پی یکس و لورنس و انواع دستگاه کار کرده به نظرش بهترین مدار بود
آخرین ویرایش: