دوستان می خواستم ببینم دلیل اینکه آقا بهنام در مقاله ی دلتا پالس گفتند که دیود vd7 نیازی به استفاده اش نیست ، چیست منظورم 1n4007 است چون به نظر من اگه باشه بهتره نه ؟ در ضمن کسی هست که دلتایش را از روی مدار آقا بهنام درست نکرده باشه و با استفاده از اطلاعات اصلی و سایت اصلی آن و قطعات اصلی آن ساخته باشه و نتیجه ی کمتری نسبت به مدار آقا بهنام گرفته باشه. چون من هنوز در سایت های خارجی می بینم که آنها مدارشان را از روی اطلاعات نسخه ی اصلی می سازند و نتیجه ای معادل مدار ما می گیرند و حتی در دو مورد هم از ما نتیجه ی بهتری نیز گرفتند می خواستم ببینم دلیل آن چیست در ضمن چرا آقا بهنام در مقاله ی خود گفته که مقاومت r5 را 1.5 کیلو دو وات بگذاریم اما خودش 1 کیلو استفاده کرده که این در تصاویر مقاله اش به وضوح دیده می شود آیا این تاثیری در برد ندارد و باعث افزایش و کاهش قدرت نمی شه در ضمن می خواستم ببینم طبق گفته ی دوستمان جناب IIII آیا می شود بجای دو مقاومت r5 , r6 از دو پتانسیومتر برای تنظیم مقدار مقاومت آن دو استفاده کرد و آیا این ایرادی ندارد و به مدار آسیبی نمی زند چون من می خواستم در مدار خودم این را امتحان کنم اما ترسیدم آسیب بزند در ضمن اگر بخواهم بجای آن دو مقاومت 2 وات از پتانسیومتر مالتی ترن برای دقت بیشتر استفاده کنم ایرادی ندارد و می تواند جریان بالا را تحمل کند یا خیر ؟
با تشکر.